• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Bana Yazmışlar Atv

son bölümü beğendim de

nedir bu "ya" lar her cümlede

tamam kullanılır da bu kadar da çok kullanılır mı kardeşim

zeynep sürekli ya demese falan daha iyi olcak.doğru düzgün cümle kursunlar

bence dizi asıl şimdi başladı bakalım eski sevgililerine mi dönecekler yoksa bir birlerini mi seçecekler.sonu belli ama olsun nasıl göstercekler acaba merak ettim

son bölümü beğendim de

nedir bu "ya" lar her cümlede

tamam kullanılır da bu kadar da çok kullanılır mı kardeşim

zeynep sürekli ya demese falan daha iyi olcak.doğru düzgün cümle kursunlar

bence dizi asıl şimdi başladı bakalım eski sevgililerine mi dönecekler yoksa bir birlerini mi seçecekler.sonu belli ama olsun nasıl göstercekler acaba merak ettim

gerçekten ya kelimesi çok kullanılıyor.şimdilik eski sevgililerine döndüler ama dizinin adı belli zaten bakalım ne olack??

Demek ki bir ben değilmişim şu ya lardan rahatsız olan.Zeynep çok tatlı ama her dk yaaa demesi çok sinir bozucu geliyor bana:19:

Diziyi çok seviyorum ama keşke bu kadar geçe alınmamış olsaydı. Pazar 8'de iyiydi gayet. Bu hafta dizi bitmeden uyuyakaldım. Ama izlemeye devam tabii. Favorim Zeynep ve Mehmet çifti. :54:

Hiç anlamaz mısın yar, seni bana yazmışlar :69:

Sezonun İlk Kurbanları

Eklenme Zamanı :Dün, 12:54 | Bu Haber 4,529 kez okundu.

Atv'de yayınlanan ve yapımcılığını Sinetel'in yaptığı; başrollerinde Yeliz Kuvancı, Ali İl, Cemal Hünal, Dilşad Çelebi'nin oynadığı; aşklarını geri isteyen, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkeğin öyküsünü konu alan "Seni Bana Yazmışlar" ve Fox Tv'de yayınlanan ve yapımcılığını Koliba Film'in, başrol oyunculuğunu ise Özlem Conker ve Ragıp Savaş'ın yaptığı "Canan" dizisi yayından kaldırılmaya hazırlanılıyor.

:44:dizifilm sitesinde böyle bir haber var ama ne derece doğru bilemiycem:44:

ta ilk bölümden beri denildi zaten kaldırılır diye

aslında konu güzeldi ama bunlar beceremediler bence

canan ise artık sıkmıştı izlemiyodum gerçi ama biliyorum az çok

ali il güzel oynuyodu onu özlerim sadece =)

zeynebi repliklerinden mi gösteriliş biçiminden kaynaklanan bir eksiklik mi çözemediğim bir nedenle pek beğenmemiştim son zamanlarda.

en iyisi ben zeynep karakterini unutayım ve yeliz kuvancı başarıyla canlandırdığı inci hoca karakteriyle kalsın gözümde

eğlenceli bir dizi keşke bu kadar erken yayından kaldırılmasa
bence daha kötü diziler var ekranlarda

Atv'de Yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Reis, Seni Bana Yazmışlar ve Kurşun Bilal dizileri yayından kaldırıldı. Önümüzdeki hafta final bölümleri yayınlanacak olan diziler reyting barajını aşamadıkları için malasef ki izleyicilere veda etmek durumunda kalıyorlar.

eğlenceli bir diziydi olmadı yaa :19:

aynen bu 2 diziyi uzattıkca uzatıyolar.arka sokaklar bide.yenilerine neden şans verilmiyor.ne saçma yaa:47:

bencede artık bu diziler bitmeli özellikle arka sıradakiler arka sokaklar çok uzadı tadı kalmadı
keşke seni bana yazmışlardan önce bunları bitirseler:19:

Nasıl yani ya bu dizimi bitti mi :53:

Seni Bana Yazmışlar öylemi :S

bitmeyeydi iyiydii ya ben izliyodum.:44:

o son bölümlerde zeynep'in konuşma tarzı da bana biraz "leyle ile mecnun" dizisinden esinlenmişler gibi geldi.benim görüşüm bu yönde bilmem ne diosunuz :71:

Bitti mi şimdi? S
Final yaptılar mı yoksa bir anda kestiler mi diziyi? Zaten günü değişince belli olmuştu miyadının dolmasına çok kalmadığı..

Yelizmiydi neydi o kadının adı
ben onu hep inci hoca olarak hatırlıyorum gerçek ismi gelmiyor aklıma
rolü pek yakışmamış ya biraz salak durmuş sanki..

Belki tatile girmiştir.Çok sempatik bir diziydi.Doğru ya bır sürü salak dizilerin yanında böyle dizilerin ne yeri var...

aaa bittimi bu dizi ben ilk bölümlere bayılmıştım ama sonra bir baktım konu değişmio bu ne hep aynı her hafta aynı şeyler birde saçmalamayada başladılar tam oldu bıraktım izlemeyi

Atv'de Yeni sezonda ekrana gelmeye başlayan Reis, Seni Bana Yazmışlar ve Kurşun Bilal dizileri yayından kaldırıldı. Önümüzdeki hafta final bölümleri yayınlanacak olan diziler reyting barajını aşamadıkları için malasef ki izleyicilere veda etmek durumunda kalıyorlar.

eğlenceli bir diziydi olmadı yaa :19:

dizilerin başladıkları ilk hafta bu sezon ekranlara en erken veda edecek dizileri yazmıştım kendi düşüncemler
reis
seni bana yazmışlar
kurşun bilal
aynende tuttu ya 3 tane boş dizi yapacağınıza 1 tane dolu yapın atvyi bu yüzdne sevmiyorum uyduruk uyduruk diziler yapıo sonrada 2 ayda bitirio

Back
X