- Emoji Skoru
- 11.564
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bunu nalamiyorum yazarsa yazsın. Misal bu hastalık silah tutan bir işe alinmaniza engelde burada görünmesi ve ise alinmamaniz olağan. Mesela kısa süreli bilinç kaybı varsa aniden olan bu kişi ehliyet almamalı araba kullanmamalı. Bu tarz bir işe alinmamasi yine normal. Bu duruma neden düşman gibi yaklaşılıyor anlamıyorum. Dert etmeyin bunları. Sağlığınıza odaklanın. Rabbim acil şifalar versin. Çocuğunuzla size güzel bir hayat nasip etsinİyi akşamlar arkadaşlar. Biliyosunuz daha önce bi tedirginliğimden bahsetmiştim depresyonda oldugumu ama doktorun hep bipolar üzerine sorular soruyor demiştim. O süreçte iki kez ruh sağlığında kötü dönem geçirdim ve yattım. Burdan bazı bacılarımız bana depresyonda olamazsın hem neşeli hem depresyon imkansız gibi şeyler söylüyordu ama bendeki durum buydu olanı söylüyordum. Neyse konu bu değil işte şimdi tedirgin oldugum birşeyle karşı karşıyayım bu rahatsızlıgı yaşayan arkadaşlarım lütfen beni yanlış anlamasın ben boşandım kötü bi evlilikten geçtim özel bir otizmli çocugum var. Şimdide bir teşhisle karşı karşıya kalınca ister istemez önüme çıkarmı diye düşünmeye başladım herhangi bi aksilik yaşarmıyım diye düşünüyorum kaygılarım şuan daha ön planda. Bir sonraki görüşmede doktoruma bu eğer ilaç ödemesi için yapılmış birşeyse lütfen düzeltin demek istiyorum. Bi yanımda doktor ya hayır teşhisin bu derse diye endişeniyorum. Şimdi size sormak istedigim birşey var. Hiçbir psikiyatrist olmayan bir rahatsızlığı sgk ilaç ödemesini karşılasın diye oraya yazarmı ? Acaba oyuzden mi yazdı diye geçiyor aklımdan
Eski konumda bu
Konu 'Majör depresyon'
Majör depresyon