- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
canim benim ya okuyunca cok kötü oldum insallah bu yil rabbim seninde yuvani neselendirir bunu cani gönülden diliyorum...
arkadaslar Rabbim hepımıze saglıklı ve hayırlı evlatlar verır ınsallah 2011 de.bu yıl bızım anne oldugumuz yıl olur ınsallah.bende cok ıstıyorum bunu.
silam sızın problem ne canım.Rabbim sıfamızı versın bebeklerımızıde beraberınde versın
Amin canim sagol ... Cümlemize ...
Ben 10 senedir evliyim . Evliligimin 2. yilinda tüp bebege basladik ..
Esimin sperm hareketsizligi nedeniyle ..
Hala bir evlat sahibi olabilmek icin ugrasiyorum ..
Rabbim insallah bir gün hepimize nasip eder.
kızlar hepiniz inşş 2011 yılında anne olursunuz.. dualarım sizlerleee
Bir yil daha tükendi sensiz BEBEGiM .
Yirtip atarken icimizin acimadigi takvim yapraklari gibi , bir bir döküldü umutlarim dallarindan .Ícimi acita acita ...
Bir yas daha büyüdü doganlar . " Simdi olsaydin bu yasta olacaktin " dedigim cocuklar...
Ben ` sensiz ´ bir yil daha yitirdim , ` senli ´ gecmesini umut ettigim kalan ömrümden ...
Yeni yil mutlu etmez beni hic , uzun zamandir bu sebepten ...
Herseye yeniden baslarmiscasina yoruluyorum her Ocagin 1'inde .
Senin icin attigim adimlari , durup durup yeniliyorum her dönemecte .
Yeni bir yila degil , senin icin yepyeni savaslara giriyorum .
Yeni yilda Rabbim'den bana SENí diliyorum ...
Tüm bebek hasreti cekenlere de ...
En kisa zamanda gell ...
canim benim....ne guzel yazmissin...tek duam bebegim artik..Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin..bizi evlatsizlikla sinamasin insallah....
teşekkürler ne güzel duygularımı dile getirmişsin........... ağlamaklıyım......... 2011 hepimizin beklentileri gerçek olsun.....
silam arkadaşım okadar güzel anlatmışsınki 8 yıldır aynen her 1 ocakta rabbimden onu diliyorum ama takvimden yapraklar tek tek gidiyor ama o hala gelmiyor
inşallah sana buradaki arkadaşlarıma bana ve tüm evlat hasreti çekip ugraşanlara rabbim bebeklerini nasip etsin
çok güzel yazmışsın hepimizin içimizdeki dileğimizi dışa yansıtmışsın
rabbim gönlümüzün muradını versin aminnnnnnnnnnnnnn.
sılamcım huzun coktu ıcıme senın yazılarını gorunce
hepımız aynıyız bende artık 6 oldum yaa ocak 1den sonra
allahım hepımızın yar ve yardımcısı olsun hepımıze saglıklıcı hayırlı evlatlar versın ınsallah
kucagımıza alıp vatana dınıne mıllete ıyı bır ınsan olması ıcın ugrasmamızı nasıp etsın
asumancım allahım evlatlarını hayırlı uzun omurlu eylesın bızede dua et emı canımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?