- 6 Haziran 2021
- 113
- 41
- 18
- Konu Sahibi Babysharkdududu
Hoşlandığım adama sinir oldum senden hoşlanmıyorum dedim ne düşünmüştür iki gün oldu hala bişi gazmadk da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar duz kadinlik benim isim amaOndan hoşlanmadığınızı.![]()
Hoşlanmadığıni söylemişsiniz yazmaz ki niye yazsin ?Hoşlandığım adama sinir oldum senden hoşlanmıyorum dedim ne düşünmüştür iki gün oldu hala bişi gazmadk da
Sonra da benim.Bu kadar duz kadinlik benim isim ama![]()
Kadınlık mı oluyorHahah rol çaldım dimi![]()
Sinir etti çünküiyi de neden böyle bi şey dedin ki
adamın yazıcağı varsa da yazmaz şimdi bak ya
Çünkü ondan kuşkusuz hoşlandığımı biliyorHoşlanmadığıni söylemişsiniz yazmaz ki niye yazsin ?
Bir konu vardı insanlar neden karşı tarafın ondan hoşlandığını bildiği halde konuşuyor kendisi ona karşı ilgisi yokken dedim oda o zaman bende seninle konuşmamam gerekiyor dedi sinir oldum böyle dedim mecbureniyi de neden böyle bi şey dedin ki
adamın yazıcağı varsa da yazmaz şimdi bak ya
Size ilgisi yoksa konuşmaması daha iyi bence. Hem aklınızı karıştırmaz.Bir konu vardı insanlar neden karşı tarafın ondan hoşlandığını bildiği halde konuşuyor kendisi ona karşı ilgisi yokken dedim oda o zaman bende seninle konuşmamam gerekiyor dedi sinir oldum böyle dedim mecburen
Açık açık hoşlanmadigini demiş benceBir konu vardı insanlar neden karşı tarafın ondan hoşlandığını bildiği halde konuşuyor kendisi ona karşı ilgisi yokken dedim oda o zaman bende seninle konuşmamam gerekiyor dedi sinir oldum böyle dedim mecburen
Bende öyle anladım hayır hoşlanmayan insan canım cicim bebeğim fıstığım diye hitap eder mi?Açık açık hoşlanmadigini demiş bence
Konuşuyor işte bildiği halde karışıyor aklım canım bebeğim fıstığım diye de hitap ediyor birde bunu söyleyince sinir oldum bende senden hoşlanmıyorum dedim mecburenSize ilgisi yoksa konuşmaması daha iyi bence. Hem aklınızı karıştırmaz.
İyi yapmışsın boşver hiç yüz verme elinde tutmak amacı başka birşey değil.Konuşuyor işte bildiği halde karışıyor aklım canım bebeğim fıstığım diye de hitap ediyor birde bunu söyleyince sinir oldum bende senden hoşlanmıyorum dedim mecburen