Eşimle 4 sene çıktıktan sonra evlendik. Sevgiliyken beni defalarca aldattı ve hepsinde yakalandı. Evlendikten sonrada buna benzer ama önemsiz bişey yaşadık. Şimdi çocuğumuz bile var ama ona hiiç güvenemiyorum yeniden yapabileceği ihtimali beni delirtiyor. Bu psikoloji nasıl düzeltilir bilmiyoruum. Çok moralim bozuluyor yaptıkları aklıma geldikçe eşimden soğuyorum ve ayrılık düşüncesi beynimi kemiriyor. Napmalıyıım sizce ?
önemsiz şeyler derken?sizi sewgiliyken aldatan bi adama neden ewet dedinizki??? çokmu aşıktınız acaba
önemsiz şeyler derken aldatma denemez. Aşıktım evet sevmeden evlilik yürütülmez ama bu düşünceler beynimi kemiriyor.
Evlendikten sonra yaşadığınız pek önemsiz bir şey olmasa gerek.
Çünkü evlenmeden önce ki yaptıklarını yok sayıp büyük bir şans vermişseniz,
önemli bir hata yapmış olmalı ki sizi tekrar huzursuz etsin.
ozaman takibe alcaksın önce içini rahatlatıp sonra güweniceksin ama eski sewgilisi değilde hangi bayanı ararsa arasın burnundan getirmeni tavsiye ederim zira korksun biraz...
Bence ikinci cocugu yap , o zaman unutursun canim, belki sana daha düskün olur, birde bol bol dua et.
Erkekler iste aldatmaya doymuyorlar, bak ne güzel söylemissin iste, daha niye kafani yoruyorsunki?
Calisiyormusun?
Eşimle 4 sene çıktıktan sonra evlendik. Sevgiliyken beni defalarca aldattı ve hepsinde yakalandı. Evlendikten sonrada buna benzer ama önemsiz bişey yaşadık. Şimdi çocuğumuz bile var ama ona hiiç güvenemiyorum yeniden yapabileceği ihtimali beni delirtiyor. Bu psikoloji nasıl düzeltilir bilmiyoruum. Çok moralim bozuluyor yaptıkları aklıma geldikçe eşimden soğuyorum ve ayrılık düşüncesi beynimi kemiriyor. Napmalıyıım sizce ?
ben bır ınsan yedısınde neyse yetmısınde odur lafına hıc katılmıyorum şahsen benım eşim evlenmeden once gözü hep dısarda olan bırıydı evlendık benden baskasını görmuyor evlendmeden önce eskı sevgılılerını bulmadım konusmadım hem benı hem onları ıdare ettıgı zamanları bıle ogrendım ama adamın acıklaması cok mantıklı geldı bana hıc bırınızle evlenmeyı dusunmuyordum senle o zaman cıddı olsam asla boyle seyler olmazdı dıyor
senın konuna gelınce arkadasım bence bıraz bır kac ay takıp et baktın bır sey yok unut gıtsın yapıcak adam yapar ve sonunda mutlaka yakalanır asla gızlı kalmaz yaptıgı boswer yasamana bak eger öyle bır sey yaparsa o zaman dusunursun ne yapıcagını
bu açıklama mı mantıklı geldi size?
hmm..
Burnundan qetiriyorum fazlasıyla ama erkekler işte aldatmaya doymuyorlar nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?