sen prenses değilsin diyen kocam

Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince

O nasıl bir söz ya
Ben sevgilimin prensesi olmak için evleneceğim mesela.
İllaki tripte atıcam suratta yapıcam ve o da bunu anlayışla karşılayıp gönlümü almasını bilecek.
Bu eşinle karşılıklı olmalı tabiki.
Bence bu konuyu etraflıca konuşmanız gerek
Daha evliliğiniz çok taze, şimdiden böyle ise ilerde nasıl olur bilemedim

te allahım laftalara bak yaa prenses değilmişsin de bilmem ne nasıl alttan alıyosunuz bu adamı maşallah ben olsam kıyameti koparmıştım.Biz gelinler gelinliği bile prenses model seçiyoruz tabi prenses gibi bir hayat bir evlilik istiyoruz.atrtışmalar olacaktır ama bu laflar çok garip ya.Gerçetekn bu lafa bu tavırlara sinirlendiğinizi ya belirtin ya belli edin.bu katlanarak devam edecek çünkü.

önemli olan karşınızdaki insandan saygı görmeniz. size değer verilmesidir önemli olan. bu ne ya kaç yaşında insanlarsınız allah aşkına ne prenses gibi hissetmek falan. bana değer versin fikirlerimi önemsesin ben zaten kendimi prenses gibi hissederim.

önemli olan karşınızdaki insandan saygı görmeniz. size değer verilmesidir önemli olan. bu ne ya kaç yaşında insanlarsınız allah aşkına ne prenses gibi hissetmek falan. bana değer versin fikirlerimi önemsesin ben zaten kendimi prenses gibi hissederim.

zaten bi kocanın prenses gibi hissettirebilmek için yapacağı şeyler bunlar. ama değer vermeyip fikirlerini önemsemeyip saygı göstermeyip ''sen prenses değilsin'' gibi saçma bi zırvayla kendini savunmaya kalkışırsa, o zaman karısı da doğal olarak alınır bozulur yaşla alakalı bi durum değil.

Ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar ona bu lafi binlerce kez soyleme diye uyardim ve oyle asiri alttan alan biri degilim ben alttan almadikca o da almaz hatta yine tartisma aninda umursamaz tavirlari benim de asiri tepkilerim oluyor aslinda hakliyken hep haksiz duruma dusuyorum bazen karsidaki insan degil söz bakistan anlamali iste bazilari sozden de anlamiyo anlayisszilik ediyo bana karsi bas edemeyeceğimi dusunuyorum zaten cocuk fikrini de biraktim adetimin ikinci gunu kusmali bayilmali atesli gun gecirdim hicbir destegini goremedim o artik aklimda bitti tedaviyi de bırakıyorum artik adenomyosis hastasiyim doktor kirkli yas dedi ama rahmimi cikartip attiricam simdilik psikolojim iyi degil surekli agrim var cocuk olmayacak dusncesi anlayışsiz bir koca artik bedenimde agri istemiyorum psikolojimi bile dusunmuyom

Ilginiz icin tesekkur ederim arkadaslar ona bu lafi binlerce kez soyleme diye uyardim ve oyle asiri alttan alan biri degilim ben alttan almadikca o da almaz hatta yine tartisma aninda umursamaz tavirlari benim de asiri tepkilerim oluyor aslinda hakliyken hep haksiz duruma dusuyorum bazen karsidaki insan degil söz bakistan anlamali iste bazilari sozden de anlamiyo anlayisszilik ediyo bana karsi bas edemeyeceğimi dusunuyorum zaten cocuk fikrini de biraktim adetimin ikinci gunu kusmali bayilmali atesli gun gecirdim hicbir destegini goremedim o artik aklimda bitti tedaviyi de bırakıyorum artik adenomyosis hastasiyim doktor kirkli yas dedi ama rahmimi cikartip attiricam simdilik psikolojim iyi degil surekli agrim var cocuk olmayacak dusncesi anlayışsiz bir koca artik bedenimde agri istemiyorum psikolojimi bile dusunmuyom
adam kötü günlerde de yanında olmayacağım demiş:( çok üzücü, insanın en büyük desteği kendisi unutma. rahmini niye çıkartıp attırıyosun bu arada, pireye kızıp yorganı mı yakacaksın??? düşünme bile öyle şeyler, dünyan sadece kocandan ibaret olmamalı. Bi kenara çekil iyice bi düşün ondan sonra kesin kararını verirsin. 10 gündür ben de zor günler yaşadım cildimin bile nasıl kötü bir görünüm aldığını gördüm. İnsanların stresten nasıl yaşlandıklarını hasta olduklarını çok iyi anlıyorum. Sakın ha, bu adam çeker gider hayatından bıraktığı hasar kalır. Eğitimli, aklı başında bi insansın, ergen değilsin, cahil cüheyla da değilsin ;)

umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. hiç bir şey insanın sağlığından önemli değil. kendinizi çok yıpratmayın lütfen.

deli misin tabiki tedavini bırakma! hayatın neler getireceğini nerden biliyorsun belki ilerde başka bi evlilik yapacaksın çocuk isteyeceksin. belki kocan ilerde daha olgun düzgün biri olacak aranız düzelecek.. sakın öyle bişey yapma hayatının hatası olur..

o umursamaz mı davranıyor sen de umursamaz davran. belki sen ikinizin yerine de bütün duyguları yaşadığından o umursamıyordur. sana trip mi attı bişey mi istedi bi şeye mi kızdı, ''sen prens değilsin çekemem'' de. o ne yapıyorsa aynını yap. ama bu arada bakımını süsünü temizliğini tedavini ihmal etme. ve akışına bırak.. belki böylelikle o sana adım atacaktır :KK66:

Back
X