Eltimle aynı zaman hamileydik bebegini dogumda kaybetti ayrı ayri şehirlerde olduğumuz için aradık başsağlığı diledik hatta sonra da konuştuk ettik ben dogum yaptim o da beni tebrik etti bebeğimi sünnet ettirdim konuşmadı bi tavır aldığının farkındaydim bize darilmislar kusmüşler (küçük bebeğimle karakışın ortasında) neden onlara taziyeye gitmemisiz diye bizle konuşmuyorlar.kayinvalidem gidin dedi buna darilmislar dedi ordan haberimiz oldu ayrica suan secimden dolayi burda ortalik karisti yaktilar yiktilar iyimisiniz diye sormadilar bile ayrica daha oncede küstüler bize ona yenge demedim diye ona sarma sarıp götürmedim diye cocugunun cinsiyetini telefonla kutladim pasta alip kutlamadim diye sozluyken bi bayram gidip diger bayram ziyarete gitmedim diye ve birazda bana soguk davraniyorsum demistim bunlar icin sonra evine gitmiştik bu konuları konuşmaya ve bana ailem müstakil gece konduda oturuyor diye senin nereden geldiğin belli dedi kalkıp gidiyordum evden kalk dedim eşime defolun gidindeyip evden kovdu eltim sonra kendileri barışdilar geldi ilgili alakali oldu ama kalbimi kirmisti artik bu olayda ikinci küslük oldu fikrinizi merak ediyorum 4 aylık bebekle karin bol olduğu memleketten diğer karakisin olduğu memlekete gidemedim diye hatalimiyim siz nasıl davranirdiniz gidermiydiniz daha sonra