• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SEN NASIL DOKTORSUN!!!

Benzer o kadar çok örnek duyuyorum ki maalesef . Ablama da bebek karnında ölmüş acil almalıyız dediler . Kürtaj masasından geri kalktı .

Merhaba kizlar dun gece vucut agrisi ve ates nedeni ile adi batasica bi ozel hastahaneye gittim. Muayene ettikten snra atesimin v tansiyonumun yuksek oldugunu fakat gebe oldugum icin ilac veremeyeceklerini verseler bile kadin dogum doktoru kontrolu altinda verebileceklerini soylediler v bni hstahanenin nobetci kadin doktoruna yonlendirdiler. Sozde doktor olan sahsiyet bna bebeginizin kalbi durmus sizin sagliginiz acisindan kurtaj yapabiliriz dedi. Sok gecirdim o an.. Cunku o kucucuk kalbin atisini hissedebiliyordum. Bir hisimla kalktim sedyeden. Butun gece uyku girmedi gozume bugun kndi doktoruma gittim v bebegimin saglikli oldugunu ogrendim. iyiki o malum doktora degilde analik hissime guvenmisim. Rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin. Her onune gecende doktor olmasin lutfen.....
bu çok büyük bir skandal mutlaka şikayet edin, inanılacak gibi değil

Hastahane bashekimligine şikatetimizi belirttik saglik bakanligina ise mail ve telefon araciligi ile ulastik. Elimde bebegin ultrasyon resimleri ve doktorun yazmis oldugu rapor var yani istesede aksini iddia edemez. Lanet olsun ucuzz atlattik....

Farklı bir konuda aynı şikayeti bende yaptım, sonuç çıkmıyor, savcılığa suç duyurusunda bulunun ancak öyle ciddiye alıyorlar. Çok geçmiş olsun, resmen göğsüme bir şey oturdu sanki, Allah'ım ya nasıl insan bunlar, biraz cahil biri olsanız canlı canlı alacaktı bebeği, diyecek söz bulamıyorum

çok geçmiş olsun, sakın yanlarına bırakmayın, bu işin peşini bırakmayın, meslek hayatı boyunca kim bilir kimlerin canını yakıcak daha.

oglen kalp krızı gecırıp babamı sende reflu yada gastırıt var dıyen ve endoskopı için gün veren doktor ıcın aradım
acıl doktoruymus
adını bıle ogrenemedım ama hızımı alamadım
bende sıkayet pesınde kosuyorum ama babamı savcılıga surukleyemem

ayy inanmıyorum daha neler duyacağız :KK57: Allah o insan müsveddesini bildiği gibi yapsın,kimseyi de onun eline düşürmesin..Sizde ne olur işin peşini bırakmayın,çeksin cezasını :KK62:

Evet kizlar kesinlikle abartmiyorum sapasaglam bebegi almayi teklif etti bana. Yanmda esimde vardi bn ates sikayeti ile gidiorum v kndimi kadin dogum masasinda buluyorum.Doktor bana bebegin kalbi atmiyor derken bn icimdeki o cani hissedebiliyordum.O masadan nasil kalktim anlatamm size resmen ecel teri döküyordum:-(
hani diyorum o an bi terslik oldu anlayamadı ama kesin bi sonuç olmadan nasıl böyle bişey der. ya siz o an ki sokla gerçekten kalbi atan yavrunuzu kaybetseydiniz allah korusun.. bence kesinlikle gidin konuşun benim oğluma da 30 dk seansta otizim teşhisi koyan bir pedagog vardı. o an ki hislerimin inan tarifi yok.. kesinlikle peşini bırakma ..

böyle insanlar başımıza doktor olarak geliyor ya diycek bir şey bulamıyorum para için resmen göz göre cinayet işleyecekler ya rabbim ne güzel hissetmenizi sağlamış size ve yavrunuza büyük geçmiş olsun

dunyanin civisi cikmis diyorlar ya gercekten oyle...para icin yapmayacaklari rezillik kalmamis resmen. neyseki bebis ve sen kurtulmussun...gecmis olsun.

Bence şikayet et ve elinde ne kadar kanıt varsa göster. Sen Allah'a şükür ucuz kurtulmuşsun, başkalarının canı yanmasın.

Merhaba kizlar dun gece vucut agrisi ve aicines nedeni ile adi batasica bi ozel hastahaneye gittim. Muayene ettikten snra atesimin v tansiyonumun yuksek oldugunu fakat gebe oldugum icin ilac veremeyeceklerini verseler bile kadin dogum doktoru kontrolu altinda verebileceklerini soylediler v bni hstahanenin nobetci kadin doktoruna yonlendirdiler. Sozde doktor olan sahsiyet bna bebeginizin kalbi durmus sizin sagliginiz acisindan kurtaj yapabiliriz dedi. Sok gecirdim o an.. Cunku o kucucuk kalbin atisini hissedebiliyordum. Bir hisimla kalktim sedyeden. Butun gece uyku girmedi gozume bugun kndi doktoruma gittim v bebegimin saglikli oldugunu ogrendim. iyiki o malum doktora degilde analik hissime guvenmisim. Rabbim evlatlarimizin acisini gostermesin. Her onune gecende doktor olmasin lutfen.....
Allah onu kahretsin.Ben olsam bashekimlige ve saglik bakanligina sikayet ederim.pislik 3kurus ICIn evladinizi katledecek.

kanım dondu resmen ne ara bu kadar vicdansız olduk 3 kuruş para için bir cana kıyabilecek canileri barındırdık aramızda.
Bir boşlugunuza gelse alcaklar sapasağlam bebeği.Düşünmesi bile korkunç.

Gidip hastaneyi birbirine katıp şikayet ettiniz değil mi. Biri çocuğunuzu öldürmek istedi çünkü.
Karninizda çocugun kalbi durunca ölmüş olmuyor mu sizin nasıl o şekilde ordan çıkmanıza musaade ettiler peki. Evli değilim hiç hamile de kalmadım ama bunun sizin kendi hayatiniza da mal olabileceği hakkında birseyler duymuştum.
Hamile oldugunuz için ilaç veremeyecek kadar hassas ama cocugunuz olmuş diyip sizi öylece hastaneden çıkıp gitmenize izin verecek kadar umursamaz insanların aynı ortamda olması çok garip.
Sasirdim

Allah kahretsin böyle doktorları benim ablamada çocuk özürlü test yaptırın demiş parayla ya..Ablam tabi başka doktora gitmiş yok öyle bişey demiş sağ salim doğdu bebişimiz..Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda yazık ya

Büyüüük tehlike atlatmışsınıızzz..

Allah kahretsin böyle doktorları benim ablamada çocuk özürlü test yaptırın demiş parayla ya..Ablam tabi başka doktora gitmiş yok öyle bişey demiş sağ salim doğdu bebişimiz..Hiç mi Allah korkusu yok bunlarda yazık ya .size de geçmiş olsun bilinçliymişsiniz de bişey olmamış çok şükür

aa daha neler artık çüşş bee ne günlere kaldık yarabbim.başka cahil anlamyan bir insan olsa canlı canlı alıcaklar bebeğini.ayy nolur git şikayet et bn olsam orayaı inletrdim yanlış anlmayın gidin dövün vurun demiyorum ama bn ayağa kaldrrdım orayı.para içn insan canına kıyılır mı adiler ya kanım donduu

Back
X