Seni Bana Yazmışlar Atv

bunlarınki denemek değil resmen dizi yi bitirecekler ve ulaştılar da
a/b de 32.
total'de 43.olmuş seni bana yazmışlar.bitecek dizimiz

Habire günü değiştirilirken nasıl takip edebiliriz diziyi bunu düşünemiyorlar!! Cts 22:00 den sonra koptum zaten ben...Pazar 20:00 iyiydi bence..

ATV'NİN BİR DİZİSİ DAHA YAYINDAN KALDIRILDI!... DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!...

17/10/2011 00:36

Geçtiğimiz günlerde 3 dizi birden yayından kalkan ATV'nin bir dizisi daha final yaptı.

Atv'nin geçtiğimiz günlerde Reis, Seni Bana Yazmışlar ve Kurşun Bilal dizileride yayından kaldırılmıştı.

ATV'nin son yayından kaldırılan dizisi ''Aşağı Yukarı Yemişliler'' oldu. Dizinin yayından kaldırıldığını oyuncularından Büşra Pekin Twitter'dan duyurdu.

busrapekin Buşra PEKİN :

Asagi Yukari Yemislililer dizisinin son bolumudur su anda yayinlanan..İzleyen,eglenen herkese tesekkurler..

busrapekin Buşra PEKİN :

@sahinaltug yonetmenim,dostum..cok onemli seyler yaptin bizim icin.. cok ozliycem seni hergun gormeyi ve eglenmeyi ve sohbeti ve hepsini..

yayından kalkan diğer diziler başarısız ve soğuktu bence ama seni bana yazmışlar çok eğlenceliydi yazık ettiler diziye

İlk gününden belliydi zaten...

canım zaten başka kanala geçecek olanlarda final yazıyor hep örneğini gördük..

zeynep alyansı taktı yalçın evlenme teklifi flan etti.sonunda yalçın ve mehmet kahvede zeynepin önündeydiler.öyle bitti yani.zeynep baktı baktı.dizi bitti.normal değilmi sizcede.

yayından kalkan diğer diziler başarısız ve soğuktu bence ama seni bana yazmışlar çok eğlenceliydi yazık ettiler diziye

Bence de güzelim diziye yazık ettiler..Eğlenerek zevkle zilediğim dizilerden biriydi saçma sapan bi final oldu bana göre..İnşallah başka kanalda devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…