seni cok sevmistim ...evli ve sevgisiz

İnsanlar, genellikle duygularını yazılı hale getirirken kendileriyle yüzleşmeye başlarlar; gerçekler yazarken daha net şekillenir.

Arkadaşımız kendine bile itiraf edemediği ruhsal bir bunalım içinde olabilir. Manik depresif olabilir. Güzel olan şeyleri manik halde, kötü cümleleri depresif halde yazıyor. Allah şifasını versin.

Bende bu konuyu gördüm, kullanıcı adına baktım.Acaba ben yanlış mı hatırlıyorum, üyeyi başkasıyla mı karıştırıyorum diye profiline baktığımda karıştırmadığımı anladım.En yakın zamanda uzman yardımı almalı diye düşünüyorum.

Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Sakin olun kendinizi yıpratmayın.herşey olacağina varacak.

Ben de baktım geçmiş konulara garip. Bir anne çocuğunun kaç aylık olduğunu bilmez mi. Başta 4 aylık demiş. Sonra 3.5 aylık demiş, şimdi 3 aylık oldu. Vaaayyy be gittikçe küçülenler varmış.

Abartmayi seviyorsunuz benim kizim 3.50 aylik ben bunu birine desem bna diyo 4 aylik olmus 4 icinde 3.50 da baskasina diyorum yok 3 aylik diyo daha 4 de basmAmis ilk defa anne oluyorum ve bilmedigim icin onlara gore yazdim

Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Sakin olun kendinizi yıpratmayın.herşey olacağina varacak.
Karma karisik duygular icindeyim kizim icin sabretmek istiyorum kocam kac gun iyi oluyor øzür diliyor sonra yine ayni yine özür ve burda haddini bilmeyenler belki de benden beter yasayanlar kendilerini gormezden gelip sorunlu deli muammelesi yapiyorlar asil kendinlerine baksinlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…