• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senelerdir bu psikopatın elinden kurtulamıyorum:((((

konu sahibinin başındaki psikopata benzer hasta ruhlu biri, benim üniversitede en yakın arkadaşımı da yıllarca bu şekilde rahatsız etti ve hala ediyor da. üniversite 3. sınıfta başladı bu bela, çocuk arkadaşımı sadece bir defa gördü, doğru dürüst konuşmadı bile. arkadaşım kesinlikle hayır dedi ve bu manyağın saplantılı dönemi böyle başladı. tam 5 yıl oldu ve hala kızın peşinde :50:

neler yapmadık ki çocuğu vazgeçirmek için. arkadaşlardan konuşmayan kalmadı. artık laftan anlamayınca küfre, hakarete vardık ama anlayan nerde... saplantılı manyağın teki işte. kendi kendine aşık oldu, nişanlandı arkadaşımla, millete böyle anlattı =/ facete ikisi adına hesap açmalar, nişanlısıymış gibi konuşmalar...neler neler...

arkadaşım defalarca hat değiştirdi, korkusundan okula gelemedi. yine de takip ettibu hasta. arkadaşım okulu uzattı ve bu sapık ruhlu herif gelip okulda, konuşmak istedi onunla, olmayınca da tokat attı =S ve ondan sonra emniyete gitti arkadaşım. belki geç başladı çoktan başvurması lazımdı ama öğrenciyken bu tür şeylerle uğraşmak zor. hem ailesinin duymasını da istemiyordu arkadaşım. zaten daha sonra aileyi de rahatsız etmeye başlayınca olaylar iyice kontrolden çıktı.

şu an arkadaşıma ulaşamıyoruz, hattını değiştirdi ve hiç kimse ulaşmıyor. ama bu hasta yine bulmuş hattını ve arıyormuş =/ filmlerde görsem ''aman ne abartı'' diyip geçeceğim şeyleri kendi yakınım yaşayınca anlıyorsun ki gerçekten hasta çok fazla insan var bu dünyada.

sizin peşinizdeki de buna benzer saplantılı biri. ancak polis işin içine girerse belki biraz kurtulabilirsiniz. Allah güç versin =(

Allah yardımcın olsun zor bir durum canım ama hiç çekinme polise git şikayetçi ol o ruh hastasının ailesiyle git görüş durumunu anlat.9 yıl az değil daha ne kadar bu ruh hastasıyla uğraşabilirsin ki:23:

hayır onlar yıllar önce burada çalışmışlardı sonra tayinleri çıktı gittiler ayrı yerlerdeyiz.

canım siyasilerin de mi tayini çıkıyor da ben bilmiyorum onunla alakalı bir bölüm okumama rağmen:)))ya siyasi değil tanınmayasın diye siyasi dedin ya da olayın uydurma hiç kusura bakma senin olayı ben bir tanıdığın olayına benzettim ama o siyasetçi değil üst düzey bir memurdu

Back
X