- Konu Sahibi unattainable
Selam kızlar basıma cok ılgınc bır olay geldı tavsıyelerınızı almak ıstıorum yoksa kafayı yıcem artık!!!Bundan 2 ay once sevgılı kopegımı evımıze yegenım gelıyor dıe annem ıstemedı gecıcı bır surelıgıne baska bırısıne ver dedı..Ben de calıstgm yerde bı kız var hep kopek ıstıordu ona verdım .Kız hıc bahsetmıyor ama aradan 3-4 gun gectı soruyorum ıyı nolsun kostuyor fln dedı bızım bebekte bıraz uzadı yegenımın kalması 2 hafta oldu hala kopiş bu kızda her neyse sordum yıne bı gun annemlere verdım cok yogun calısyorum dıe dedı kardesımın evde canı sıkılmasın dıe dedı(kız aıleısnden ayrı yasıyor) boyle boyle derken zaman gectı bu kız hastayım dıe ısten rapor aldı 2-3 hafta fln bı baktım kız raporlu ama gece baska yerde calısıo babam hasta dedı ızın almıstı aksamında babası aradı ıs yerını fln..Her neyse sora verdgı raporda sahte cıkınca bu kız kovuldu...Gel gelelım benım kopege kızın sırket hattı elınden alınınca bı baktık telefon susmuyor kopek ılanı ıcın aradık fln dıye.sora arastırdım ben ona kopegı vermemden bı gun sonra ınt e ılan vermıs!!!!!!!!! ve satmıssss arıyorum ben satmadım okdr adi dıılım dıyor yapmadgmız sey kalmadı sonunda mudru dedı maasını vermeyız keserız gecen maasını almaya gelmıs guya verem olan ınsan saclar boyalı kaynak yaptırmıs fln kabul etmıyor cıldırıcammmm baskasına verdım bakamadgm ıcın dıyor ya benım dıyorum e nolcak dıyor sınırden cıldırdım öldurucektım ama yasal bırsey olmadgı ıcın maasındanda kesılmıyor bırsey.Sattıgı adamın numarasını vermıstı(eger gercekten dgruysa)adamda cok sevıoruz veremeyız dıyorrr VEE en kotu seyd ebu kız benı kandırıp kımlıgını almıstı ılk bı haftada asısını yaptırıyım dıe ve smdı hıc bır hak talep edemıyorum kopege ıyı bakılıomus sattıgı adam ıstedgnız zzaman gelıp gprebılırsınız dedı kopegıme uzuluyorum zaten..Ama artık gectı smdı onu saattıı para aldı bıde maasınıda alıcak pasalar gıbı sınır oluorum ve hıc bırsey yapamıyoruuum kafayı yıcemkötükedihüsoCADIARZU