- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 111.679
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Olanı savurmak gibi düşün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paxerayıda 5 yıll önce kullandım. Oda fazla mayıştırıyordu. Welbudrin 300 mg misol 100 mg rexulti 2 mg stilizan 2 mg conserta 27 mg kullanıyorumZanaxtı sanırım uydurma olmasın paxeraya geçti mg olarak daha az kullanıyor anksiyeteye gerçekten iyi geliyor depresyon da biraz sizin hayatı yaşama şeklinize bağlı
Yok ya bende öyle bişi yok aksine dikkat ederim hep 1 gün sonrasını düşünürüm benOlanı savurmak gibi düşün
Yok ya sizde bipolar yok o belli. Evet paxera kesinlikle çok uyku yapıyor uyu allah uyu. Doktor anlamsız tanı girmiş bence depresyon + anksiyete sizin sorununuz. Ama çok fazla ilaç var bunu minimize edecek bir alanında iyi bir uzman bakın deneyin derim ben olsam öyle yapardım cidden.Paxerayıda 5 yıll önce kullandım. Oda fazla mayıştırıyordu. Welbudrin 300 mg misol 100 mg rexulti 2 mg stilizan 2 mg conserta 27 mg kullanıyorum
Oo bu neki hastanedeyken avuç avuç içtiriyorlardıYok ya sizde bipolar yok o belli. Evet paxera kesinlikle çok uyku yapıyor uyu allah uyu. Doktor anlamsız tanı girmiş bence depresyon + anksiyete sizin sorununuz. Ama çok fazla ilaç var bunu minimize edecek bir alanında iyi bir uzman bakın deneyin derim ben olsam öyle yapardım cidden.
Bipolar yok bence sende, libido, para harcama, konuşma, herşey herşey abartı oluyo bi dönem sonrasında ağır depresyon döngüsüYok ya bende öyle bişi yok aksine dikkat ederim hep 1 gün sonrasını düşünürüm ben
Ay iyi bari çok sevindim. Bana böyle bi teşhis girildiği için endişelendim ama umarım yersizdirBenim arkadaşım bipolar ehliyette sıkıntı yaşamadı bu arada şimdi geldi aklıma bu da
Bende depresyon var bacım kan görüyorum kaos görüyorum mani hipomani görmüyorum hshshsshBipolar yok bence sende, libido, para harcama, konuşma, herşey herşey abartı oluyo bi dönem sonrasında ağır depresyon döngüsü
Görünce sor doktora neye istinaden yazmış onuBende depresyon var bacım kan görüyorum kaos görüyorum mani hipomani görmüyorum hshshssh
Anksiyeten de tavan olsa normal hayatını yaşayamazsın. Bipolar olsan hafif bile olsa kesinlikle bi noktada anlaşılıyor. Hastaneye de yatırmışlar anlam veremedim yani deli deli insanlar dışarlarda dolanıyor senin ne işin var orada. Maddi durumun varsa biraz araştır iyi bir uzman görsün seni.Oo bu neki hastanedeyken avuç avuç içtiriyorlardı![]()
Aklıma şimdi geldi ben tedavi ye yeni başladıgımda sadece antidepresan vermişlerdi 1 ay çok iyiydim temizlik neşem hersey yerli yerindeydi 1 ay sonunda panik atak geçirip hastanelik oldum ambulansla hayatımda ilkkez böyle bişi yaşadım. O günün sabahı psikiyatri bilgisayarına büsürü şey yazdı. İlaçla tetiklenen mani hipomanimi düşündü acabaBipolar yok bence sende, libido, para harcama, konuşma, herşey herşey abartı oluyo bi dönem sonrasında ağır depresyon döngüsü
Bi kaç doktorda gördü beni ama genel anlamda takibinde oldugum doktor bu teşhisi yazanAnksiyeten de tavan olsa normal hayatını yaşayamazsın. Bipolar olsan hafif bile olsa kesinlikle bi noktada anlaşılıyor. Hastaneye de yatırmışlar anlam veremedim yani deli deli insanlar dışarlarda dolanıyor senin ne işin var orada. Maddi durumun varsa biraz araştır iyi bir uzman görsün seni.
Mümkün tabii sen ne zaman gideceksin doktora tekrar?Aklıma şimdi geldi ben tedavi ye yeni başladıgımda sadece antidepresan vermişlerdi 1 ay çok iyiydim temizlik neşem hersey yerli yerindeydi 1 ay sonunda panik atak geçirip hastanelik oldum ambulansla hayatımda ilkkez böyle bişi yaşadım. O günün sabahı psikiyatri bilgisayarına büsürü şey yazdı. İlaçla tetiklenen mani hipomanimi düşündü acaba
15 gün sonraMümkün tabii sen ne zaman gideceksin doktora tekrar?
Ama ilaçla tetiklense panik atak geçirmezsin ki öforik olursun yani nasıl desem aşırı keyifli olma hali gibi, yüksek olmaAklıma şimdi geldi ben tedavi ye yeni başladıgımda sadece antidepresan vermişlerdi 1 ay çok iyiydim temizlik neşem hersey yerli yerindeydi 1 ay sonunda panik atak geçirip hastanelik oldum ambulansla hayatımda ilkkez böyle bişi yaşadım. O günün sabahı psikiyatri bilgisayarına büsürü şey yazdı. İlaçla tetiklenen mani hipomanimi düşündü acaba
İyiydim başta 1 ay boyunca hatta baya iyiydim geçti sanmıştım normal hayata geri dönmüşüm gibi . Sonra bi anda etrafımdaki sesler kesildi heryer sallandı ağzım sahra çölü gibi kurudu ve ben panikle evdwn kaçmaya çalışırken eski eş tuttu beni bırakmadı ambulansı aradı panik atak dediler . O gün hayatımın en kötü günüydüAma ilaçla tetiklense panik atak geçirmezsin ki öforik olursun yani nasıl desem aşırı keyifli olma hali gibi, yüksek olma
En başta sebep neydi peki ilaç başlamanızda?İyiydim başta 1 ay boyunca hatta baya iyiydim geçti sanmıştım normal hayata geri dönmüşüm gibi . Sonra bi anda etrafımdaki sesler kesildi heryer sallandı ağzım sahra çölü gibi kurudu ve ben panikle evdwn kaçmaya çalışırken eski eş tuttu beni bırakmadı ambulansı aradı panik atak dediler . O gün hayatımın en kötü günüydü
Ya ben uzman değilim ama ailede genetik çok fazla mental sorun var. Çok yakınlarım kullanıyor genel olarak ilaç. Anne tarafım özellikle teyzeler vs. Bir halamda psikoz teşhisi var çok zor iyileştirdik mesela. Böyle bir ortamda büyüyünce deliyi gözünden anlar hale geliyosun sjdjdj. Sende o enerjiyi sezmedim ben işin ehline denk gelememişsin yoksa herkes bi tık anksiyetik depresyona eğimli ve hayatında bir kere de olsa farketmeden panik atak geçirmiştir.Bi kaç doktorda gördü beni ama genel anlamda takibinde oldugum doktor bu teşhisi yazan