E tamam prenses değilsin herhalde bunun sen de farkındasındır da, arada azıcık kocana şımarmak ya da kaprislenmek de hakkın, öyle olmasa gider sokaktan bir adam çevirir evleniriz, kimse kimseyle yüz göz olmadan yaşar gideriz.
Kabul kadın dediğin biraz kaprisli, bazılarımız abartıyoruz da onu da biliyorum, bu huyları biraz törpülemek gerektiğini düşünürüm ama bu defa abartmış diyorum beyefendi. Ters bir anına gelse, iş sıkıntıları falan olsa sen trip kapris yapsan ya da sırnaşsan da kaldıramasa hadi hoş görürsün, bir dedi iki dedi, tamam da kocan resmen yolunu bulmuş, ohh. Gık dedirtmeden karısına temiz temiz yaşıyor. Yarın öbür gün gerçekten kızılacak büyük hataları olsa onlara bile laf ettirmez, yolunu yapmış...

Kendini açıklamaya çalışma, tahriklere gelme. Kaprislisin dese de konuşma, cevap verme, küs, dikkate alma çok.

Bir de konuşunca kadın genelde patlıyor bu defa da çekilmez dırdırcı biri haline geliyor hiç kendine yakıştırmayacağı hallere giriyor. O sana böyle davrandığı zaman bakma yüzüne, çok surat da asma ama kaale de alma, aman ben bunu diyorum sen anlamıyorsun falan hiiiç yorma tatlı canını bir süre. O arada ne kapris yapıyorsun prenses misin sen derse en fazla ne kaprisi canım konuşmak istemiyor dersin, ya da seninle kavga etmek istemiyorum konuşmak istemiyorum dersin, ya da her an iyi olmak zorunda mıyım tadım yok dersin çevirirsin başını. O biraz kafa yorsun. Normalde iletişim kur derim ama iletişime kapalı sanırım kocan. Misillemeyi de sevmem ama arada küsmek iyidir. Bir süre dolanma peşinde lütfen... Belki ne oldu diye meraklanıp karşına alır da seni konuşursa bir süre sonra o zaman sinirlenmeden tane tane anlatırsın.
Bir de hamile kalma çalışmalarını lütfen lütfen lütfen ertele.. Bu ilişkiyi oturtmadan, kocandan memnun olmadan yapma çocuk. bu sorunlar burada kalmazsa yazık olur o çocuğa da sana da, lütfen yapma