• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen yoksan hikayemde yokkk:(((

Severrrr giderimm olmuş.

Bu tip ayrılıkların da hastasıyım.
Sarılarak uyuduk ve bitti. :)

Yavrum sen de ne boğuyorsun adamı.
Azıcık kendine özgüven duy.
O beni seviyor hıhhh diye gez :)
 
İlla adamı kaçırana kadar bu kıskançlığı abartıcaksınız dimi.
Valla ne diyim iyi yapmış bence.
Sen de ağla dur şimdi.
Bişeyi de tadında bırakın ya.
 
Ne bekliyordunuz bu kadar kıskançlık kapris tabiki soğutur. Ayrıca kendiniz dışındaki bütün kızlara potansiyel avcı koca meraklısı gözüyle bakmayın. Namus edep sadece sizde bulunmuyor. Yakışıklı sevgilide sadece sizde bulunmuyor. Kıskançlıktan gözünüz dönmüş. İnsanlara iftira atmayın. Dünya üzerindeki tek erkek sevgiliniz değil.
 
Kızlarrrrr sizden başka derdimi sıkıntımı üzüntümü anlatacak kimse bulamadımmm
hungur hungur aglamama engel olamıyorumm.
2 ay öncesine kadar herşey cok güzeldi evlilik planları yapıyorduk,
sevgiimle aynı yerde calışıyoruz 2 yılı askın bi sure beraberliğimiz vardı 2 aydır soguk ve sürekli tartışıyoruz nedeni benim kıskançlıklarım ve tavırlarım ve surat etmemmiş ben seviyorum seven kıskanır tabi
aynı iş yerinde benim bi alt kademede kızlar var Allah günah yazmasın güzelim diye gecinenlerden daha dogrusu koca arayan kendini yamamaya calısanlar benim işteki basarımı kıskanan ve her an hatamı arayan ınsanlar benim sevilime aşıklar bende dogal olarak kıskanıyorummm bakışları tavırları ona olan ilgileri beni deli ediyor sevgilimle paylastım ama yok oyle bişey olamaz hiç sansları yok sen olasan bile dedi benim baskılarım ve suclamalarım arttı ve dun ayrıldıkkk beraber sarıla srıla uyuduk sonkez ama bitti ve işi bırakmayı duşunuyorum hergün yüz yüze bakıp kahrolmak istemiyorum kendimden sogutmusum cok güzel günler gecirdik cok onu cok sevıyorum ve güçlü bi insan degilim ayakta duramam onsuz cok yanlızım buralarda beni seviyormus ama olmuymus mutlu olamıyomusuz bırbırımızı kırıyormusuz ne yapcam simdi ben dua etmek ve ağlamaktan baska bişey gelmiuo elimden:cry::mad:cok zor durumdayım cok uzuluyorum onu kaybetmek ıstemıyorum ona hala deliler gibi asıgımm yardımlarınızı bekliyorum Allah 'Emanet olun sevgili k.k uyeleri:KK61:
ben açıkçası erkeklerin kıskançlıkların yüzünden soğudum bahanelerini hiç inandırıcı bulmuyorum. Bence gerçekten seven hiç bir erkek böyle bir nedenle ayrılmaz. Olsa olsa sen ona da burada bize anlattığın gibi herkes sana aşık, çok yakışıklısın bütün kızlar senin peşinde filan diye diye onun kendini bi şey sanmasına sebep olmuşsundur. Bence kesinlikle arama sorma umurunda değilmiş gibi bira cool dur. O da biraz özgür kalsın, öyle sandığı gibi bütün kızların ona tapmadığını yavaş yavaş farkedip dönecektir sana gerçekten aşıksa
 
Sevgilin farkında değilse bile kızların artık ona aşık olduklarını düşünüyor senin yüZünden. Adamın özgüvenini yükseltmişsin.
 
Mecnuna sormuşlar; uğruna delirdiğin Leyla bu mu diye, Mecnun cevap vermiş; Siz onu bir de benim gözümden görün diye. Emin ol, o kızlar senin gördüğün kadar yakışıklı vs. diye görmüyordur sevgilini, sen kıskançlıktan Mecnuna bağlamışsın sadece.
 
O de eki ayrı olacaktı. Bir de kızlar senin sevgiline hayranmış senin sevgilin değil ne diye adama dırdır ediyorsun. Ben de olsam çeker giderdim. Burada bir lorena mı ne vardı o geldi aklıma :KK70:
 
Kizlar nasil sevgilisi olan bir erkege ortam icinde askim,yakisikli falan diyebiliyolar ki acaba?Hala cevap alamadim.
 
Amaan
Bekle sessizce seviyosa tıpış tıpış geliir
 
Ağlayıp dua ediyorsun da şimdi barışsanız yine kıskançlık yapıp problem çıkaracaksın. Kaçar tabi çocuk. Senin önce değişmen lazım özgüvenli ol biraz.
 
Kızların sevgilinize olan tavrı yüzünden sürekli sorun çıkarmak yerine, sevgilinizin o kızlara karşı hangi tavırda olduğunu gözlemleyerek ona göre davranmalıydınız. Muhtemelen bende sevgilinizin yerinde olsam bıkar ve ayrılırdım.Çünkü ben hiç birşey yapmıyorken o kişilere selam bile vermeyip işime gücüme bakıyorken (sevgilinizde böyle yapıyorsa tabi) adamı boğmanın hiç bir anlamı yok.Zaten ne yapsınki gidip sevmeyin lan benimi desin. Birileri sevgilinizle ilgileniyor diye sevgilinizi suçlamak ne kadar doğru? Üstelik bunun için sürekli tartışma çıkarıyor ve surat asıyorsanız bunun adını seven kıskanır değil ağır mantıksızlık ve anormallik koyun.Lütfen yanlış anlamayın kötü niyetle kurmuyorum bu cümleleri sizi kırmak istemem ama eğer durum söylediğim gibiyse elle tutulur bii yanı gerçekten yok.Ha diyosanızki yok sevgilim onlara selam veriyor kızlar gelip konuşunca cevap veriyor, o zamanda onun ayrılmasını beklemeyip senin ayrılman gerekirdi zaten en başından.
Sonuç olarak pişmansanız gidin konuşun bence. Dahada dicek bişey kalmadı.
 
Su kadinlarin " erkeksiz yapamam " tavirlarina bitiyorum resmen :KK14::KK14:

Bende.... Ya anlamadığım ne biliyor musunuz kendinizi nasıl bu kadar zavallı haline getiriyorsun bir ajitasyonlar bir kafaya takmalar peşinde koşmalar SEBEB ! Vallahi okumuş etmiş kocaman kadınsın bu ezikliğe ben tahammül edemiyorum !
 
Back
X