sen prenses değilsin diyen kocam

Arabada o lafi ettiginde elimdeki kitaplari suratina firlattim falan demenizi bekledim ama benim acimdan hayal kirikligi oldu.
Tam yedirilecek cinsten bir laf, lutfen ezdirmeyin kendinizi

Bana kızmayın konu sahibi ama senin kocan insan değil.. :KK12:
Siz ona belliki kral muamelesi yapıyorsunuz, ama o size insan muamelesini çok görüyor izlenimi verdi..
Çocuk konusunda ve davranışları ile ilgili ciddi olarak konuşmanız lazım.. Aksi taktirde, takdir görmeyen ve onun egolarına hizmet eden eş olursunuz.
Bu arada kendisine söyleyin prenses değilim, eğitimciyim, kadınım, hani sende bi prens değilsin, kral da.. Monarşizm sistemi aile hayatında mutsuzluk getirir diye uyarabilirsiniz :KK48:

Ne alaka belki ama konunuzu okurken ilerde ikizleriniz olacakmış gibi hissettim. Bunu yazma isteğimede engel olamadım.

canim sorunlarini aile danişmanina giderek çözebilirsiniz burda yazanlardan çok ikinizde psikolojik desteğe ihtiyarcin var başka türlü ilerleme kaydedemezsiniz

Evliliginiz daha cok yeni, ilk 2 sene genelde butun huyu suyu belli oluyor evlilikte. Bence o kadar cocuk icin endise etmeyin bu durumda, cogumuz o hamile kalamama doneminden gectik geciyoruz. benimde 2 sene olmamisti ama o olmadigi zamanlarda demekki bi hayir varmis ki olmamis cunku evliligimde cok onemli donum noktalari gecirdim. Onun icin bence aranizdaki iliskiyi daha saglamlastirin cocuk olunca is daha bi kompleks bi hale geliyor

Sürekli eşim ev temizliğine yardımcı olur vs çok iyi biri flan demişsin ya. Temizliği temizlikçide yapar iyi eş kriteri tek başına bu olmamalı.. bak benim eşim evde hiç bişey yapmaz neredeyse, ( bir iki defa yapmayı denedi heryer mahvoldu neyse ). hatta suyunu bile ben veririm bazen. ama evet kendimi prenses gibi hissettirir hatta prenses der, küçük bir kız çocuğuymuşum gibi davranır bazen. sınava hazırlanırken 4 ay dile kolay 4 ay bütün sıkıntımı, stresimi nazımı cazımı çekti. adam 4 ay boyunca resmen dilsiz sağır oldu, alttan aldı benim için önemli olduğunu biliyordu. taş olsa çatlardı. demem o ki sen evliliği çok yanlış anlıyorsun. ev işlerine yardımcı olması eşinin iyi bir eş oldığu anlamına gelmez sana karşı tavırları önemli.yeri geldiğinde alttan almayı bilmeli, yeri geldiğinde prenses gibi şımartmalı bence. (tabi bunlar karşılıklı)

Bi de eşim tartışmalarda çok minnetsiz demişsin.Sende minnetsiz ol eğer haklıysan. Alttan slmışsınolmmış bi de mittetsiz olmayı dene.

Son düzenleme:
Ya o değil de şu konuyu her gördüğümde aklıma Hadise'nin, ki sevmem, "prensesler gibiydim ben baba evinde" şarkısı geliyor istemsizce :(

Eşinizle bir daha tartıştığınızda "ne za-fe-rin-den bah-se-di-yor-sun, sen savaşla aşkı karıştırmışsın" deyin bari.

Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince

Madem kocaniz prenses istemiyor sizden budan sonra sert bir kadin olun, madem o odun gibi sizde odun gibi olun madem o size deger vermiyor sizde ona deger vermeyin , madem o minciklamadan sirnasmadan falan anlamiyor sizde biraz mesafe koyun bakalim. Sert soguk ve mesafeli ve hissiz bir kadin istiyor demekki sizde bir mantik silsilesi olarak gezin ortada. Tavir yapmayin yakin da olmayin espri yapmayin surat da asmayin madem oyle sizde destek olmuyor sizde ondan birsey beklemeyin..
Yani birbirinizi severek mi avlendiniz ben anlamadim cidden 8 ayda nasil olmus bu evlilik boyle ..

Mrb arkadaslar yardim edin sekiz aylik evliyim ve severek evlendik esim evde toplumda uyumlu bir insandir evcil tam evlenilecek bir adam nisanlik donemlerinde falan ne zaman ufak bir sorunumuz olsa bana hemen sen prenses degilsin sus tmm uzatma falan diyor en ufak seyde bile minik bir trip tavir takinsam burnumdan fitil fitil getirir ben de konuşmaya calistikca isi daha da mahvediyorum bu kez hakliyken haksiz duruma dusuyorum o da ogretmen ben de bu sabah uyanip giyindim onu mincikliyprum ugrasiyorum bir ara kızdi sessizce arabaya bindim gidiyoruz ne tavir yapiyorsun bilmem ne sen prenses degilsin iste geçenlerde de bana ufak biseyde bagirdi o gun de hak etmistin ki bagirdim flan dedi cok sinir oldum cocuk için tedavi goruyprum zaten çok hassas donemdeyim adet olmadim aklim karman corman o da en ufak problemde boyle cok korkuyorum tüp bebege kdr işim uzarsa bu bana hic destek vermez hep kötü zamanlarimda köstek olur ne yapacagim ben onunla biz kocalarimizin prensesi olmak istedik hep ama durum boyle o kdr kötü oluyorum ki bunu diyince
Prenses gibi hissettirmeyen kocanın neresi tam evlenilecek koca oluyor orayı anlamadım?

çok beğendiğim bi aile fotoğrafı var o geldi aklıma. valla o da senden bişey istediğinde ya da trip attığında ''sen prens değilsin'' de nasıl hissettiriyomuş.

ya da sana o lafı ettiğinde ''evet prenses değilim, çünkü kocam sensin. halbuki değil prenses, kraliçe gibi hissettiren biriyle evli olmalıydım'' de. insan öyle bozulmaz böyle bozulur alttan alma.

ö.webp

Bizde evlendikten bir ay sonra kv yüzünden kavga etmiştik onca laf işitmiş zoruma gitmiş ağlıyordum. Eşim de bana dönüp dedi ki o prenseslik baba evindeydi bitti. Tabi ben şok. Dilim tutuldu bir şey diyemedim. Aradan yıllar geçti hala aklıma gelince gözlerim dolar. Hayatım boyunca içeriği masal gibi duran ama kanımı donduran cümlelerden biridir

Hep Hadisenin yüzünden bunlar. HA ha Ha :D

Bu söz bana edilse tiye alırım. Ciddiye almam :)

Hakaret değil ki bu. İşin aslı hangimiz prensesisiz de Prenses muamelesi bekliyoruz?

İnsan muamelesi yapsınlar kafi..

Popüler kültürün yeni malzemesi tripli, kaprisli kızlara söyleniyor. Ordan duymuş koca vır vır konusuyor.

Alınganlık gösterdikçe daha çok üstüne gelir konu sahibi. Rahat davran umursama

8 aylık evlilik adam pohpohlayıp seveceği yerde sen prenses değilsin diyo.. haddini bil nazlanmaya hakkın yok üzülmeye trip atmaya hakkın yok der gibi? Şimdi böyleyse ilerleyen yıllarda nasıl olacak
Başka insanların yanında nasıl davranışı? İçten mi soğuk mu?

Kusura bakmayın ama eşinize çok sinir oldum. İki de bir sen prenses değilsin derken, şunu kastediyor; ben senin nazını, kaprisini çekemem. benden beklentin olmasın. Eee biz kadınlar ne için evleniriz. Sevmez sevilmek isteriz. Poh pohlanmak isteriz. Naz, niyaz çekilsin isteriz. Eee eş bizim küçücük bir kaprisimizi de çekmeyecekse; yanımız da ne işi var???
Bence eşine iyi bir ayar vermek gerekli. Şimdi o ayarı verdin, verdin. Veremezsen bir ömür boyu ' sen prenses değilsin' cümlelerini duymaya mahkum kalırsın..

çocuk için uğraşmanız çok akıllıca ,artık çocukta olunca terfi edersiniz sen kraliçe değilsin diye:KK53:

Back
X