sen kardeşsin........

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
206
Antalya

Bu yazıyı çok sevdiğim bir dostum gönderdi, sizinle paylaşmak istedim.Umarım yanlış yerde değildir konu başlıklarını aradım ama en uygun burası gibi geldi.

Herkes yakar sen coştutursun,herkes mutluluk dediğimde koşa koşa gelir
sense acılarımı kana kana içersin..Yüreğime köz düşer, diğeri deşer..Sense közümü küllendirirsin.Ruhumu saran her renkte benimle bir olur..
Siyahımda ağlar, beyazımda benimle bir gülersin..
Diğerleri ise hep beyazda kalmak ister..Sen gözyaşımda damla olurken,bir diğeri tebessümümde acıklı bir hıçkırık olur..Onlar yara açar, sen pansuman görevini üstlenirsin.Onlar harap eder, sen onarırsın..Herşey başlı başlına yalan iken tek gerçeğim sensindir. Çünkü sen; içtiğim su gibi bereket, yediğim aş gibi nimetimsin..Sen kardeşsin.. Sen ölen her hücremi canlandırmasını bilen tek kişisin..Sen özne iken, ben yükleminim deyipte benim hayatımdaki tüm bozuk cümleleri düzeltebilen mucizemsin..Sen şu akortu bozulmuş düzende isyan etmediğim tek yalın olan yanımsın..

çok güzel bi yazı kardeşSen ölen her hücremi canlandırmasını bilen tek kişisin.. kardeşe her zaman lazım el ne yaparkiiiiii

4 Aylık evliyim Akşam saat 22:00'den sonra hatta gece 2'de 3'te beni arayabilen tek kişi kardeşimdir
Evliliğime karşı çıkan (surat asan) tek kişi kardeşimdi
Çok zor şartlarda tehlikeli bi bölgede görev yapıyor ve ilk defa evden uzakta
Bu yüzden vakitli vakitsiz çok arar beni
Evlenince bunun sorun olacağını düşünüp çok surat astı
Ama şimdilerde birde abisi oldu halinden çok memnun
Eşim sağolsun onunla yakınlığı hemen kurdu
Çokta iyi anlaşıyorlar
safis inşallah ablan yakında değerinizi yeniden anlar
Bigün size ihtiyaç duyarsa ona arkanızı dönmeyin
Allah size güç kuvvet versin

evet kardeş gibisi yok
benım 2 tane abim var
ama eşimin hiç kardeşi yok malesef
Allahım inş. kızım kardeşsiz kalmaz
hayırlısından ve sağlıklısından nasip et:Saruboceq:

Çok beğendim gerçekten..
Hemen burdan çalıp birbirimize sıksık böyle şeyler gönderdiğimiz dostuma yolluyorumm...
Keşke ablam içinde aynı şeyleri düşünüp yollayabilseydim... senağlama

Son düzenleme:
KArdeş her zaman her saatte önemlidir.
ınşallah melenacım Hiç birimz Dünyaya kazık çakmadık Bigün gidicez
Ama geride ona bi kardeş bırakın canım

Bu yazıyı Resimle beraber abime yollasam merak ediyorum Cevabı ne olur.
ASlında yollayabilirim belkide bi daha ona hiç diyemiycem.Belkide 1 saat sonra ölücem.ama
içimdekine engel olamıyorum Boşver diyor birisi.

çok güzel cümleler gerçekten..insanı duygulandırıyo..abim var ona gönderdim..o evlendikten beri biraz soğuk aramız çok istiyorum sıcaklığını hissettirmesini..:teselli:..bakalım cevabı nolucak..

ben abimi çok özledim:sinifsinif: şuan karlarla kaplı bir köyde bense sıcak evimde pc başındayım abimmmmsenağlamasenağlama​

Çok anlamlı vede harika bir yazı canım kardeşliğin ne olduğunu anlatan ve bizlere hatırlatan bir yazı..
Emeğine sağlık çok güzeldi..

ah italim ah beni can evimden vurdu bu paylasimin
gözlerim dolu dolu okudum
kardes denildimi akan sular duruluyo bende
erkek kardesim ne yazikki bize uzak dururken
kizkardesimle yas farki olmasina ragmen
abla kardesden öte ikiz arkadas dost gibiyiz
ayrilmaz ikiliyiz
yedigimiz icdigimiz ayri gecmez
aramizda sir nedir bilmeyiz
birlikde güler birlikde egleniriz
birlikde üzülür aglariz
o simdi 1aylik taze gelin
SIK SIK görüsemesekde artik
yinede telefonlasiyoruz
ah ah kardes ya esi benzeri varmi
paylasim icin tskler canim

İyi akşamlar arkadaşlar,yorumlarınızı okudum cevabım geç oldu ama....benimde ağbimle ilişkimiz o evlendikten sonra yavaş yavaş yok olmuştu bu yazıyı ona gönderdim cevabını bekliyordum o yüzden yazamadım buraya (replerle yazdım rep hakkım dolana kadar)abim az önce aradı nasıl bu hale geldik,benden kaynaklandı vs... dedi ve kaldığımız yerden başlamak istediğini söyledi veee beni pazar sabahı almaya gelmek istediğini tüm pazarı beraber sadece ikimiz başbaşa geçirmek istediğini söyledi.Pazar gün tüm gün ağbimleyim.Biz ağbimle küs değildik ama öylesine görüşüyorduk

Sizlerde dargında olsanız kardeşlerinize kardeş gibi sevdiklerinize gönderin,mutlaka dönerler diye düşünüyorum.

ıtalim güzel yüreğinden neler dökülmüş yine....
Çok güzeldi, gözlerim dolarak okudum.
Abinin cevabına da çok mutlu oldum. Ne kadar güzel düşünüp yazıyı Ona da yollamışsın.
Olgunluk işte yaşa başa bakmıyo...Umarım yürekleriniz bi daha hiç ayrılmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…