sen ne iş yapıyorsun ki?

Erkek arkadaşım bana da aynı şeyi diyor bazen. hayır madem bi iş yapmıyorum bana parayı boşuna mı veriyolar, patronun hiç mi aklı yok.

gerçekten başka insanlara yorulduğumuzu ispat etmek durumunda kalmak çok kötü.

madem yaptığınız işi beğenmiyor maaş günü geldiği zaman ne yapıyor merak ettim.

Ne sen nede o atomu parçalamıyorsunuz. Ne senin nede onun dünyayı kurtarma gibi bir sorumluluğu olan bir işte çalıştığınızı sanmıyorum . Brn 10 sene çok ağır şartlarda çalıştım gık demedim çünkü herkes kendine göre ağır . Yorulduğun zaman ona yansıtma bitti gitti

@flores Bunu hatırlayıp tek kutlayan kisi oldugun ıcın tesekkur ederim.@GazelSm ve Tum muhasebecı arkadaslarımızın gunu kutlu olsun.

@dejavu_one Benım de sınır oldugum sey bu iste.. O kadar kolay madem gel sen al yap..

Ah İşte beni anlayan tek kişi cıktı. Oluyorsa Beynini boşalt eve git. bosaltmayınca o stresle herkese catıyorsun malesef....
Ahahah Uykudada iyiymiş Kolaylık Oluyordur :KK47::KK47:
Kutlu Olsun Arkadasım :) Allah Kolaylık Versin Hepimize

"Ben az ve öz çalışıyorum, yaptığım iş küçük ama nitelikli" diyeceksiniz. Şahsen benim öyle.

Evin duzeni tertibi cekip cevrilmesinin kadinin elinde unutuyor erkekler. Bununla beraber bir iste calisiyorsunuz. Sadece ev isi bile zannımca kadini yoruyoken ayrica bi iste calismak daha da zor. Calismasan yine sen napiyosun olur. Eve parayi ben getiriyorum derler donup dolasip bir tartismada bu cumle kadinin suratina carpabilir.
UMURSAMAYIN. Naptiginizi siz biliyosunuz cunku, annenin babanin veya eşinin eline maddi yonden bakmaktansa, calisin kendi ayaklariniz ustunde durun daha iyi. Oyle demis boyle demis bosverin...

C captain price Katılıyorum; :KK49: Maaşımla derdi yok o konuda sıkıntımız yok :KK31:Fatura vesaıre ev giderlerine birlikte çözümlüyoruz. Ben emeğime saygı istiyorum sadece..
Kedili0983 Kedili0983 Ben daha zor sartlarda calısıyorum dıye kıyasım yok.Haklısınız; Aynı meslek erbabı oldugumuz ıcın iş ile ilgili konular sıkça gündemimize geliyor.Arada böyle bir laf yada benzer bir ima duyunca benim şalterler atıyor.Yansıtmamak gerekliymiş:KK50:

G GazelSm Bu mesleğin saygınlıgı oldugu gunlerı gormemız dilekleriyle; Duanıza da amin diyorum :KK60:

WOLFROG WOLFROG İşte bu kadar! Seni öpeceğim :p:KK36:
bayan nihayet bayan nihayet Önceleri umursamıyordum da bazen batıyor bana da.. Cok sukur bir işim var yahu :KK59:

Değerli yorumlarınıza teşekkür ederim.

Calismadigim halde esim sen ne yapiyorsun ki dese ertesi gun o yapmadigim ! herseyi birakirdim gorsun bakalim herkesin hayatta bir sorumlulugu vardir neden sizin isinizi kucumsuyor bedavadan para vermiyor kimse kimseye

Calismadigim halde esim sen ne yapiyorsun ki dese ertesi gun o yapmadigim ! herseyi birakirdim gorsun bakalim herkesin hayatta bir sorumlulugu vardir neden sizin isinizi kucumsuyor bedavadan para vermiyor kimse kimseye

Wynonna Wynonna Benım derdım bu işte, tam olarak bunu mu yapsam acaba :KK76: Ben bırde calısmadıgım zamanları dusunemedım sımdı :KK53: Kabus gibi gelmeye başladı :KK30: Tesekkur ederim değerli yorumunuz için :KK52:

bugün bizim sekreter izinli sabahtan beri telefonlara ben bakıyorum, onun lafını dinle, bunu buna aktar, mail trafiğini yönet derken daha kendi işlerimi doğru düzgün açamadım :eek: sizi anlamaları için birgün oturup işinizi yapmaları lazım bence, aldırmayın. soruyu duymazdan gelin kim sorarsa sorsun. herkes de haddini bilsin canım, iş yapıyor olabilmek için illa güneşil altında ağır yük mü taşımak lazım töbe töbeee :KK12::KK12::KK12:

Bir keresinde ben de masa başı iş yaptığım için bu lafa maruz kalmıştım.Nasıl yorulabilir mişim??? Mümkün değilmiş tüm gün oturuyormuşumm?? La havlee
Beden gücüyle deli gibi çalışmadıktan sonra kimse kimseye yorulmayı ya da şikayet etmeyi hakkı olarak görmüyor.Ama benim BEYNİM yoruluyor zira orayla iş yapıyorum.
Aynı anda çalan 4 telefon,yanıt bekleyen 25 mail,sürekli talep halinde olan personel...Organize edilmeyi ve akabinde takibi gerektiren işler,ayrıca hesap kontrolleri ....
Yetmiyor bunlar yorulmaya.
Benim cevabım şu olurdu SANA NE

Sabahın köründe kalkıp karda ,kışta,yağmurda işe gitmek kolay değil aslında eşinde aşağlık komplexi var her halde senin çalıştığın şirket daha kaliteli ki bu şekilde seni aşağlayıp mutlu oluyor

xyzt-5544 xyzt-5544 Her iş kıymetli evet bi yerden sonra aldırmamazlık edemiyorum artık.
kendinehas kendinehas sana ne demek yetmedı demek kı bunları duymaya devam edıyorum.. Gun asırı olmasa da ara ara gundeme gelıyor bu polemik.
ema1 ema1 İşlerimiz ve sorumluluklarımız kıyaslamaya acık degıl.Onun ısı de kıymetli ve gercekten ciddi sorumluluk gerektiriyor.Kompleks değil ama benım ondan fazla vaktım kaldıgı ıcın boyle dusunmesıne sebep olabiliyor sanırımAynı meslegı yapıyoruz ve neye kafa yordugumu anlıyorda...Benımle yarısacak hali de yok.Anlamsız geliyor.Etraftan biri böyle soylendıgınde kendısı cevap verıyor ama :)

Yorumlarınız ıcın tesekkur ederım.

Bence takmayın aa ben ne işi yapıyorum ki yatıp yatıp geliyom deyin . O oyle dediği zaman şakaya vurun herkese karşı öyle yapın. Bırakın insanlar konuşur. Ben zerre takmam öyle şeyleri. Okumuşsunuz ne güzel iyi rahat bir işe girmişiniz daha ne :)

Benim eşim de polis. Yaşadığımız yer Doğu olarak geçiyor ama güllük gülistanlık şu anda. Yani terör vs yok çok şükür. Çok çok ufak çaplı hırsızlık , kavga falan olur ilçede.
Eşim bana sürekli senin iş kebap, oturduğun yerden para kazanıyorsun vs der yalnızken de başkasının yanında da. Ben de sende zamanında aklını başına alıp oturup çalışsaydın benim okuduğum üniyi okusaydın derim. Ki işim bedensel anlamda kolay ama çok çok ağır sorumluluk gerektiren bir iş, bir imzam seneler sonra beni mahvedebilir. Haftada bir gün tek başıma 50 -60 km uzaklıktaki köyleri gezmek zorunluluğum var,dağ, kar vs farletmiyor, gitmezsem ceza yiyorum. Tek başıma zincir taka Söke geçiyor kışları. Biber gazı cebimde geziyorum köyleri.
Abime anneme de der öğretmenlik de iş mi biz saatlerce nöbet tutuyoruz falan.. Onlar gülüp geçiyor ama ben içerliyorum. En son ailesi haberlerde polislerin geçtiği bir şeyde "oğlum. Allah kolaylık versin hepinize, işiniz çok zor " dedi . Ben de "anne ne zoru ya bütün gün yatıyorlar, bizim yaşadığımız yer böyle değil rahat, gece nöbete gidiyor yatıp gündüz eve geliyor" dedim zorla gülerek(ki yatmaları mümkün değil koltuk bile yok nöbet aralarında sandalyede oturuyorlar)
Bu da son oldu, eşim empati yapabildi bu sayede:KK70: yaptığı şeyin de espri olmadığını, karşıdakinin komik bulmadığını anladı:cool:

bana da derler kolay iş kolay iş. işi bilmeyen konuşur öyle. gel de sen bana sor bakalım zor mu kolay mı

Eşim pek demez ama çevremden Duyduğumda e o kadar kolaydı sen niye olmadın diyorum. Bi kalıyorlar :D Ya da gel sadece 1saat yerimde dur durabilirsen diyorum. Bi tane söz var başkasını yargılamadan önce onun ayakkabılarıyla yürü diye. Onu çok söylerim. Eşiniz sizin işinize girebilecek olsa bi dk durur mu acaba.

Aynı muhabbete ara ara bende maruz kalıyorum.
Uğraşmıyorum pek.
Totomu büyütüyorum, görmüyormusun diyip çekiliyorum köşeme :KK59:

Muhasebeciler haftamız kutlu olsun madem :KK50:

her ne yaparsanız bir telefona bile cevap verseniz eşinizi arayın anlatın ama tatlı dille anlatın telefonu kapatın fatura mı geldi tekrar arayın anlatın, her seferinde tatlı dille anlatın telefonu kapatın patron bir şey mi istedi arayın yaparken anlatın aynı zamanda böyle böyle her yaptığınız iş için tek tek arayın bundan sonra böyle yapacağım ne iş yaptığımı başka türlü senin kafanın basmayacağına karar verdim deyin bak bakalım bir daha diyor mu

bizim burda da üretimdeki personeller sürekli akşama kadar oturuyorsun ne yapıyorsun ki derlerdi ben de bazıları oturarak bazıları çalışarak para kazanacak dedim.

Ben sabah Saat 8 ve Aksam 5 te mesaı saatlerım; Normal ofislere göre daha rahat bır calısma ortamı var.Tek sıkıntısı ofis binasına ulasımı zor.Muhasebe yapıyorum ve Dış Ticaret vs. ofısın tum ıslerıyle ayrıca ılgılenıyorum. Ofis ortamım da yerıne gore rahat zamana gore degısebılıyor.

Yoğun çalışan bir çevrem var .Eşimde dahil; Sürekli bana sen ne iş yapıyorsunki? İşimle ilgili bir sıkıntımı paylasma sansım yok.Bazılarının ağzına çakasım geliyor.

Ben cok sıkıldım.Emeğime hakaret gibi geliyor.Tamam daha fazla mesai yapabilirsiniz de; benim yaptığım işi hakir görmeye hakkın yok.

Sabah ta eşime delirdim.Aynı mesleği yapıyoruz.Cok işim var dedim.Sen ne iş yaptın saysana !!

Oyle bir cevap vermem lazım ki ;(
"Hiç çalışmadan senle aynı maaşı alıyorum, ooooo bir de çalışsam demek ki seni üçe katlarmışım" de bir dahaki sefere...

Back
X