Merhaba.Ben 23 yaşındayım.Size sorum yaşadığım bir ilişkiyle ilgili olacak.Bu son yaşadığım ilişki bugüne kadar yaşadıklarımdan çok farklı oldu.Normalde birlikte olduğum insanlara bağlanmazdım ve sıkılırdım genellikle bir süre sonra.Son birlikteliğimde sanırım bağlandım.Önceleri o çok üstüme düşüyordu her şey çok güzel gidiyordu ve beni sevdiğine çok inanıyordum açıkcası.6 ay sürdü bu ilişki.Ve sevgilim okuluyla ilgili büyük sorunlar yaşamaya başladı.Ailesi de yanında olmadı.Çok zor günler geçiriyordu ben hep yanında olmaya gayret ettim ama bu süre zarfında kendimize ilişkimize zaman ayıramadık hiç.Ve zamanla aşırı kıskançlıklar, alttan almamalar, tahammülsüzlükler ve saygısızlıklar başladı.Ben cesaret edemedim ama o ayrılmak istedi.Ben de kabul ettim.Ayrıldık.Çok güzel günler yaşadığımız ilişkimiz bitti.İlk 20 gün hiç aramadım sonra aradım konuştuk ama barışmak istemedi.Sonra bıraktım peşini.Bir bayramda sabah bayramımı kutlamak için mesaj attı cevap verdim 2 gün konuştuk güzel güzel.Ben buluşmak istedim tekrar başlamak için.Ama yine istemedi tekrar aynı şeyleri yaşarız dedi.Ben de o zaman bir daha hiç arama beni asla arama sorma ben de unutayım seni dedim.Tekrar bi 20 25 gün konuşmadık.Ve aradan o kadar gün geçti yaklaşık 15 gün önce sabahın 7sinde \'hastayım sana sarılmak istiyorum..Özledim...\' diye bir mesaj geldi.çok umutlandım tabi ki ama belli etmedim yine konuşmaya başladık buluşmak istedi.ağırdan aldım 2 gün sonra Buluştuk.Her şey normaldi sonra bi ara başını omzuma filan koydu, aynı kaşıktan yemek yedik filan sonra evime bıraktı beni.Çok ümitlendim tekrar başlayacak diye.2 gün geçti ne hissediyosun artık konuşalım dedim.içimde hiç bir şey kalmamış seni artık sevmiorum dedi.Ben çok kötü oldum çok sinirlendim.Hakaret dolu söylemlerde bulundum bidaha asla aramamasını söyledim aşağıladım çok kızdım yine.yaklaşık 15 20 gün geçti şu an yine hiç konuşmuyoruz.Toplam da da ayrılalı 2 ayı geçti.Ama onun neler hissettiğini anlayamıyorum neden buluşup böyle yaptı?bir insan sevmeden nasıl başını omzuna dayar aynı kaşıktan yemek yer? Bu dengesizlik değil mi? Bundan sonra ne olur? onu hala seviyorum ben ve sizce bundan sonra tekrar birleşmemiz mümkün müdür? onu anlayamıyorum ben ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler... Bu arada iki gün önce de ortak arkadaşımızın hesabına girip onun profiline baktım benim en sevdiğim müzik grubunun bi şarkısını paylaşmış üstüne de 'unutmadım..' yazmış.Benimle mi ilgili bilmiyorum ama gerçekten acı çekiyorum anlam veremiyorum..Yorumlarsanız çok sevinirim, yani kız erkek fark etmez bir insan bunları neden yapar? buna benzer bir şeyler yaşayan var mı ? ve en önemlisi bunca şeyden sonra ve iki ikibucuk aydan sonra tekrar bir araya gelmemiz mümkün mü sizce?
çok uzun yazdım affınıza sığınıyorum..Şimdiden teşekkür ederimm...
çok uzun yazdım affınıza sığınıyorum..Şimdiden teşekkür ederimm...
Son düzenleme: