Sen olsan ne yapardin

Melikemm110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
25
9
36
38
Merhaba arkadaslar size bir sey sormak istiyorum esinizin bilgisayarinda eski sevgilileriyle fotolarini gorseniz ve karsida ki kadinin bikinili ic camasirli fotolar attigini beraber cekildikleri fotolar oldugunu ve bunlarin evlenmeden once oldugunu ama evlendikten 1 hafta sonra esinizin bu fotolara baktigini gorseniz ve bu fotolar hala bilgisayarinda ve baska eskort kadinlarin int sayfalarindan cekilmis tel numaralari da var ama bunlar siz evlenmeden once kaydedilmis sonra bir daha bakilmamis ne yaparsiniz ? Direk konusurmuzunuz yoksa bekleyip koz olarakmi kullanirsiniz

Sizin aldatilma anlayışınızla alakali bence. Kimisi sanal olanlari aldatma saymıyor mesela.
Kavga gurultu cikarip, sonra geri oturacaksanız bence hic sesinizi çıkarmayın.

Merhaba arkadaslar size bir sey sormak istiyorum esinizin bilgisayarinda eski sevgilileriyle fotolarini gorseniz ve karsida ki kadinin bikinili ic camasirli fotolar attigini beraber cekildikleri fotolar oldugunu ve bunlarin evlenmeden once oldugunu ama evlendikten 1 hafta sonra esinizin bu fotolara baktigini gorseniz ve bu fotolar hala bilgisayarinda ve baska eskort kadinlarin int sayfalarindan cekilmis tel numaralari da var ama bunlar siz evlenmeden once kaydedilmis sonra bir daha bakilmamis ne yaparsiniz ? Direk konusurmuzunuz yoksa bekleyip koz olarakmi kullanirsiniz
Oncelikle kurcaladiniz mi yoksa onunuze bir anda mi cikti?
Arastirip bulduysaniz bir seyden suphelenip pesine dusmussunuzdur.
Ben silerdim hepsini heralde bana donup soracak hali yok.
Koz moz ne alaka guvenmediginiz insanla birlikte olmayin, bu kadar planli yasanmaz hayat.

Ne kadarlık evlisiniz? Bence art niyetle silmemiş o Fotoğrafları unuttuğu için falan değil ve bu çok büyük bir sorun bence.

Merhaba arkadaslar size bir sey sormak istiyorum esinizin bilgisayarinda eski sevgilileriyle fotolarini gorseniz ve karsida ki kadinin bikinili ic camasirli fotolar attigini beraber cekildikleri fotolar oldugunu ve bunlarin evlenmeden once oldugunu ama evlendikten 1 hafta sonra esinizin bu fotolara baktigini gorseniz ve bu fotolar hala bilgisayarinda ve baska eskort kadinlarin int sayfalarindan cekilmis tel numaralari da var ama bunlar siz evlenmeden once kaydedilmis sonra bir daha bakilmamis ne yaparsiniz ? Direk konusurmuzunuz yoksa bekleyip koz olarakmi kullanirsiniz[/QUOTE
Eninde sonunda boynuzlanacağım onu anlardım

Tam olarak aynısı değil ama benzer bişey başıma geldi ve ağzına ettim.

silin..
neyi konuşucam neyi ögrenicem.
herşeyi silerim.
kaydettiği şeyleri orda görmediginde verdigi tepki ile devam eder yada yol yakınken ayrılırım..

2 bucuk yillik evliyiz ama sorunlu bir evliligimiz var esim kendi mutluysa benimde mutlu olmami istiyo kendj mutsuzsa bende mutlu olucam bencil ve kendinj dusunen biri hep sikinti hep sikinti bilgisayarini karistirinca gordum oda sans eseri aslinda midem bulandi gorunce bilmiyorum ne yaoim dua ediyorum rabbime

Bosanmak geciyo aklimdan tabi sirf bu yuzden degil baska sorunlardan dua ettim hep ama rabbim bunu cikardi karsima hepsinjn fotosunu cektim telefonuma yuzune vurucam ama o okadar kurnazki bi sekilde kendini uste cikariyo iste

Ama soyle bisey biz evlenmeden 1 yil once cekilmis fotolar en sonda biz evlendikten 1 hafta sonra bakilmis bir daha bakilmamis ama duruyo hepsi kadinda nasil bi kadinsa hep yari ciplak fotolarj

Evlenmeden önce dahi olsa eskort sitelerinde dolanması ve hatta eski sevgililerinin resimlerinden koleksiyon yapması bence hiç hoş değil.

Her ihtimale karşı tedbir olsun diye kenarda bekletiyor besbelli. Ya da anısı var silemiyor heralde!
Niye silmiyorsun diye sorardım sanırım. Rahatsız olduğumu belli ederdim.

Ayrılacaksam eğer bir güzel burnundan getirirdim ve sonra basardım tekmeyi...

Ayrılmaya cesaretim yoksa eğer resimlerin tamamını kalıcı olarak siler sessizce köşeme geçer otururdum...

Back
X