• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni düşünmek umutlu şey....

cellist1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
287
1
96
İstanbul
şu an, hastanede sizi karnıma yerleştirmeden önce doktorun verdiği ilk vesikalık resminize bakarak bu satırları yazıyorum.
ilk günden beri babanızla resminize bakıyoruz bu ilk haliniz bile bizim için o kadar güzelki........her gün öpüyorum resminizi.
bugün birlikte 7. günümüzdü, kanımda izinizi belli etmeniz için sadece 5 gün kaldı, siz benim rahmimde kendinize çok sağlam bir yer açmalısınız ki çarşamba günü vereceğim kanda sizi görebilsinler. eğer çarşamba günü " seninleyiz işte bak burdayız " derseniz babanız ve ben dünyanın en mutlu insanları olacağız......o anı hayal ederken bile gözlerim dolu dolu oluyor, kimbilir hayalim gerçek olursa ne yapacağım!

bebeğim ya da bebeklerim umarım çarşamba günü beni sevinçten ağlatırsınız............

sizi hasretle bekleyen anneniz

inşallah canım bebişlerin seninledir Allah ım inşallah güzel haberler alırsın çok güzel yazmışsın bu arada duygularını.

aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy valla kendimi zor tutuyorum inşallah meleklerin senle dir canım yaüf insan oğlu nie bu kadar istiyor ya üf allahım inşallah hamilesindir canım yaaa

canım Allah kalbine göre versin inşallah..
Rabbim hepimisin yardımcısı olsun,inşallah mutlu haberler teker teker gelir..

inşallah çarşamba yüzün güler....
benim de yumiler toplanacak o gün........
allah yüzümüze baksınnnn

hakkında hayırlısı olsun,hayırlı evlatlar gelsin inşallah.öyle bi his ki o,embriyo resmine bakıp bakıp bebişim diye seviyosunbenneyaptımki

Allahım inşallah meleklerini nasip eder bende günlük tutuyorum onlara inşallah benimkiler ve tüm isteyenlere nasip eder..Rabbim büyüktür ..

inşallah canım o resimde gördüklerini kucağına almayı nasip eder rabbim sana canımcım bende senin gibiydim bana doktorumuz resmini vermemişti ama ben o gidiş anlarında durdurmuştu şimdi o üç kuzucuğumdan bitanesi göbişimde eşime bazen diyorum kesin o önde giden vardı odur diyorum rabbim sanada yaşatır inşallah çarşamba günü amin

inşallah canım o resimde gördüklerini kucağına almayı nasip eder rabbim sana canımcım bende senin gibiydim bana doktorumuz resmini vermemişti ama ben o gidiş anlarında durdurmuştu şimdi o üç kuzucuğumdan bitanesi göbişimde eşime bazen diyorum kesin o önde giden vardı odur diyorum rabbim sanada yaşatır inşallah çarşamba günü amin

canım benim allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah...allahım bize de yaşatsın rabbim.....

Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.hayırlısıyla sağ salim bebeklerinize kavuşmanızı dilerim...

Canim benim duygularini cok güzel dile getirdin insallah allahda senin yüzünü güldürür...

Rabbim inşallah yolunu açık eder, hayırlısı ile bebeklerini sana bağışlar cnm. Gönlünden dilediğin tüm duaların gerçek olsun.. ınşallah hamile haberlerini de alırız burdan. Bol şanslar..:emir_bebek:

Rabbim inşallah yolunu açık eder, hayırlısı ile bebeklerini sana bağışlar cnm. Gönlünden dilediğin tüm duaların gerçek olsun.. İnşallah hamile haberlerini de alırız burdan. Bol şanslar..:emir_bebek:

canım çok teşekkür ederim. inşallah yarın, dualarını hiç bir zaman esirgemeyen siz gizli dostlarıma hamileyim müjdesini verebileceğim.

rabbim hepimizin evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.......

canım çok teşekkür ederim. inşallah yarın, dualarını hiç bir zaman esirgemeyen siz gizli dostlarıma hamileyim müjdesini verebileceğim.

rabbim hepimizin evlerini çocuk sesleriyle şenlendirsin inşallah.......

Cellist canim sonucun ne oldu ?

Cok merak ettim .. Insallah bebisin seninledirr ..

Hamisler kervanina senin de katilmani diliyorum ..

Back
X