Seni çok özledim

Eskisi gibi değilim, içimden devam etmek gelmiyor dedi ve ayrıldı 6 ay olmuştu daha.
Küçük küçük tartışmalar ama rahatını bozuyormuşum demek ki onun. Hiç tartışmayalım kendi ne derse kabul edeyim hiç alınmayayım sorun çıkmasın istiyordu. Kişiliği öyleymiş yani sevmiyor tartışmayı, birini kırdıysa kırdığını anlayıp özür dilemeyi vs
Sevmiyormuş . Hevesini almış o sadece

Sevginin biten bir şey olduğunu kabullenmek size ii gelecek böylece neden diye başlayan cümleler kurmazsınız kendinize neden çünkü bitti sevgisi

Geçecek elbette ama 4 ay gibi ciddi bir sürede geçmemesi için elinizden geleni yapmış gibisiniz. 4 koca aydan bahsediyoruz. Kendinize kastınız nedir?

Sabah kalkarsin o, aksam yatarsin o. Yeter cik aklimdan dersin. Daha ne kadar surecek dersin. Ve bir gun bir uyanis yasarsin. Bir bakmissin yuregin rahatlamis, o ates sonmus.
Hic olmayacak hic bitmeyecek sanirsin su an. Ayni seyleri sardir sardir defalarca dusunursun. Soyle olsaydi boyle mi olurdu, keske oyle degil boyle mi yapsaydim diye. Ic muhaseben bitince uyanis yasarsin.
Bil ki o an oyle yapman gerekiyordu oyle yaptin. Boyle bitmesi gerekiyordu boyle bitti. Birinin gelmesi icin bunlari yasaman ve onun gitmesi gerekiyordu. Hicbirsey sonucu degistirmeyecekti. Su an kabullenemezsin. Kendine zaman ver. Ve kendine yogunlas. Aynada kendinle daha fazla vakit gecir. Unuttugun kendini yeniden kesfet. Tum bunlar kendini yeniden sevmeni saglayacak. Onu kendinden cok sevdigin icin hayat enteresan bir sekilde hatirlatir sana. Kendini unuttun, kendini daha cok sev diye.
Ne zaman hayatimizin merkezine kendimizi degil de birini koysak, hayat onu oradan cikarir baska yere koyar.
Biliyorum cok klasik ama gececek. Ya biri hayatina girdiginde, ya da kendini sevmeye basladiginda. Sadece bir anda bir uyanisla....
Kendine yogunlas. Kitap oku, aynada kendine bak, onu beklemeyi birak. Gelmeyecegini kabullen. Bir gun gelecek. Senin beklemeyi biraktigin anda... ama giden tekrar gider hep... tekrar ayni yerden kanatarak... unutma herkes terk edebilir, sadece kendin terk etmez seni. Herkes ciksa da hayatindan yine basbasa kalirsin kendinle. O yuzden en cok kendini uzmemeyi ogren. Kendinle iyi gecin. Ve kendine bu eziyeti yapmayi birak.
Teşekkürler destek için, gelmeyeceğini biliyorum yüzündeki o soğukluğu gördüm çünkü. İstemediği artık belliydi. Geçeceğini de biliyorum ilk defa terkedilmiyorum ama bi daha gerçekten kimseye güvenemeyeceğim artık.

Yarın birisi çıkacak karşına yeniden ,kelebekler artarak ucusacak içinde .. Her son yeni bir başlangıçtır ..
Yok ya çıkmasın kimse ben unutayım en azından sürekli aklımda olmasın yeterli anladım erkekler sevemiyor özellikle yaş sınırı 30’u zorlamışsa hiçbiri hiçbir şey için çabalamıyor

Bu kadar saplantılı olmayın benim olmak istediğim biride oldu benimle olmak isteyende önemli olan iki tarafında istemesi zaten böyle biriyle evlendim oradan buradan silip engellemesi sadece sizi istemediği içindir sevmediği nefret ettiği anlamına gelmez olmayacak birşeyi uzatmıyor sadece kimse vazgeçilmez değil çok şükür...
Evet ama ben ayrılırken sadece peki arkadaşlığımıza dikkat edelim dedim o da evet dikkat edelim dedi. Yani zaten beklemiyordum eskisi gibi sohbet vs ama ilk 2 hafta içinde çok girdiği yerlerden sonra 2 ay sonra her yerden sildi. Bu koyuyor mesela, ben dönüp tekrar deneyelim vs demedim ki ona hadi iletişim kurmak istemiyor diyeyim

Soru sormaya bırakıp artık kendi hayatına bak.
Yaşanmış ve bitmiş. O kafasında bitirmiş gelse veya sen gitsen ne olacak sanki?
Kendini geliştirecek şeylerle meşgul ol kafanı dağıt. Zamanla geçecek.

Soru sormaya bırakıp artık kendi hayatına bak.
Yaşanmış ve bitmiş. O kafasında bitirmiş gelse veya sen gitsen ne olacak sanki?
Kendini geliştirecek şeylerle meşgul ol kafanı dağıt. Zamanla geçecek.
Soru sormayı bırakalı zaten çok oldu, sadece özlüyorum bunun çaresi yok :(

Evet ama ben ayrılırken sadece peki arkadaşlığımıza dikkat edelim dedim o da evet dikkat edelim dedi. Yani zaten beklemiyordum eskisi gibi sohbet vs ama ilk 2 hafta içinde çok girdiği yerlerden sonra 2 ay sonra her yerden sildi. Bu koyuyor mesela, ben dönüp tekrar deneyelim vs demedim ki ona hadi iletişim kurmak istemiyor diyeyim
Aynen iletişim kurmak istemiyor hepsi bu belki ekli olmanız sizi görmesi onu üzüyordur bu şekilde unutamayacağım düşünüyordur sevgililikten sonra arkadaş kalmak ne kadar olağan birşey?

Aynen iletişim kurmak istemiyor hepsi bu belki ekli olmanız sizi görmesi onu üzüyordur bu şekilde unutamayacağım düşünüyordur sevgililikten sonra arkadaş kalmak ne kadar olağan birşey?
Ama böyle düşünüyorsa unutmaya çalışmasının bir anlamı yok ki. Kendi ayrıldı ben ayrılmayalım dememe rağmen. Çözemeyeceğimiz öyle büyük sorunlarımız da yoktu. Tek soru sorduğum kısım burası mesela. Üzülüyorsa niye unutmaya çalışıyor?

Terk edilmek en kolayı biliyor musun ?
Alışmaktan başka çaren yoktur.
Terk ettiğine kurup, nefret etmeyi başarabilirsin.
O terk ettiği için, ayağına gidip ayağına kapansan bile geri dönmez.

Asıl zor olan nedir biliyor musun ?
Birinin seni sevdiğini, sana aşık olduğunu bilirken ve sen de aşıkken onu bırakmaya zorunda olmaktır.
Terk etmeye zorunda kalmaktır.

Ve hatta ondan da zoru:
Çooook severken, sevdiğini toprağa koymaktır. Yanında da o sevdiğine benzer gözlerle sana bakarak kalan bir evlat varsa hele bu en en en zoru.

Şimdi düşününce, seni kendi isteğiyle bırakıp gitmiş, ayaklarına kapansan bile dönmeyecek o herifi bu kadar özlemeye değer mi söyle ?

Tabi ki bunlar çok çok daha zor ama bi insana da başlarda çok kızsan da terkedince sonradan kızamıyorsun ki. Severken iyiydi de soğuyunca mı kötü oldu diyorum hep. Canı sağ olsun artık ben unutayım onun gibi yeter

Tabi ki bunlar çok çok daha zor ama bi insana da başlarda çok kızsan da terkedince sonradan kızamıyorsun ki. Severken iyiydi de soğuyunca mı kötü oldu diyorum hep. Canı sağ olsun artık ben unutayım onun gibi yeter

Allah karşına daha iyisini çıkartsın inşallah canım :) Umarım çok mutlu olursun.

Ama böyle düşünüyorsa unutmaya çalışmasının bir anlamı yok ki. Kendi ayrıldı ben ayrılmayalım dememe rağmen. Çözemeyeceğimiz öyle büyük sorunlarımız da yoktu. Tek soru sorduğum kısım burası mesela. Üzülüyorsa niye unutmaya çalışıyor?
Çünkü daha fazla üzülmek istemiyor insan ayrılmak isteyebilir bu işin yürümeyeceğini bu sebepten bitirmek istemeyebilir.

Kendine sure ver. Duygular asla puuf olup ucmazlar sadece biz durumlari kabulleniriz hayatta her an hersey olabilir. Mucizede burada. Benim hep soyle olur ozlemeyi biraktigimda yada bagimin bitmesini istedigimde genelde sak diye karsima cikar o kisi. Tabi ben yom verdikten sonra cabalar bosadir bmm icin. Artik hayatina onsuz yon ver en onemlisi kendine sans ver kendine iyilik yap. Zaman o kadar kisa ki bekleyerek tuketilecek birsey degil. Emin ol. Yasamdan zevk al an da kal guzelliklerle donat guzel anilarla. Umutsuzluk bekleme caresiz ozlemleri at cope ne faydasi var sana ne de getirisi.hayatina sana yarayacak seni guldurecek insanlar al ve tebessumu hiiiicccc ihmal etme. Bir omrun varsa onu iyi degerlendir

4 ay oldu beni terkedeli. Çok özledim.
Biliyorum gelmez artık, sevse gelirdi şimdiye kadar . Fotoğraflarını atalı çok oldu zaten yüzünü görmeyeli sanırım 1 ay falan. Ama çok özledim.
Ona yazamıyorum, gidemiyorum gitsem diyecek bir şeyim yok zaten . Seni çok seviyorum desem sadece yüzüme bakacak hadi git bir an önce diye biliyorum. Kızmıyorum da ama hiç gitmiyor aklımdan yutkunarak çıkmak istiyorum artık hayatından diyişi. Kafamın içinde hep o. Sabah o, akşam o. Uyuyorum rüyamda bu defa.
Yani sevmiyorsa artık zorlayamam kimseyi benimle ol diye ama bu kadar basit miydi sevgin diye de içim içimi yemiyor değil. Benden iyisini de bulamaz değilsin zaten de yine de 4 ay sonra kendi kendime yatağımda ağlamayı hak ettirecek bi şey yapmadım ki ben sana. Sokakta gördüğünde kaçmanı hak edecek bi şey yapmadım. Beni görmemek için her yerden silmeni gerektirecek de bi şey yapmadım.
Tek istediğim yanına gidip çok özledim seni diyip cevabı duymadan kaçıp gitmek . Ona gidemiyorum buraya yazayım bari seni çok özledim.

Dipnot: içimi dökmek istedim sadece
Bende terk edildiğim zaman psikolojik destek alırken şehit eşleriyle tanıştım. 6 aylık hamileyken eşini trafik kazası sonucu hayatını kaybedenle tanıştım. Gönüllü olarak yardımlaşma vakıflarana gittim.0 utandım kendimden. Elhamdulillah şimdi ki sevdiğim insanla tanıştım. Hayatta anı yaşayın. Döner dönmez bilemeyiz. Bakın psikolojik tedavi görecek kadar sevdim. Şimdi gülüyorum :halay: lütfen sizde gönüllü kuruluşlara gidin. Birde ben onu ne zaman bıraktım umursamadım kendi hayatımı yaşıyorum derken bi baktım o benim peşime takıldı. Şimdi sevdiğim kişiyi görünce iyi ki terk edildim diyorum

Back
X