- 14 Haziran 2013
- 4.342
- 1.231
- 198

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM dyerek topıgımı acıyorum kıslar buyrun sohbet edelım dertleselım muhabbet edelım veeeeeeeeeeee bebek dusuncesını atalım kafamızdan attıgım an gelsın bebeişler
sımdıden hosgeldınz CNMMMM ARKADASLRIM
![]()
amın cnm inş ugur getrr hsgldıninşallah topiğin herkese uğurlu gelir canım... ve Allah herkesin kalbine göre verir.... (AMİN)![]()
beni niye çağırmıyorsun:26: yoksa beni beğenmiyormusun
cnmmmmm bnmmmm senı nasıl unuturum hsgeldn topıgıme inş ugurlu gelır
yeni topikin hayırlı olsun kuzum![]()
selamun aleykum hayırlı cumalar![]()
amın cnm inş ugur getrr hsgldın
aleykum selm cnm arkdsm hsgldn![]()
saolasın canım arkadasım nasılsınn![]()
ıyıym cnm nasl olsun dger topıkte herkes dagldı bnde topk acayım ddm
topiğin uğurlu olsun arkadasım![]()
saol cnm senı hep burda gormk ısterm kc yasndasn ne kadarlık evlısın nekadrdr bebişıstyosunuz cnm
artık sitenin bagımlısı oldum.ins.sizlerleyim canım. 3 yıllık evliyim 23 yasındayım 1 yıldır bebek istiyoruz 2,3 ay oluyo pko tedavisine basladım klomen iciyorum salı gene gidicem doktoruma. sennn ???![]()
bnde 22 yasndayım 1sene 8 aydr evlıyım ılk gunden berı ıstyoruz ama olmyo hc br problem oladgı halde dun de 2. asılmmı oldum cnm
asılma hc zor degl cnm ınankı sanıyelık bı ıslem merk ettklernz olursa anltrm bebegmtatlım aşılama zormu.ben cok korkuyorum o asamaya gelemedim henüz :18::18:
Bende varımm![]()
İnşallah canımmm inşallah hepimiz böyleasılma hc zor degl cnm ınankı sanıyelık bı ıslem merk ettklernz olursa anltrm bebegm
hsgldn bebegm inş hepmze burası ugurlu gelır
asılma hc zor degl cnm ınankı sanıyelık bı ıslem merk ettklernz olursa anltrm bebegm
hsgldn bebegm inş hepmze burası ugurlu gelır
hc utanma cnm bnde ılk doktora gtmekten korkuyodum ama konu bebek olunca gdyosun kuzu kuzuçooo utanıyorum:18::18: ve korkuyorummm
:26::26:
![]()
:merhaba arkadaslar aranıza benıde katarmısınız?...
tabıkı hayatım hsgeldn aramıza kc senelık evlısın nezmndr bebek ıstyosunuz cnm bde kc yasndasın![]()
kızlar bu arada yazamassam blgsyrma bseyler oldu kusura bkmayın esım gelsınde bı baksın