Sen hep böyle kal :)

creativoo

SenHepBöyleKal(:
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
465
1
46
Kütahya
Sıradan bir şey değil bu. Aşık olduğunuz, gözünüzde büyüttüğünüz adam gibi değil. Herkesin gözünde büyütebiliceği bi adam. Hayran olduğunuz ünlüyü yanınız da düşünün öyle bir şey. Hayranlık gibi.. Şöyle anlatıyım; Hani yüksek bi ses vardır etrafınızda, artık o sese alışırsınız rahatsızlık versede unutursunuz bi süre sonra. Sonra o ses susar birden “Oh be” dersiniz ne kadarda ağrımış başım.. böyle bir şey işte.. Benim etrafımdaki ses ise hislerimin yok oluşuydu. Ağladım, yalvardım “ ne olur bana hislerimi geri ver” dedim. Daha sonra alıştım bu duruma, rahatsızdım ama farkında değildim.. O geldi.. Eşi benzeri olmayan, hiç bir şeyle kıyaslayamayacağım o mükemmel adam.. “Oh be” dedim meğer ne kötü bir durumun içindeymişim.. ne kadar ağrıtmışlar başımı, ne kadar mutsuzmuşum ben.. Hayır abartmıyorum sandığınız, tahmin edebileceğiniz bişey değil bu. Gözlerim doluyo huzurdan, mutluluktan.. Onu gördüğünüzde midenizde uçusan kelebekler var ya, işte o kelebekler hiç gitmedi benden. Hani 2 gündü bu hayvanların ömrü? Onlar bile mutlu içimde, ölüp ölüp diriliyoruz mutluluktan. Özlemek duygusunu bilmeyen bi insanım, insandım. Özlediğim, özleyebileceğim kimse olmadı hayatımda. Özlemek nedir bilmiyor(d)um . İnanın iliklerime kadar özlüyorum.. 1-2 gün görmeyince değil. Yemek yemeye gittiğinde, sigara içmeye gittiğinde gelene kadar özlüyorum onu.. Henüz hiç görmediğim, kokusunu bilmediğim, ellerinin sıcaklığını, gülüşündeki içtenliği göremediğim, tanımlayamadığım, adını koyamadığım harika bi adamı özlüyorum.. Size yemin ederim ki aşk değil bu. Bi hastalık gibi aynı, belirtileri birbirine benzeyen hastalıklar olur ama çok farklıdırlar ya birbirlerinden.. Öyle..Ben hayranlık besliyorum.. Sihir gibi.. bu dünyayla alakası olmayan bir şey gibi, su içmek gibi, müzik dinler gibi, tüm sevdiğin şeyleri bir arada görür gibi, yıllar önce kaybettiğin artık onu aramazken bulup mutlu olduğun bi eşya gibi.. Ben size bunu hiçbir zaman açıklayamayacağım. Bi sır tutar gibi, asla ifade edemeyeceğim duygularımı.. Karşısına dikilsem baksam yüzüne.. baksam.. baksam.. “Dünyadaki bütün insanlar bu kadar kötüyken, ben gerçeklerden sıyrılmış sadece hayallerimle, hayalimde canlandırdığım iyi insanlarla kafayı bozmuşken sen nerden geldin adam? Nesin sen? Diğer insanlardan bu kadar farklı oluşunun anlamı nedir? Ödüllendiriliyorum.. Bütün mükemmelliklerin bir arada toplanışını görüyorum, hissediyorum.. Evet ben hissediyorum. Nasıl bi yaradılış bu? Tüm kötülüklerinden arınmış, bana ellerini, kalbini kocaman açmış bir adam.. kusursuz.. tarifsiz.. Ben dünyadaki en şanslı insanım.. O kadar şey geçiyo ki içimden, hangi birini anlatsam şaşırıyorum.. Bir çok duyguyu aynı anda yaşıyorum.. Aşk ve sevgi diye tarif edemiyorum bunu.. basit kalır biliyorum.. Aşktan, sevgiden fazlasısın sen.. Çoğu insanın yaşamadığı, belkide hiç yaşayamayacağı bir şeysin.. Aynı içinizin ürperişi gibi.. Birdenbire mutlu hissedişiniz.. Yüksek bir yere çıktığınızda bacaklarınızın titreyişi, ordan atlama isteğiniz, korkularınız.. Gözlerinizi kapatıp kendinizi bırakmışken aşağı, tam yere düştüm derken, her şey bitmişken olağan üstü bir gücün size yükseğe çıkarması gibi.. uçmak gibi.. özgürlük gibi.. tuhaf...

Sen hep böyle kal. böyle kal ki kalbim eğilsin önünde,savunsun seninle..
Sen hep böyle kal. Böyle kal ki dünya utansın önünde, övünsün seninle.
Sen hep böyle kal. Ne kadar büyüsen de, kimleri sevsen de, nereye gitsen de
Hep böyle kal. sakın hiç kirlenme, sakın hiç kirlenme.. Sen hep böyle kal.. :)

Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim..

Hep böyle sev...
Hep böyle mutlu ol...

Ay canım benimmmmm nengüzel de yazmışsın süpersin süperwoman!! Sakın değişme hep böyle mutlu kal hep böyle mutlu kalalım!!!

biz kadınlar hep çok kelime kullanırız da ben en çok aşık olduğumuzda çok yazmalarımızı seviyorum. yani okuyunca ta içimde hissettim mutluluğunu. umarım hep böyle kalır senin için... mutluluklar:103:

Ay canım benimmmmm nengüzel de yazmışsın süpersin süperwoman!! Sakın değişme hep böyle mutlu kal hep böyle mutlu kalalım!!!

İçimden gelenleri yazmaya çalıştım tam ifade edemesemde:) Çok teşekkür ederim canımm, umarım herkes yaşar bu mutluluğu Çok güzel bi duygu gerçekten:))

Paylaşmak, anlatmak, yazmak hoşuma gidiyo sizlerinde bu yorumlarınızı gördükçe dahada mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim umarım sizde yaşarsınız bu mutluluğun daha fazlasını:)

Paylaşmak, anlatmak, yazmak hoşuma gidiyo sizlerinde bu yorumlarınızı gördükçe dahada mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim umarım sizde yaşarsınız bu mutluluğun daha fazlasını:)

o kadar ihtiyacım varki böyle bi aşka karnımda kelebek uçuşmayalı yıllar oluyo allah bozmasın imrendim okurken ne yalan söyliyeyim :))

İnsanın okurken bile içi bir hoş oluyor :)
İnşallah daim olur bu mutluluğun canımm. Darısı bana darısı bana :)))

Aha yine sol gözüm seğiriyor... Evet şanslısınız ancak şansınız hayatınızdaki kişiden kaynaklanmıyor. Zoraki canlı tutmaya çalıştığı hislerinin hızla tükenmesine maruz kalan kadınlara kıyasla, hislerinizi bu kadar yoğun yaşayabildiğiniz için şanslısınız.

Heyecan duygusunu tadabilmek için üst üste 4 kere kamikaze aletine binip, organları yer değiştirmeye meyletmişken hala heyecanlanmayan hatunlar da var. Hayranlık hissine sahip olabilmek için yüzlerce yazarın kitabını okuyup, ne kadar yakışıklı ünlü varsa filmlerini izleyip, ne kadar yetenekli insan varsa eserlerini inceleyip yine de hayranlık hissine sahip olamayan hatunlar da var. Benliğinden öteye geçebilecek bir sevgiyi yaşayabilmek için, kendine dönük yaşamaktan vazgeçip yine de biz demeyi başaramamış hatunlar da var.

Yineliyorum var olan hiçbir hissi yoğun bir şekilde yaşayamayan ve bu özrü kabullenmek zorunda kalan hatunlar varken, şanslısınız bunları hissedebildiğiniz için. Şansınız hayatınızdaki kişiden değil, şükür ki henüz ölmemiş hislerdendir.

Teşekkür ederim bir kez daha şanslı olduğumu düşündürdünüz. Çok güzel yazmışsınız, ancak bana o yoğun hisleri hissettirende karşımdaki değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…