- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.524
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben açıkçası erkeklerin kıskançlıkların yüzünden soğudum bahanelerini hiç inandırıcı bulmuyorum. Bence gerçekten seven hiç bir erkek böyle bir nedenle ayrılmaz. Olsa olsa sen ona da burada bize anlattığın gibi herkes sana aşık, çok yakışıklısın bütün kızlar senin peşinde filan diye diye onun kendini bi şey sanmasına sebep olmuşsundur. Bence kesinlikle arama sorma umurunda değilmiş gibi bira cool dur. O da biraz özgür kalsın, öyle sandığı gibi bütün kızların ona tapmadığını yavaş yavaş farkedip dönecektir sana gerçekten aşıksaKızlarrrrr sizden başka derdimi sıkıntımı üzüntümü anlatacak kimse bulamadımmm
hungur hungur aglamama engel olamıyorumm.
2 ay öncesine kadar herşey cok güzeldi evlilik planları yapıyorduk,
sevgiimle aynı yerde calışıyoruz 2 yılı askın bi sure beraberliğimiz vardı 2 aydır soguk ve sürekli tartışıyoruz nedeni benim kıskançlıklarım ve tavırlarım ve surat etmemmiş ben seviyorum seven kıskanır tabi
aynı iş yerinde benim bi alt kademede kızlar var Allah günah yazmasın güzelim diye gecinenlerden daha dogrusu koca arayan kendini yamamaya calısanlar benim işteki basarımı kıskanan ve her an hatamı arayan ınsanlar benim sevilime aşıklar bende dogal olarak kıskanıyorummm bakışları tavırları ona olan ilgileri beni deli ediyor sevgilimle paylastım ama yok oyle bişey olamaz hiç sansları yok sen olasan bile dedi benim baskılarım ve suclamalarım arttı ve dun ayrıldıkkk beraber sarıla srıla uyuduk sonkez ama bitti ve işi bırakmayı duşunuyorum hergün yüz yüze bakıp kahrolmak istemiyorum kendimden sogutmusum cok güzel günler gecirdik cok onu cok sevıyorum ve güçlü bi insan degilim ayakta duramam onsuz cok yanlızım buralarda beni seviyormus ama olmuymus mutlu olamıyomusuz bırbırımızı kırıyormusuz ne yapcam simdi ben dua etmek ve ağlamaktan baska bişey gelmiuo elimdencok zor durumdayım cok uzuluyorum onu kaybetmek ıstemıyorum ona hala deliler gibi asıgımm yardımlarınızı bekliyorum Allah 'Emanet olun sevgili k.k uyeleri
![]()
sevgilime asiklar kismindan sonrasını okumadim. hepsi mi senin sevgiline aşık. wauww bende sevgilini tanimak isterdim. belki kocami bosayip onu alirdim![]()
nayiir nolamaaz o benim sadece benimBen de geliyorum öküze 2 ortak girelim![]()
nayiir nolamaaz o benim sadece benim
Su kadinlarin " erkeksiz yapamam " tavirlarina bitiyorum resmen![]()