"Siz daha da iyi olsanız malesef ki hep iyi odur. Sadece bazı talihsizliklerden böyle olmuştur. "
Aynen oyle!
" Sen üniversite okuyamazsın, sen yüksek lisans yapamazsın, ben senden daha zekiyim, zaten bilimsel olarak büyük kardeşler daha zeki olurmuş, hic guzel zevkin yok, benin begendigim şeyleri kimsenin beğenmeme ihtimali yok, sen benin sayemde üniversite kazandın, benim matematiğim ve geometrim senden daha iyi, ben sayilsal okudum sen esit agirlik benim bolumum daha üstün, benim kol bileklerim seninkinden daha ince (bu sebeple bileklerimi hep kalın ve erkeksi buluyorum ve saat vs aksesuar yakıştıramıyorum), özürlü gibi ellerin var, kocaman g.tun var ..."
bunun gibi şeyler işte. Böyle yazılıp cizildikce yani irdeledikçe daha da kötü oluyorum . Gerçekten beni her konuda kendisi ile kıyaslamış.
Şuan gözlerim doldu . Çünkü ben hiç bir zaman kendimi onla kıyaslamadım . O hep iyi olsun istedim.
Herkes beni ondan cok daha güzel bulurken, bunu söylemelerinden rajatsiz oldum. Kendini güzel bulsun özgüvenli olsun istedim hep ...