- 13 Kasım 2022
- 2.083
- 4.457
- 63
- Konu Sahibi CikolataCanavari
Konu sahibi sınava girmemek daha mantıklı bir çözüm, senet sepet işleri hiç güvenilir gelmiyor bana da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi sınava girmemek daha mantıklı bir çözüm, senet sepet işleri hiç güvenilir gelmiyor bana da.
Çok teşekkür ederim ama gerçekten böyle bişeye gerek yok ödeyemeyeceğimi düşünsem zaten girişmem gerçekten. Bu ara sağlık sorunum dalan çıktı harcamam çok oldu birde özelde Öğretmenim şartlar malum ondan zorladı sagolun umut oldunuz.
Burda yasak diye biliyorum kimseyi mağdur etmek istemiyorum ondan tamamen birde bir yandan gerçekten gerginimBen, neden bu kadar sabit fikirli bir şekilde bu işe niyetli olduğunuzu merak ettim.
Getirilen bütün öneriler duvara çarpıyor ve reddediyorsunuz.
Hanımefendi büyük bir iyi niyetle sponsor olmayı teklif etmiş, çok daha güvenli bir şekilde size yardımcı olmak istiyor.
Ama onu reddedip yasadışı ve büyük ihtimalle size çok büyük zararlar verecek bir çözümün (!) peşinden gitmeye kararlısınız.
Gurunuzdan diyeceğim, ama hanımefendiye de aynı faiz oranında ödeme yapacağınız bir çözüm aklınıza bile gelmiyor.
Gerçekten bu kadar kararlı bir şekilde uyarıları tamamen göz ardı etmenizin nedeni nedir?
Haklısınız gerçekten son bir hafta o kadar kötüydü ki son çarem bu modundayımBen, neden bu kadar sabit fikirli bir şekilde bu işe niyetli olduğunuzu merak ettim.
Getirilen bütün öneriler duvara çarpıyor ve reddediyorsunuz.
Hanımefendi büyük bir iyi niyetle sponsor olmayı teklif etmiş, çok daha güvenli bir şekilde size yardımcı olmak istiyor.
Ama onu reddedip yasadışı ve büyük ihtimalle size çok büyük zararlar verecek bir çözümün (!) peşinden gitmeye kararlısınız.
Gurunuzdan diyeceğim, ama hanımefendiye de aynı faiz oranında ödeme yapacağınız bir çözüm aklınıza bile gelmiyor.
Gerçekten bu kadar kararlı bir şekilde uyarıları tamamen göz ardı etmenizin nedeni nedir?
Asgari ücretle çalışıyorumBen katılıyorum, konu sahibesinin zaten işi varmış. En kötü sınava girmez olur biter. tefeciye bulaşacağına köprüden atla daha iyi![]()
Nasıl atabilirim ya da açabilirimBoşanma konusunun linkini yazacak var mı, geçmiş konular kapalı da...
ay ne uzucu ya off :/Konu sahibesi dımdızlak kalmış anladığım kadarıyla adam evdeki çamaşırına kadar almış![]()
ısrarla tefeciye bulaşmak istiyor gibisiniz bizden günah gittiBir
normal süreç bitti geç başvuru yapacağım o da yüzde 50 haftasonu çalışıyorum ek iş vs baktım. Borç konusunda gerçekten boşanma sürecinde arkadaşlarımı uzaklaştırdım resmen yani gerçekten kimseden istemek istemiyorum
KAzen onay verirse yardım kabul edecegımısrarla tefeciye bulaşmak istiyor gibisiniz bizden günah gitti
Boşanma konusunun linkini yazacak var mı, geçmiş konular kapalı da...
Bence böyle para almaktansa ikinci el sitelerinde yada normal Saç düzleştiriciSi ,mont falan para edecek şey satabilirsin.Merhabalar
Boşanma ülke ekonomisi şu bu derken Tek kurtuluşum KPSS dedim ve bu süreçte sınava hazırlandım ama gelin görün mi sınav parasını yatıramadım (gerçekten yok hatta tek sorun o değil zor günler geçirdim bu arada) şimdi tek kurtuluşum bu olduğu için geç yatırma tarihinde yatırayım diyorum ama malum sınav ücreti 675 (üç oturum) senetle para almaya karar verdim ve bu konuda birini buldum bana nelere dikkat etmeliyim yazar mısınız? 1000 alıp maaşımda 1500 ödeyeceğim.
Bende bunu düşündüm burda bi iki kişi yardım etsek diyeKazen uygun bulursa ben sponsorum. Kazen bilgilerinizi alsin, teyit etsin, bana da IBAN versin simdi 1000TL yollarim. tefeciye mefeciye bulasma konu sahibesi 1000 verip 5000 isterler bitersin.
Kazen uygun bulursa ben sponsorum. Kazen bilgilerinizi alsin, teyit etsin, bana da IBAN versin simdi 1000TL yollarim. tefeciye mefeciye bulasma konu sahibesi 1000 verip 5000 isterler bitersin.
KAzen onay verirse yardım kabul edecegım