Hep böyle sev...
Hep böyle mutlu ol...
Ay canım benimmmmm nengüzel de yazmışsın süpersin süperwoman!! Sakın değişme hep böyle mutlu kal hep böyle mutlu kalalım!!!
ünlü biriyle mi birliktesiniz anlamadım
biz kadınlar hep çok kelime kullanırız da ben en çok aşık olduğumuzda çok yazmalarımızı seviyorum. yani okuyunca ta içimde hissettim mutluluğunu. umarım hep böyle kalır senin için... mutluluklar:103:
Paylaşmak, anlatmak, yazmak hoşuma gidiyo sizlerinde bu yorumlarınızı gördükçe dahada mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim umarım sizde yaşarsınız bu mutluluğun daha fazlasını:)
Hayır, sadece ona karşı hayranlığımı belirtmeye çalıştım:)
o kadar ihtiyacım varki böyle bi aşka karnımda kelebek uçuşmayalı yıllar oluyo allah bozmasın imrendim okurken ne yalan söyliyeyim :))
İnsanın okurken bile içi bir hoş oluyor :)
İnşallah daim olur bu mutluluğun canımm. Darısı bana darısı bana :)))
Aha yine sol gözüm seğiriyor... Evet şanslısınız ancak şansınız hayatınızdaki kişiden kaynaklanmıyor. Zoraki canlı tutmaya çalıştığı hislerinin hızla tükenmesine maruz kalan kadınlara kıyasla, hislerinizi bu kadar yoğun yaşayabildiğiniz için şanslısınız.
Heyecan duygusunu tadabilmek için üst üste 4 kere kamikaze aletine binip, organları yer değiştirmeye meyletmişken hala heyecanlanmayan hatunlar da var. Hayranlık hissine sahip olabilmek için yüzlerce yazarın kitabını okuyup, ne kadar yakışıklı ünlü varsa filmlerini izleyip, ne kadar yetenekli insan varsa eserlerini inceleyip yine de hayranlık hissine sahip olamayan hatunlar da var. Benliğinden öteye geçebilecek bir sevgiyi yaşayabilmek için, kendine dönük yaşamaktan vazgeçip yine de biz demeyi başaramamış hatunlar da var.
Yineliyorum var olan hiçbir hissi yoğun bir şekilde yaşayamayan ve bu özrü kabullenmek zorunda kalan hatunlar varken, şanslısınız bunları hissedebildiğiniz için. Şansınız hayatınızdaki kişiden değil, şükür ki henüz ölmemiş hislerdendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?