sen stres yapıyosun ondan diyenlere uyuz oluyorum

sağolun arkadaşlar , yalnız olmadığımı anladım, beni anlayabilecek birilerinin var olduğunu bilmek rahatlattı beni,önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz biz, ama şimdiden umudum yok, sanırım alışıyorum çocuksuz çift olma durumuna..

selamlar..bazı ınsanlar ruhlarını diğerlerinin acılarıyla besliyorlar sanki...elbette yalnız değilsiniz..mesela ben de evin büyük geliniyim ve ve bütün akrabalar aynı civardalar hemen hemen..sen düşün gerisini..ama asla umutsuz olma..Rabbimiz varken nasıl ümitsiz olabiliriz değil mi?O yoktan var eden ve ol emriyle olduranır..Herkesin imtihanı farklı farklı,sabırla ve dua ile ümitle yaşamalıyız hep..

kimseye aldırış etme.ben evleneli kasımda 3 yıl olcak.aslında çok yeniyiz.biz evliyken eşim hala okuyodu.sonra kısa dönem askere gitti geldi.daha yeni yeni rayına oturuyo bizde herşey.bide ben kayınvalidemle bir oturuyorum.çok şükür o bana kötü bişey demiyo.hatta rahat mı battı boşverin daha erken falan diyo.ama aynı seninde dediğin gibi çevredeki insanların ne zaman çocuk yapcan,bebek var mı,hala düşünmüyomusunuz demeli sinir bozuyo.ben pkoluyum.senin sorunun ne bilmiyorum ama inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun hayırlısıyla..herkes konuşsun sen moralini yüksek tut.burda eş çok önemli.benim eşim benim hep yanımda.yeri geldi beraber gittik kontrole.takma diyo.zamanı değil demekki Allah biliyo nezaman vericeni diyo.çokta haklı.umarım senin eşinde sana destek oluyodur.lütfen canını sıkma.yeri geldiğindede net bir şekilde seni üzenlere cevabını ver :)

canım çok sağol ne güzel yazmışsın öyle :16: şimdiye kadar testler temiz çıktı hep, sebepsiz yani (gerçi bunun da süphesiz vardır bir hikmeti)...
aynen yazdığın gibi benim de eşim çok destek oluyor sağolsun...

Allah hepimize en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bebişlere gebe kalmayı nasip etsin :31:

Valla ben 16 aydır uğraşıyorum ne stres yaptığımda oldu nede stres yapmadığımda.olmayınca ol-mu-yor.zaten stres yapmamak insanın elinde olan bişey değil ki.her ay aynı hayal kırıklığını yaşa bakalım stres oluyo mu olmuyo mu?olmaması bir dert etraftan gelen sorular ayrı dert zaten.bizi kendi halimize bıraksalr belki daha az stres yapıcaz ama nerde.hem kendi derdimizle uğraşıyoruz bir de millete dert anlatıyoruz.sanki tasası millete düştü.bir yere giderken acaba o soruyu sorarlar mı ki diye kafamdan cvplar düşünüyorum ne desem diye.zor durum.Allah hepimizi kurtarsın

bide görüşmediğin insanların seni eleştirecek bişey bulamayıp bunu eksik bi kusurmuş gibi arkandan konusmaları daha acı,İnsanların Allah korkuları yok mu ki? 2.klomen ve progestan tedavim bide üstüne yasadığım gercek gebelik belirtileri ve hatırlamıyorum kaçıncı kez umutlanmam,bu ay kesin gözüyle bakıp yaptırdıgım test ve sonuc 0,100,hıçkırıklara boğulurken bile Alllahım affet ben aslında senden gelene razıyım diyorum da,kulundan gelenleri hazmedemiyorum!!

hepimiz aynı cümleleri duyuyoruz emin ol,elde mi stres yapmamak mümkün değil.Her ne kadar kafaya takmıyorum desem de beynımın bir köşesi hep içten içe kemiriyor benı.bir de insanların sorması,üstüne bilmişlik edaları da cabası.Alalhım tez zamanda isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallh arkadasım.Siz tedavinize devam edin morelinizi bozmaayın kım ne derse desin.

o zaman vazgeçtim yazdım ama vazgeçemiyorum tabi
aşılama oldum bu ay,yarın test günüm,
korkuyorum çok:(

inşallh bebeğin seninledir,Rabbım yüzünü güldürsün yarın inşallh.Eğer olmazsa da morelini bozma nasipse bir gün olacak:emir_bebek: tedavını bırakma kulağını tıka devam et..

Valla ben 16 aydır uğraşıyorum ne stres yaptığımda oldu nede stres yapmadığımda.olmayınca ol-mu-yor.zaten stres yapmamak insanın elinde olan bişey değil ki.her ay aynı hayal kırıklığını yaşa bakalım stres oluyo mu olmuyo mu?olmaması bir dert etraftan gelen sorular ayrı dert zaten.bizi kendi halimize bıraksalr belki daha az stres yapıcaz ama nerde.hem kendi derdimizle uğraşıyoruz bir de millete dert anlatıyoruz.sanki tasası millete düştü.bir yere giderken acaba o soruyu sorarlar mı ki diye kafamdan cvplar düşünüyorum ne desem diye.zor durum.Allah hepimizi kurtarsın

benimde 16 aydır olmuyor. ilk ylar taşınma teleşım vardı. adet tarihlerimi bile bilmem. ama ilk 2 ay olmayınca üzülmüştüm. çünkü hemen olur sanıodum. sonra taşındım yazın daha çok yoğun oldum. sonra abim evlencekti karnım burnumdda olmasın dedim. hep plan yaptım yani ama bu aşamada olmadı yine de korunmama rağmen. 8. ayda da artık olmayınca doktora gitmem gerektiğini düşündüm.ve stres olmamak için o zamana kadar herkese düşünmüyorum derken ilk hemşire arkadaşıma açtım durumu. Allah razı olsun ilgilendi . hatta o sıralar o da hamile kaldı ve tek bi defa bile nispetini hissetmedim. samimiydi.

aynı sıralar başka bi arkadaşıma da açtım durumu. sürekli görüştüğüm. ya bi durum var kimseye söylemiyordum artık üzülüyorum paylaşmak istiorum diye. o da ben zaten biliosum hissediodum diye başladı mesaja. eşimle ilgili olduğunu düşünüodu. neyse o benden sonra evlenmişti henüz düşünmüodu. onu teşvik ettim bak hemen olmuyor çoğu kişide böle falan diye. ilk ay olmadı onunda. sonraki dönemler ona kırılmıştım görüşmemiştim. sonra tekrar görüşmeye başladım. o ara o hamileymiş. ve onda bi nispet hissettim mesela. ne kadar doğru bilmiorum. belki yalnızca benim hissim.

neyse uzattım dağınık yazdım demem o ki bende stres yapma diyenlere sinir oluyourum çünkü stres yapmayıp, hatta bu ay olmasa ii olur dediğim o kadar çok ay var ki. bir de fizyolojik birşey yoksa psikolojik desinler anlarım da fizyolojik bişi psikolojiyle düzelir mi ayrıca takma deyince takmayı bırakıcaz sanki.

bende çoğu şeye gıcık oluyorm :)

bende bu ara arayıp nasılsın diye soranlara uyuz oluyorum:)
ya nasılsam nasılım,herkese hergün bedenimi mi anlatıcam:)
ama şaka bi tarafa yarın test günüm ya haber verin diyolar
negatif çıkarsa bi üzülmeye zaman yok,hemen arayıp herkese sölicen
yada pozitif çıktı diyelim, ya ben hemen sölemek istemiyosam,belki kese görünene kadar yada kalp atışını duyana kadar beklemek istiyom
ya streslimiyim ben acaba:(

benimde 6 yıldır olmuyor ve bende neler duydum neler ....
bende herkese olmuyor benim sorunum var diyorum artık
duyduklarımsa : mesela eşim arabayı değiştiriyor yok neden araba alıyormuşuzda tedavi olalımmışta tüp bebek yaptıralımmış sanki garanti :63::63: tık diye oluyor
ve denedik olmadı bu seferde yılmayın tekrar tekrar deneyin sanki çok kolay sanki benim totom iğnelik :36::36: kalbura döndü caanım totoşumm:1::1:

bende herkese artık olmuyor diyorum. üzerimde baskı hissetmemek için. yakın çevremden böle bi baskı yok da özellikle bayramda seyranda sıkıntı oluyor. birde patır patır doğuranlar üzerimde baskı oluşturuyor açıkcası :)

bende bu ara arayıp nasılsın diye soranlara uyuz oluyorum:)
ya nasılsam nasılım,herkese hergün bedenimi mi anlatıcam:)
ama şaka bi tarafa yarın test günüm ya haber verin diyolar
negatif çıkarsa bi üzülmeye zaman yok,hemen arayıp herkese sölicen
yada pozitif çıktı diyelim, ya ben hemen sölemek istemiyosam,belki kese görünene kadar yada kalp atışını duyana kadar beklemek istiyom
ya streslimiyim ben acaba:(

ne zman yapcan test

ne zman yapcan test

yarın kan testine gidicem,tabi kırmızılar bu gece süpriz yapmazsa:)
adetimi perş-cuma bekliyorum ama dr 12.gün belli olur adete kadar düşünme oldumu olmadımı diye dedi
düne kadar 2 gündür adet olmuşum gibi ağrım vardı,bugün geçti
göğüslerim ilk defa bu kadar şişti,biraz acı da var ama öle dayanılmıcak gibi değil
2 yıldır ilk defa yaşıyorum ben bunları
yine negatif çıkarsa artık ben neye uyuz olucam:)

benimde 6 yıldır olmuyor ve bende neler duydum neler ....
bende herkese olmuyor benim sorunum var diyorum artık
duyduklarımsa : mesela eşim arabayı değiştiriyor yok neden araba alıyormuşuzda tedavi olalımmışta tüp bebek yaptıralımmış sanki garanti :63::63: tık diye oluyor
ve denedik olmadı bu seferde yılmayın tekrar tekrar deneyin sanki çok kolay sanki benim totom iğnelik :36::36: kalbura döndü caanım totoşumm:1::1:

oldurana kadar yılmıyolar demi, ne enerji var millette hayret ediyorum walla:)

yarın kan testine gidicem,tabi kırmızılar bu gece süpriz yapmazsa:)
adetimi perş-cuma bekliyorum ama dr 12.gün belli olur adete kadar düşünme oldumu olmadımı diye dedi
düne kadar 2 gündür adet olmuşum gibi ağrım vardı,bugün geçti
göğüslerim ilk defa bu kadar şişti,biraz acı da var ama öle dayanılmıcak gibi değil
2 yıldır ilk defa yaşıyorum ben bunları
yine negatif çıkarsa artık ben neye uyuz olucam:)

çatlatma iğneesi mi olmuştun. inş olur. bende bu aydan bi umutluyum bi umutsuzum. hiç belirtim yok. midem bulanıo ama o sürekli olur zaten.

çatlatma iğneesi mi olmuştun. inş olur. bende bu aydan bi umutluyum bi umutsuzum. hiç belirtim yok. midem bulanıo ama o sürekli olur zaten.

öyle deme
yakın arkadaşımın adetten bir hafta önce karnı ağrımaya başlar,göğüslerim ağzıma giricek artık der,ağzında demir tadı olur,onun için hep adet belirtisiydi bunlar
bende diyodumki adet ve gebelik belirtileri aynıymış,inanmıyodu
ama bu ay oldu
hatta bize gelmişlerdi demiştiki biz bu ay çalışamadık,umudum yok,zaten karnım ağrımaya başladı,kesin adet olucam diyodu

öyle deme
yakın arkadaşımın adetten bir hafta önce karnı ağrımaya başlar,göğüslerim ağzıma giricek artık der,ağzında demir tadı olur,onun için hep adet belirtisiydi bunlar
bende diyodumki adet ve gebelik belirtileri aynıymış,inanmıyodu
ama bu ay oldu
hatta bize gelmişlerdi demiştiki biz bu ay çalışamadık,umudum yok,zaten karnım ağrımaya başladı,kesin adet olucam diyodu

ee :) yarım anlatmışın sanki :)

ya bu ay ben çok iyi çalışacaktım ama yumurtlama günlerinde olmadı. neyse kısmet tabide. sanmıyorum olsun. tabi bi yandan hep umut var. geçen ay 4. oldum. bu ay 5. bekliyorum. göğüslerde bi değişiklik yok. hiçbişi hissetmiorum. tek mide bulantısı. oda geçen ayda olmuştu. ve geçtiğimiz aylarda 3-4 ay da olmuştu.

Back
X