Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Güzel şeyler yaşanılıp,birine zarar vermeden bitince böyle oluyor demek ki..... Benim ki sadece nefret....
çok güzel anlatmışsın ama artık bitmesi gerek sanki
Bana acı cekmeyi seviyomusunuz gibi geld yanlis anlamayin bende cocukluk askimi boyle seviyordum hic karsilik almadan onu unuturum diye korkuyodum onun icin uzulmeyi sevdigimi farkettim ama cok yanlis . Siz suan evli misiniz ? Bahsettiginiz kisi evli mi ? Merak ettim
Merak ediyorumda .. acaba o da sizin gibi düşünüp hissediyor mudur sizce? başkalarıyla tanıştığında bile sizinle ilgili anıları aklına geliyor mudur? aynı sizin ki gibi...
Merak ediyorumda .. acaba o da sizin gibi düşünüp hissediyor mudur sizce? başkalarıyla tanıştığında bile sizinle ilgili anıları aklına geliyor mudur? aynı sizin ki gibi...
hayır. anlatmaya çalıştığım derdiniz 1se 10 yapmışınız zihninizde onu.burdan görünen öyle yani..
mutlaka üzüldüğünüz bişeydir tabi orasına bişey diyemem ama gördüğüm kadarıyla olayı biraz da büyütme huyunuz var.
yani hani bi söz vardır ya insanı 'acı esasen değil, kendine acıması mahveder' o hesap..