SENET İŞLERİNE BULAŞACAĞIM BİLGİ ALABİLİR MİYİM?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim ama gerçekten böyle bişeye gerek yok ödeyemeyeceğimi düşünsem zaten girişmem gerçekten. Bu ara sağlık sorunum dalan çıktı harcamam çok oldu birde özelde Öğretmenim şartlar malum ondan zorladı sagolun umut oldunuz.

Ben, neden bu kadar sabit fikirli bir şekilde bu işe niyetli olduğunuzu merak ettim.
Getirilen bütün öneriler duvara çarpıyor ve reddediyorsunuz.
Hanımefendi büyük bir iyi niyetle sponsor olmayı teklif etmiş, çok daha güvenli bir şekilde size yardımcı olmak istiyor.
Ama onu reddedip yasadışı ve büyük ihtimalle size çok büyük zararlar verecek bir çözümün (!) peşinden gitmeye kararlısınız.
Gurunuzdan diyeceğim, ama hanımefendiye de aynı faiz oranında ödeme yapacağınız bir çözüm aklınıza bile gelmiyor.
Gerçekten bu kadar kararlı bir şekilde uyarıları tamamen göz ardı etmenizin nedeni nedir?

Ben, neden bu kadar sabit fikirli bir şekilde bu işe niyetli olduğunuzu merak ettim.
Hanımefendi büyük bir iyi niyetle sponsor olmayı teklif etmiş, çok daha güvenli bir şekilde size yardımcı olmak istiyor.
Ama onu reddedip yasadışı ve büyük ihtimalle size çok büyük zararlar verecek bir çözümün (!) peşinden gitmeye kararlısınız.
Gurunuzdan diyeceğim, ama hanımefendiye de aynı faiz oranında ödeme yapacağınız bir çözüm aklınıza bile gelmiyor.
Gerçekten bu kadar kararlı bir şekilde uyarıları tamamen göz ardı etmenizin nedeni nedir?
Burda yasak diye biliyorum kimseyi mağdur etmek istemiyorum ondan tamamen birde bir yandan gerçekten gerginim

Haklısınız gerçekten son bir hafta o kadar kötüydü ki son çarem bu modundayım

Bir

normal süreç bitti geç başvuru yapacağım o da yüzde 50 haftasonu çalışıyorum ek iş vs baktım. Borç konusunda gerçekten boşanma sürecinde arkadaşlarımı uzaklaştırdım resmen yani gerçekten kimseden istemek istemiyorum
ısrarla tefeciye bulaşmak istiyor gibisiniz bizden günah gitti

Bu psikoloji ile o sinavdan geçilir mi? Atanabilir misiniz?
Tüm umudunuzu bir yere bağlamayın.
Bu sinav size yarardan çok zarar getiriyor.
Moralinizi bozmak istemem ama Bence bir oturup soluklanin

Boşanma konusunun linkini yazacak var mı, geçmiş konular kapalı da...

Tefeciye bulaşmayın onlara bulasanlar herşeyini kaptırıyor ki hiç bir tefeci 1000 lira için uğraşmaz siz 1000 liralık senet imzaladim zannedersiniz ama yanina sıfır atılarak 10 bin olur belkide 100 bin.

Şuan iyi kötü bir işiniz varmış bu olay duyulursa işinizden bile olabilirsiniz çünkü bu tür insanlar iş yerinize filan da gelir borcunuzu hatırlatmak için.

Kredi kartı kullanıyorsanız oradan taksitli para olarak cekseniz daha makul olur sizin için.

Son düzenleme:
Merhabalar
Boşanma ülke ekonomisi şu bu derken Tek kurtuluşum KPSS dedim ve bu süreçte sınava hazırlandım ama gelin görün mi sınav parasını yatıramadım (gerçekten yok hatta tek sorun o değil zor günler geçirdim bu arada) şimdi tek kurtuluşum bu olduğu için geç yatırma tarihinde yatırayım diyorum ama malum sınav ücreti 675 (üç oturum) senetle para almaya karar verdim ve bu konuda birini buldum bana nelere dikkat etmeliyim yazar mısınız? 1000 alıp maaşımda 1500 ödeyeceğim.
Bence böyle para almaktansa ikinci el sitelerinde yada normal Saç düzleştiriciSi ,mont falan para edecek şey satabilirsin.
Bizi bin liraya muhtaç edecek bu düzene de yazıklar olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X