- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
zaman herseyın ılacı..Öyle aglamak istiyorum ki... neden sevgimin degerini bilmediki öyle icim aciyorki bilmiyorum hic aldatildigima sahit olmadim ama kötü hakaretler icimi acitti ve cnm acidikca kocami sevmez oldum bana dokunmasini istemiyorum bile ne yapayim bilmiorum bi kac yil beklicem duzelmese bosanacamm..ve bunu uzatmamin nedeni 3 aylik bir kizim istemeyerek oldu supriz yumurtA gibi bir sy gibi....
tecrubeyle sabıttır..Oyle oluyor ınan kı.Ins.oyle olur
Yeni evliydim oldu cocuk ve simdi onlemini alabilirimDikkat edin de o bir kaç yıl içinde bir süpriz yumurta daha olmasın. Olan onlara oluyor çünkü. Umarım bu anlık eçici bir durumdur.
Hayat, aldatan ve artık sevilmeyen bi eşle ilişkinin düzelmesini 3 yıl beklemek için çok kısa..Öyle aglamak istiyorum ki... neden sevgimin degerini bilmediki öyle icim aciyorki bilmiyorum hic aldatildigima sahit olmadim ama kötü hakaretler icimi acitti ve cnm acidikca kocami sevmez oldum bana dokunmasini istemiyorum bile ne yapayim bilmiorum bi kac yil beklicem duzelmese bosanacamm..ve bunu uzatmamin nedeni 3 aylik bir kizim istemeyerek oldu supriz yumurtA gibi bir sy gibi....
O konuyu kuzeni açmıştır:)Canım bence sen bi psikiyatristten randevu al.Çok değil 5 gün önce böyle bi konu açıp http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kocam-bu-huyunu-seviyorum-diyen-varmi.876602/ eşinin iyi yönlerini anlatıyorsun.Şimdiyse boşancam diyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?! Senin aklın karışık, düşüncelerin allak bullak.Bi uzmanın yardımını kendin için almak istemiyorsan da kızın için almalısın.
KesinlikleO konuyu kuzeni açmıştır:)
Ben de burada bazı konuları okuyunca bir de adamı dinlemeli diye düşünüyorum doğrusu. İlk mesajla gaza gelip kocalara saydırıyoruz ama bazen kadınlar da kendi yaptıklarını görmeyip, hep bana hep bana şeklinde bir tutuma giriyorlar sanki.Canım bence sen bi psikiyatristten randevu al.Çok değil 5 gün önce böyle bi konu açıp http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kocam-bu-huyunu-seviyorum-diyen-varmi.876602/ eşinin iyi yönlerini anlatıyorsun.Şimdiyse boşancam diyorsun.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?! Senin aklın karışık, düşüncelerin allak bullak.Bi uzmanın yardımını kendin için almak istemiyorsan da kızın için almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?