• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seneler sonra içim bir tuhaf

Dimi? Gerçekten onu gördüm ve aslında hiçbir şey hissetmediğimi anladım ve bitti.

E yani. İçten içe ay niye heyecanlandım diye vicdan azabı yapıyorsan hiç yapma. Ben 3 yıldır küs olduğum normal bir arkadaşımı bile görsem bi heyecanlanırım. Hep de şansıma saç baş dağınık bakkala giderken falan karşılaştırım ahahhaha. Bir kere şöyle fıstık gibi "kaybettiğin sevgiliye/arkadaşa dön de bir bak istedim" diyemedim :D

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp açmama arasında kaldım fakat içimde tarif edemediğim bir şey var.

Üniversitede yakın olduğum bir çocuk vardı. Okula birlikte gidiyorduk, beni eve kadar bırakıyordu. Zamanım onunla bulutların üstündeydi sanki. Ailesiyle tanıştırdı, herkes bana "gelin" gözüyle bakıyordu. Ben de kendimi o kadar evleneceğiz diye alıştırmışım ki bu sırada eşimle sadece ortamlarda olan arkadaşım olarak takılıyoruz. Ondan başkasını o sıra gözüm görmüyordu çünkü.

Bir süre sonra ailesininde evlenin vs baskısı onu benden uzaklaştırdı. Bir akşam aradı beni ve sadece telefonda ayrıldı benden. Yapamayacağım ağır geliyor dedi ve ayrıldık.

Daha sonra ben eşimi farkettim onunla konuşmaya başladık. Flört falan derken evlilik kararı aldık. Diğer çocuk kına gecemde arkadaşlarımı arayıp engel olun çok pişmanım vs demiş ama iş işten çoktan geçti.

Geçen gün annemlere giderken yolda onu gördüm, kalbim neredeyse fırlayacaktı kafamı çevirdim. Yanıma geldi Büüjüü!!! diye gülerek seslendi. Gülümsedim. Nasılsın neler yapıyorsun diye üstü kapalı konuştuk. Geçiştirdim. Geçmişi açmasından korktum. 3 senedir onu görmüyordum. Yüzüne bakamadım. Oysaki nefret ediyordum, meğerse etmiyormuşum.

Ahhh az da olsa buraya yazıp rahatlamak istedim. Eşimi evet çok çok çok seviyorum. Ama onu görmek beni tabiri caizse mahvetti..

Küllenen ateş biraz sarsmış sizi.. Boşver takılmayın eşinize sarılın :)

E yani. İçten içe ay niye heyecanlandım diye vicdan azabı yapıyorsan hiç yapma. Ben 3 yıldır küs olduğum normal bir arkadaşımı bile görsem bi heyecanlanırım. Hep de şansıma saç baş dağınık bakkala giderken falan karşılaştırım ahahhaha. Bir kere şöyle fıstık gibi "kaybettiğin sevgiliye/arkadaşa dön de bir bak istedim" diyemedim :KK70:

hahahha belki de onu dememen için öyle karşılaşmıyorsundur :D

Aklınızı saatlerce doldurmadıkça problem olmaz bu sadece vicdan şu anda eşinizi düşünüyorsunuz ama şöyle düşünün biriyle tartışsanız yıllarca görmeyip bi gün karşınıza çıksa onada heyecanlanırsınız bence canınızı sıkmayın tabiri caizse sallayın gitsin :KK66:

Merhaba arkadaşlar bu konuyu açıp açmama arasında kaldım fakat içimde tarif edemediğim bir şey var.

Üniversitede yakın olduğum bir çocuk vardı. Okula birlikte gidiyorduk, beni eve kadar bırakıyordu. Zamanım onunla bulutların üstündeydi sanki. Ailesiyle tanıştırdı, herkes bana "gelin" gözüyle bakıyordu. Ben de kendimi o kadar evleneceğiz diye alıştırmışım ki bu sırada eşimle sadece ortamlarda olan arkadaşım olarak takılıyoruz. Ondan başkasını o sıra gözüm görmüyordu çünkü.

Bir süre sonra ailesininde evlenin vs baskısı onu benden uzaklaştırdı. Bir akşam aradı beni ve sadece telefonda ayrıldı benden. Yapamayacağım ağır geliyor dedi ve ayrıldık.

Daha sonra ben eşimi farkettim onunla konuşmaya başladık. Flört falan derken evlilik kararı aldık. Diğer çocuk kına gecemde arkadaşlarımı arayıp engel olun çok pişmanım vs demiş ama iş işten çoktan geçti.

Geçen gün annemlere giderken yolda onu gördüm, kalbim neredeyse fırlayacaktı kafamı çevirdim. Yanıma geldi Büüjüü!!! diye gülerek seslendi. Gülümsedim. Nasılsın neler yapıyorsun diye üstü kapalı konuştuk. Geçiştirdim. Geçmişi açmasından korktum. 3 senedir onu görmüyordum. Yüzüne bakamadım. Oysaki nefret ediyordum, meğerse etmiyormuşum.

Ahhh az da olsa buraya yazıp rahatlamak istedim. Eşimi evet çok çok çok seviyorum. Ama onu görmek beni tabiri caizse mahvetti..
eski sevgiliyle konuşmak neyin nesidir

Eşini sevsen kalbin yerinden cıkcack gibi nasıl oluyo anlamadım. Esin de aynısını yasasa napıcaksın ? Çok tuhaf geldi bana

Aklınızı saatlerce doldurmadıkça problem olmaz bu sadece vicdan şu anda eşinizi düşünüyorsunuz ama şöyle düşünün biriyle tartışsanız yıllarca görmeyip bi gün karşınıza çıksa onada heyecanlanırsınız bence canınızı sıkmayın tabiri caizse sallayın gitsin :KK66:

Çok teşekkür ederim :) çok haklısın

Takılmayın saçma sapan yorumlara. Burda konuşan çok olur. Hissettikleriniz normal bence ona olan kırgınlığınız o an onu görmenizle tekrar gün yüzüne çıkmış. Yaşanması mümkünken yaşayamadıklarınızı hatırlayıp içinizin burkulması çok normal. Kocamı seviyorum diyorsunuz burdaki saçma sapan yorumlara bakmadan onu gördüğünüzü unutmaya çalışıp hayatınıza geri dönün :)

Kötü ve beklenmedik şekilde bitmesindendir canım. Kafana takma, vicdan da yapma. Düşünki o zaten pişmanlığını yaşamış. Yaşattıklarının karşılığını almış. Sense mutlusun, ohhhh missss!! :KK60:

Allah korusun.Olayi yazmaktan bile utanirdim ben.Dusunmemeye calisip unutmamak icin ugrasacaginiza ne yapiyosunuz.Gunlerce buna yorumlar yapilacak konusulacak ve siz unutamayacaksiniz.Hos degil.

Allah korusun.Olayi yazmaktan bile utanirdim ben.Dusunmemeye calisip unutmamak icin ugrasacaginiza ne yapiyosunuz.Gunlerce buna yorumlar yapilacak konusulacak ve siz unutamayacaksiniz.Hos degil.
Yahu ne kadar abartmışsınız utanılacak ne var sanki ortada ben eski bir arkadaşımıda görsem kalbim çarpar bunda ne var Allah aşkına? ( Çok çirkin bir benzetme olacak özür dilerim konu sahibi ama) Sanki kadın bir şeyler yaşadıda adamla buraya yazmaya utanılacak birşey diyorsunuz adam seslenmiş arkasından merhaba nasılsın ayak üstü bir sohbet yapmayın lütfen konu sahibinin kendini kötü hissetmesini sağlayacaksınız böyle yorumlarla.

Back
X