• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEN NASIL DOKTORSUN!!!

anneyim ben ultrasyona girince
bebegin kalbini bende duyabiliyorum
nasil oldu anlatsana kalbini dinleyiptemi atmiyor dedi
kac ayliksiniz bu arada
cok feci bir sey bu

şok oldum :KK57:
şikayet edin başka canlarda yanmasın ya onun aklına uyup bebeğinizi aldırsaydınız allah korumuş yavruyu

İnanamıyorum. Şoktayım. Nasıl kıyarlar minicik bebeğe. Basit bir alet bile bebeğin kalp atışlarını gösterebiliyorken böyle bir teşhis mi olur. Başhekime, Bimer e şikayet edin.

Lütfen sikayet edin, baska bir bebek bu kadar sansli olmayabilir :(

Merhaba kizlar dun gece vucut agrisi ve ates nedeni ile adi batasica bi ozel hastahaneye gittim. Muayene ettikten snra atesimin v tansiyonumun yuksek oldugunu fakat gebe oldugum icin ilac veremeyeceklerini verseler bile kadin dogum doktoru kontrolu altinda verebileceklerini soylediler v bni hstahanenin nobetci kadin doktoruna yonlendirdiler. Sozde doktor olan sahsiyet bna bebeginizin kalbi durmus sizin sagliginiz acisindan kurtaj yapabiliriz dedi. Sok gecirdim o an.. Cunku o kucucuk kalbin atisini hissedebiliyordum. Bir hisimla kalktim sedyeden. Butun gece uyku girmedi gozume bugun kndi doktoruma gittim v bebegimin saglikli oldugunu ogrendim. iyiki o malum doktora degilde analik hissime guvenmisim. Rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin. Her onune gecende doktor olmasin lutfen.....
Şikayet edebilirsiniz, geçen gün hastasının kanser olduğunu röntgen raporlarından anlamayan bir doktor hakkında dava açıldıgını okudum.
Bır kadın dogum uzmanı bebeğin canlı olduğunu nasıl anlamaz?? Niye okumuş o kadar sene !
Yerinizde olsam gerekli merciilere uçarak başvuru yapmıştım...

Sidette normalinde karsiyim fakat bu "doktoru" evire cevire dövmek lazim! Nasil bir vicdansizlik bu anlamadim!!:KK62:

Merhaba kizlar dun gece vucut agrisi ve ates nedeni ile adi batasica bi ozel hastahaneye gittim. Muayene ettikten snra atesimin v tansiyonumun yuksek oldugunu fakat gebe oldugum icin ilac veremeyeceklerini verseler bile kadin dogum doktoru kontrolu altinda verebileceklerini soylediler v bni hstahanenin nobetci kadin doktoruna yonlendirdiler. Sozde doktor olan sahsiyet bna bebeginizin kalbi durmus sizin sagliginiz acisindan kurtaj yapabiliriz dedi. Sok gecirdim o an.. Cunku o kucucuk kalbin atisini hissedebiliyordum. Bir hisimla kalktim sedyeden. Butun gece uyku girmedi gozume bugun kndi doktoruma gittim v bebegimin saglikli oldugunu ogrendim. iyiki o malum doktora degilde analik hissime guvenmisim. Rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin. Her onune gecende doktor olmasin lutfen.....
Ohaaaaaaa çüşşşşşşşşş !!!!!!!
Yok artık ya gerizekalı mı o doktor...
Neden gidip dövmediniz siz o doktoru, resmen bir cana kıyacaktı göz göre göre..
Yorumları okumadım ama bana sakın sessiz kaldık bu duruma demeyin..

Peki ne yaptın bu kadar ciddi bir konuyla ilgili.

belge düzenledi mi? inşallah düzenlemiştir. hemen bakanlığı ara ve şikayet et.

yuh diyorum sadece:KK57::KK57:

Dehşet resmen çok geçmiş olsun arkadaşım

banada 13 haftalık hamıleyken bebegınızın kalbı durmus demıslerdı
cumartesı gunu babam kalp krızı gecırıyormus bız mıde agrısından dr gıttık dr ıgne vurdu agrı kesıcılerle eve yolladı
argısı gecmeyınde 4-5 saat sonra unı hastanesıne gıttık ve 2 saat ıcınde stent takıldı kalp krızı gecırdıgını ogrendık.
:S

Geçmiş olsun lütfen ilgili yerlere şikayet edin.Telefon ile yada internet üzerinden Sağlık Bakanlığı şikayet hattı var.Başkalarının canı yanmasın.

Back
X