• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Bana Yazmışlar Atv

ilk bölümden sonra cıvıttıılar hep aynı şeyler ,hep aynı döngü...
kışa kadar dayanmaz gibi uzatırlarsa da mehmetle zeynep sevgili olur sonra diğerleri eski sevgililerinin kıymetini anlar felan senaryo böyle saçmalaşıp gider:37: başka ne olabilir ki ancak bu :37:

başrollerinde Yeliz Kuvancı (Zeynep), Ali İl (Mehmet), Cemal Hünal (Yalçın) ve Dilşad Çelebi'nin (Burcu) oynadığı ve ATV'de yayınlanacak olan Seni Bana Yazmışlar dizisinin konusu ünlü film "Addicted to love" (Aşk tutkunu) filmiyle neredeyse aynı.

İşte iki projenin tanıtım metinleri:
Seni bana yazmışlar: Zeynep Yalçın?a aşık, Mehmet de Burcu?ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet?in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet?in ortak bir hedefi vardır? Yalçın?la Burcu?yu ayırmak?

Addicted to love: Meg Ryan ve Matthew Broderick?in başrollerini paylaştığı Aşk Tutkunu?nda, iki ünlü oyuncuyu, eski sevgililerini yeniden elde edebilmek için türlü düzenbazlıklar çeviren Maggie ve Sam oalrak izliyoruz. "Eğer sizin için özel biri sizi terkederse ne yapardınız? Eğer Maggie veya Sam gibiyseniz, ne yapmazdınız sorusu daha iyi bir soru olurdu. Eski sevgilileri romantik bir ilişki için bir araya gelen Maggie ve Sam intikam almak için takım oluştururlar. Başlangıçta Sam sadece kız arkadaşını geri ister. Maggie de sadece eski erkek arkadaşına geri dönmek istemektedir. Fakat, işler planlandığı gibi gitmez ve Maggie ve Sam New York'un renkli semtlerinden SoHo'da birer dedektifi haline gelirler..."

Eki Görüntüle 225847

Daha dizinin ilk bölümünü izlediğimde bu dizinin senaryosu Meg Ryan nın filminden arak demiştim, yanılmamışım...
Dizi hali baymaya başladı, daha kaç bölümü ayırma entrikaları yapabilirler ki. Atlaya atlaya izliyorum, bu bölüm Alinin kardeşi mi arkadaşımı o çocuğun sevdiği kızla ilgili gizem ve macera katmaya çalışmışlar...

Ben Hatice Sultan'a daha çok benzettim
Ayrıca kim çok ünlüymüş kendilerimi
2 dizi de oynayıp kendilerini bi halt sanmıyorlar mı gerçekten gülüyorum

ben internette orjinalinide buldum kuzum buzlatılmamş halini sızdırılmış internete
kendini bir inci hoca rolü ile beren saat oldu falan sandı rezil oldu bu diziyle daha çok
saçma sapan olayları daha fazla izlemek istemedim
onun yerine kendi başıma oturup real madrid maçı izledm daha zevkliydi :D

ben internette orjinalinide buldum kuzum buzlatılmamş halini sızdırılmış internete
kendini bir inci hoca rolü ile beren saat oldu falan sandı rezil oldu bu diziyle daha çok
saçma sapan olayları daha fazla izlemek istemedim
onun yerine kendi başıma oturup real madrid maçı izledm daha zevkliydi :D

Ay bugün de saçmaydı zaten... Issız bir yerde dağın başında basit bir otele gidiyorlar Burcu ve Yalçın (!)... Bunlar da peşinden tabii. Otelde oda olmuyor sözde (!) Mehmet ve Zeynep aynı odada kalacaklar falan filan, orada bölüm sonu oldu... Klasik türk filmi hikayesi... Gerçekçi olaylarla gelsinler karşımıza artık yaa.. Aslında Yeliz Kuvancı'nın oyunculuğunu çok beğeniyorum, çok tatlı bir havası var... Ama dizi iyice baydı..

Son düzenleme:
diziyi bugün yine açtım tabi hiçbi kanalda bişey olmadığından ama saçmalıklara tahammül edemedim ve kapattım trtde bizim aile vardı en az 100 kere izlemişimdir yine onu izledim,zeynep birden falcı kılığına filan girip çıkınca cinlerim tepeme çıktı bu kadarda olmaz dedim oysa ilk bölümü güzeldi keşke bu kadar abartı olmasaydı insanlarda hemen bunalmazlardı

Ben internetten izledigim icin bazi bolumlerini gec izliyorum oncelikle. Bugun 3. bolumunu izledim. Burdaki herkesin aksine, ben 1. bolumunu de begenmemis, kalitesiz bulmustum. Yine de oyunculari sevdigimden izliyordum. Ama artik dayanamicam galiba, dakikalari sayiyorum bitmesi icin. Cocuk gibi muzurluk yapan koca insanlar (amaclarini da tam anlayabilmis degilim), birsuru sacmaliklar, sadece laf olsun torba dolsun diye eklenmis ici bos diyaloglar, 3. sinif espriler. Gulduremese de gulumsetiyor en fazla. Ama beni sarmadi.
Yalniz sunu soylemeliyim, 3. bolumde Mehmet'in rapci kiligina girip, restoranda "bu ne bicim corbaaa!!" diye bagirmasina cok guldum. Onun disinda begenmedim.

Bu Yalçın ve Burcu'ya kurulan komplolarla kaç bölüm daha geçecek acaba.. Aslında Zeynep'in babasının ortaya çıkması ve Yalçın'a gitmesiyle falan biraz hareket kazandı dizi, inşallah senaristler bunu iyi değerlendirir...

Romantik komedi çekmeye çalışıyolar sanırım ama çok banal yapıyolar herşeyi,

Yani kaç bölümdür onların peşindeler,ne amaçla takip ediyolar anlayamıyorum,

Gizlice takip etmekle aralarını bozup nasıl ayıracaklar mantığım almıyor,

Bir de hep aynı döngü aynı olaylar,çok basit olmuş senaryo ve kurgu denen bişey göremedim ben
...:19:

İlk başlarda güzeldi ama sonra sıkmaya başladı bide sonu belli kesin bunu da uzatıp kavak yelleri gibi yapıcaklar:44:

Son düzenleme:
Hep demisimdir. Dramayi herkes yapar, ama komedi dizisi yapmak herkesin harci degil. Guzel espriler, komik diyaloglar bulmak yaraticilik ve akil isi. Komediyle saklabanligi karistirmamak lazim. Mesela Cocuklar Duymasin da komedi dizisi, ama guzel dizi yani. Adamlar espri uretebiliyor ki izleniyor. Ama Seni Bana Yazmislar oyle mi? Insanlari baymaya basladi komiklik olsun diye yapilan seyler.

bence de biter... senaryo çok zayıff, konu saçma sapan basit... ama oyuncular çok sevimlilerr özellikle yeliz kuvancı:69:

simdilik hosuma gidiyo dizi ama evet sacmaliklarda var..kesin mehmet zeyneple beraber olacaklar yalcinla burcuda onlara dönmek isticekler..zeyneple mehmeti sevdigim icin diziyi izlemek güzel oluyo :) hem zamanda geciyo :) ikiside cok tatlilar

Çok şükür bu bölümde Zeynep mılıkları çıkarmış da adam gibi bi kıyafet giymiş:27:

Back
X