SEN KADIN MISIN DİYENE CEVABINIZ NE OLURDU?

Sen erkek misin desen, vay kevase der.
Sen keyfi mi o hale geldin, onun cocugunu dogurmak için degil mi? 9 ay karnında tasıdın, psikolojin, bünyen harap oldu.
Ayı.

Belkide bu lafı kendi açığını kapatmak için demiştir konu sahibi arkadaşım.
Açık demek istediğim indirdiği fotoğrafları gormeniz.

Ben biraz ağır konuşurdum o an malesef: (
"Ben kadınımda senin adamlığından şupheliyim ben" derdim galiba: (

[QUO]Sen de erkek misin derdim, duvarima da Kivanc Tatlitug posterleri asardim:KK51:
Bir çok kişi bu yorumunuzu beğenmiş ama kocasının yaptığına aynı şeyle karşılık vermek o seviyeye kendini düşürmek demek karşınızdaki insan basitse sizde kendinizi basitleştireceksiniz diye birşey yok ama sende adamısın derdim o ona yeterdi zaten[/QUOTE]

Kendine saygisi olmayan bir kadina elin adaminin saygi duymasini bekleyemeyiz heralde

="belinay 222, post: 37552606, member: 634202"]Bir çok kişi bu yorumunuzu beğenmiş ama kocasının yaptığına aynı şeyle karşılık vermek o seviyeye kendini düşürmek demek karşınızdaki insan basitse sizde kendinizi basitleştireceksiniz diye birşey yok ama sende adamısın derdim o ona yeterdi zaten
Ben millet begensin diye yorum yapmadim, bu benim fikrim. İlla benim dedigimi yapicaksin mi demisim. Zaten konu sahibi kocasini koruma moduna gecmis, bize laf duser mi artik?
Seviyemi de siz belirleyemezsiniz, birisi de ergen yazmis, yoo ergen degilim. 25 yasinda evli bi kadinim.
Kocasinin yaptigi sey bence kuafore gidip bakim yapmakla gecistirilecek bisey degil. bana gore. Ben de kuafore git, zayifla yazanlarin yorumunu begenmedim, ama kimseye de sen yanlis dusunuyorsun diye yazmadim. Tabi zayiflasin ama o adam icin degil kendi icin.
Yok senin seviyen soyle, yok basit, yok ergen, az verdiginiz cevaplarda karsinizdakine sayginiz olsun. Sen beni tanimazsin etmezsin bi yorumuma bakarak nasil teshis koydun anlamadim?

Ya bence konuya yorum yapmayin..bu kadin bu evlilige devam edicek...hatta ikinco cocuguda yapicak...adam baska birini bulunca birakip gidicek vs vs...bu hikayanin sonunu biliyorum ben.asker mi polis mi dedim cevap vermrdi.umarım degildir.elinda silah var mi demek ustedim yorum bilr yapmadi...insan sevilmedigini hissederek bir adamla nasi yasar bunu aklim almiyor almayacakda...

Ya bence konuya yorum yapmayin..bu kadin bu evlilige devam edicek...hatta ikinco cocuguda yapicak...adam baska birini bulunca birakip gidicek vs vs...bu hikayanin sonunu biliyorum ben.asker mi polis mi dedim cevap vermrdi.umarım degildir.elinda silah var mi demek ustedim yorum bilr yapmadi...insan sevilmedigini hissederek bir adamla nasi yasar bunu aklim almiyor almayacakda...
zaten geldi bir kere yazdı çıktı. çünkü istediği yorumları alamadı. çünkü o adamın yanında canının tehlikede olduğunu söylememiz rahatsız etti.

SC20141003-103150.webp

Sindirilmiş değilim arkadaşlar.İnanın eşim çok çabaladı düzeltmeek için.Benimde çok hatam oldu.Tek taraflı değil yani bende ona çok ettim.buraya anlatırken bakıyorum kendi yanlışlarımı hiç yazmamışım.Bende büyük yanlışlar yaptım ama eşim benden bi tık önde.Çok sevdiğim veya tırstığım için onun yanında değilim. l oğlum belli bi yaşa gelene kadar .Şu an küçük ve çok farklı bi çocuk onun incinmesini istemiyorum.Evliliğimin sürmeyeceğini biliyorum biz karı koca gibi değiliz zaten ortaklık demek daha doğru.Ama yinede insan belli yılını geçirmiş bir eşin dediğine üzülüyor.Diyete girdim evet ama eşim beni beğensin diye değil kendeme iyi hissetmek istiyorum.Olumsuz du olsa yorumlarınız çok değerli en azından doğruyu bir kaç bakış açısıyla görebilmek avantaj benim için.Benim için üzülen ve endişelenen,kızan,destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim.Evde internet sıkıntılı giremedim dün okuldan yazıyorum o yüzden kaçtı yorumları görünce cümlesine üzüldüm kızlar.

yani bu kadar şiddete çok çok büyük hataların olmalı. bıçağın boğazına dayanması içinki,bu bile doğru değil. hata yapıldı diye bu olmaz. eşin hatamı yaptı,yollarını ayırırsın
Yani tabikide...ama dedim cinnet aniyla mi yapti.sanmıyorum ya bu kadincagizin hata dedigi normal seylerdir.

Şiddet uygulamıyor artık.netten oyun oynarken başkalarıyla yazıştım.Aileme aramızdaki herşeyi anlattım.Onları birbirine düşürdüm.bunlar sadece bi kaçı arsızlıklarımı saymıyorum bile.Yani bende sütten çıkmış ak kaşık değilim be kızlar.

Tabi bunlar olanları haklı kılar mı elbette hayır.Eşim bana kötü davrandı bende ona kötü davrandım.O kurtarmak için hala çabalıyor ben kılımı kıpırdatmıyorum.yani anlatırken kendimide anlatsaymışım dedim bi an.

Şiddet uygulamıyor artık.netten oyun oynarken başkalarıyla yazıştım.Aileme aramızdaki herşeyi anlattım.Onları birbirine düşürdüm.bunlar sadece bi kaçı arsızlıklarımı saymıyorum bile.Yani bende sütten çıkmış ak kaşık değilim be kızlar.
ailene yaşadıklarını anlatmanı hata olarak görmüyorum. can tehlikesi yaşıyorsun dayak yiyorsun bir annenin babanın bunu bilmeye hakkı var zaten. yazışma olayını bilemiyorum. erkeklerlemi yazıştın.arkadaş olarakmı bilemem.
arsızlık vs de şiddet yaşamanı hakettirmez. diyorum ya şiddetin haklılığı yoktur. asla yoktur.

herşeye tamam herşeye oke.. sana sen kadınmısın demesinede ok..
ama şiddete kesinlikle karşıyım.. hemcinslerime yapılması bile beni geriyor..
konuşmanın birşeyleri anlatmanın dili şiddet olmamalı..
güzel ALLAHım o gücü erkeğe karısına şiddet uygulasın diye değil korusun kolasın diye verdi..
ve hiçbir gücü olmayan birine savunmasız birine şiddet uygulanamaz..
bundan sonra senin için diyeceğim bu mübarek cuma günüde, rabbim ailenize huzue getirsin.. ve inşALLAH o minik yavrucak sizin sorumsuzluğunuz yüzünden hayatı kararmaz

Back
X