- Konu Sahibi Burcucetin
Çok sevdiğim 5 yıllık bir arkadaşım var nerdeyse herşeyimiz aynıdır hoşladındığımız insanlar yediğimiz yemekler ailelerimiz ara ara küstüğümüz ama sonra barıştığımda olur lakin en son küsmemiz nerdeyse 3 ay sürdü daha sonra barıştık barışmasına hatta eskisinden daha iyi bir arkadaşlığımzda oldu diyebilirim ama bir sorunumuz var beni erkeklerden acayip kıskanıyor ne zaman ay şu çocuk çok yakışıklıymış desem ne zaman bi çocukla konuşsam direk onu kötülemeye başlıyor aslında fark ettimde bende aynısını yapıyorum ama ben daha çok erkeleri değilde popülerliğini kıskanıyorum diyebilirim benim terk arkadaşım oyken erkeklerle onun için konuşmazken o başka kızlarla samimileşiyor evlerine gidiyor beraber bir şeyler yapıyorlar tamam bir tek benimle arkadaşlık kurması saçma olur ama ne yapıyım kıskanıyorum bu kıskançlığında arkadaşlığımıza zarar verdiği düşünüyorum nerdeyse sevgili gibi olmuşuz ne yazık ki, hatta şuanda bile kavga ediyoruz konuysa benim sışarı çıkmamam onunla görüşmememiş içime kapanık bir insanım son zamanlardada depresyonda gibi bişeyim maddi açındanda sorunlarım var ve cebimde para olmayınca dışarı çıkmak istemeyen biriyim ama o bunu anlamıyor sürekli dışarı çıkmak benimle olmak istiyor bende istiyorum ama bazen yoruluyor anlaıyorum aslında onuda evde çok sorunları var evde kalmak istemiyor ailesiyle ama benide düşünmüyor onunla bu konuda nasıl tatlı samimi gerçekçi bir şekilde konuşabilirim kızlar inanın onu o kadar seviyoruki kendimden bile kıskanıyorum,
tavsiyeniz varmı ?