• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kimsin ki

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Selam herkese size dün yaşadığım olayı anlatıcam. Dun arkadaslarımla starbucksta bulustuk ama kendi arkadaslarını da getirmislerdi tanımadığım 5 kişi felan vardı tanımadığım kızlar süzüp duruyodu beni kendi aralarında fısır fısır konuşuyolardı en sonunda ben arkadaşımın arkadaşı olan bi çocuğa ne iş yapıyosun diye sorunca kız geldi bana seninde heryerin makyaj ya dedi, bende pardon? Dedim. Sonra anlamadın mı çok makyajlısın dedi bende yani ne olmuş diye sordum. Sonra o çocuğa kanka bu olmaz çok makyajlı felan dedi bende benim erkek arkadaşım var zaten erkek aramıyorum ayrıca sen kendi tipine bak dedim. Herkes tamam sakin olun moduna geçti ama benim elim ayağım titriyodu tanımıyorum etmiyorum kızı da bakıp bakıp gülmeye devam etti en sonunda bende k.hpe diyip sandalyeyi devirip çıktım. Kim bilir arkamdan ne dedi. Arkadaşlarımında benden sonra o masada oturması zoruma gitti. Bir arkadaşım mesaj attı mesajına cevap vermedim arkadaşımın. Sizce tavrımı koruyim mi ?

Nasıl bir çevreniz var, Arabistanlı, oh nasıl süt yapar bunlar diyen doktorlu filan ben anlayamadım sizi. Bir de üstüne bu...
Çok bi "Estetikıl" hayat anlatıyorsunuz, ister istemez konularınız ekşınlı olunca aklımda kalmış, üst üste koyuyorum, yan yana topluyorum, yok olmuyor. Ne biçim bi şey bu diyesim geliyor.

Geçerli bir özür duymadıkça ya da adım atılmadıkça arkadaşlarınızla iletişime geçmeyin.
Keşke sinirlerinize hakim olup o kelimeyi söylemeseydiniz.
Belli ki onların ayak takımından değilsiniz kendi kalitenizi zedelemişsiniz.
Ama olan olmuş boş verin!
Arkadaşlarınız çok ayıp etmiş.:KK12:

Back
X