Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir çok kişi bu yorumunuzu beğenmiş ama kocasının yaptığına aynı şeyle karşılık vermek o seviyeye kendini düşürmek demek karşınızdaki insan basitse sizde kendinizi basitleştireceksiniz diye birşey yok ama sende adamısın derdim o ona yeterdi zaten[/QUOTE][QUO]Sen de erkek misin derdim, duvarima da Kivanc Tatlitug posterleri asardim![]()
Ben millet begensin diye yorum yapmadim, bu benim fikrim. İlla benim dedigimi yapicaksin mi demisim. Zaten konu sahibi kocasini koruma moduna gecmis, bize laf duser mi artik?="belinay 222, post: 37552606, member: 634202"]Bir çok kişi bu yorumunuzu beğenmiş ama kocasının yaptığına aynı şeyle karşılık vermek o seviyeye kendini düşürmek demek karşınızdaki insan basitse sizde kendinizi basitleştireceksiniz diye birşey yok ama sende adamısın derdim o ona yeterdi zaten
zaten geldi bir kere yazdı çıktı. çünkü istediği yorumları alamadı. çünkü o adamın yanında canının tehlikede olduğunu söylememiz rahatsız etti.Ya bence konuya yorum yapmayin..bu kadin bu evlilige devam edicek...hatta ikinco cocuguda yapicak...adam baska birini bulunca birakip gidicek vs vs...bu hikayanin sonunu biliyorum ben.asker mi polis mi dedim cevap vermrdi.umarım degildir.elinda silah var mi demek ustedim yorum bilr yapmadi...insan sevilmedigini hissederek bir adamla nasi yasar bunu aklim almiyor almayacakda...
Bir kadin nasil bu kadar ozguvensiz sindirilmis olur anlamiyirum.allah korusun ya...zaten geldi bir kere yazdı çıktı. çünkü istediği yorumları alamadı. çünkü o adamın yanında canının tehlikede olduğunu söylememiz rahatsız etti.
yani bu kadar şiddete çok çok büyük hataların olmalı. bıçağın boğazına dayanması içinki,bu bile doğru değil. hata yapıldı diye bu olmaz. eşin hatamı yaptı,yollarını ayırırsınSenin ne hatan oldu.esini mi aldattin ne yaptin
Yani tabikide...ama dedim cinnet aniyla mi yapti.sanmıyorum ya bu kadincagizin hata dedigi normal seylerdir.yani bu kadar şiddete çok çok büyük hataların olmalı. bıçağın boğazına dayanması içinki,bu bile doğru değil. hata yapıldı diye bu olmaz. eşin hatamı yaptı,yollarını ayırırsın
ailene yaşadıklarını anlatmanı hata olarak görmüyorum. can tehlikesi yaşıyorsun dayak yiyorsun bir annenin babanın bunu bilmeye hakkı var zaten. yazışma olayını bilemiyorum. erkeklerlemi yazıştın.arkadaş olarakmı bilemem.Şiddet uygulamıyor artık.netten oyun oynarken başkalarıyla yazıştım.Aileme aramızdaki herşeyi anlattım.Onları birbirine düşürdüm.bunlar sadece bi kaçı arsızlıklarımı saymıyorum bile.Yani bende sütten çıkmış ak kaşık değilim be kızlar.