seni cok sevmistim ...evli ve sevgisiz

benim havinim 15

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
611
766
18
Öyle aglamak istiyorum ki... neden sevgimin degerini bilmediki öyle icim aciyorki bilmiyorum hic aldatildigima sahit olmadim ama kötü hakaretler icimi acitti ve cnm acidikca kocami sevmez oldum bana dokunmasini istemiyorum bile ne yapayim bilmiorum bi kac yil beklicem duzelmese bosanacamm..ve bunu uzatmamin nedeni 3 aylik bir kizim istemeyerek oldu supriz yumurtA gibi bir sy gibi....

zaman herseyın ılacı..

Canım bence sen bi psikiyatristten randevu al.Çok değil 5 gün önce böyle bi konu açıp http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kocam-bu-huyunu-seviyorum-diyen-varmi.876602/ eşinin iyi yönlerini anlatıyorsun.Şimdiyse boşancam diyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?! Senin aklın karışık, düşüncelerin allak bullak.Bi uzmanın yardımını kendin için almak istemiyorsan da kızın için almalısın.

Hayat, aldatan ve artık sevilmeyen bi eşle ilişkinin düzelmesini 3 yıl beklemek için çok kısa..

Selam Canlar. Biz evlendiğimizde eşim bana deli gibi aşıktı, ben ise sadece seviyordum. Eşim karakter olarak hemen aşka gelip sonra ilgisini yitiren biridir. Yani hayatındaki herşeye karşı öyledir. Önce çok ister, sadece onu düşünür sonra bütün ilgisini yitirir. Ben eşimin bu huyunu kabullendim. Bir de işi dolayısıyla sadece ay sonlarında eve geliyor olması bana olan ilgisini canlı tutmamda yardımcı oluyor. Bazen de türlü şebeklikler yapıyorum güldürmek için. Bazen tamamen kendi dünyama çekilip onu rahat bırakıyorum. Senin sessizliğini çok seviyorum dedi geçenlerde. Ben de çocuğum olmadığı için bunalıyorum. Ama eşimi de bunaltmak istemiyorum. Konuşacak kimsem yok.

Çok yetersiz anlatmışsın konunu ama değişik
Sana dokunmasına bile tahammülün yokken bir kaç yıl bekleyeceğim diyorsun, aynı evin içinde böyle yaşamak çok zor olmalı

Ben de burada bazı konuları okuyunca bir de adamı dinlemeli diye düşünüyorum doğrusu. İlk mesajla gaza gelip kocalara saydırıyoruz ama bazen kadınlar da kendi yaptıklarını görmeyip, hep bana hep bana şeklinde bir tutuma giriyorlar sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…