• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni kendimden bile kıskandığım için üzgünüm .

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
Çok sevdiğim 5 yıllık bir arkadaşım var nerdeyse herşeyimiz aynıdır hoşladındığımız insanlar yediğimiz yemekler ailelerimiz ara ara küstüğümüz ama sonra barıştığımda olur lakin en son küsmemiz nerdeyse 3 ay sürdü daha sonra barıştık barışmasına hatta eskisinden daha iyi bir arkadaşlığımzda oldu diyebilirim ama bir sorunumuz var beni erkeklerden acayip kıskanıyor ne zaman ay şu çocuk çok yakışıklıymış desem ne zaman bi çocukla konuşsam direk onu kötülemeye başlıyor aslında fark ettimde bende aynısını yapıyorum ama ben daha çok erkeleri değilde popülerliğini kıskanıyorum diyebilirim benim terk arkadaşım oyken erkeklerle onun için konuşmazken o başka kızlarla samimileşiyor evlerine gidiyor beraber bir şeyler yapıyorlar tamam bir tek benimle arkadaşlık kurması saçma olur ama ne yapıyım kıskanıyorum bu kıskançlığında arkadaşlığımıza zarar verdiği düşünüyorum nerdeyse sevgili gibi olmuşuz ne yazık ki, hatta şuanda bile kavga ediyoruz konuysa benim sışarı çıkmamam onunla görüşmememiş içime kapanık bir insanım son zamanlardada depresyonda gibi bişeyim maddi açındanda sorunlarım var ve cebimde para olmayınca dışarı çıkmak istemeyen biriyim ama o bunu anlamıyor sürekli dışarı çıkmak benimle olmak istiyor bende istiyorum ama bazen yoruluyor anlaıyorum aslında onuda evde çok sorunları var evde kalmak istemiyor ailesiyle ama benide düşünmüyor onunla bu konuda nasıl tatlı samimi gerçekçi bir şekilde konuşabilirim kızlar inanın onu o kadar seviyoruki kendimden bile kıskanıyorum,

$arkadaslik_catisma_yonetimi_cozum_2.webptavsiyeniz varmı ?

Canım arkadaşın kızmı erkek mi onu anlayamadım , erkekse senden hoşlandığı geldi aklıma , degilsede bu işte bi yanlışlık var :)

Çok bunltıcı değil mı ya ilişkiniz? Ben olsam çok daralırdım bence bisüre ümkün olduğunca az görüşüp başka insanlarla vakit geçirin, birbirinizi özleyin biraz.

en haz etmediğim ilişki tipi...
eşimle bi arkadaşıda aynı böyle sizin gibi...
dışardan o kadar tuhaf görünüyoki bu haller..
neyse valla sıkıcı bi durum...
biraz daha sosyal olup yeni yeni arkadaşlar edinebilirseniz ikiniz içinde çok daha hayırlı olur...

Son düzenleme:
Benim bir kere bu düzeyde bir arkadaşlığım olmuştu sonu kötü bitti. Ondan sonra kimseyle çok iç içe dış dışa olacak kadar samimi olmadım. Zaten bahsettiğim arkadaşlık da 15-16 yaşlarındaykendi. Yani bu tip arkadaşlıklar en fazla o yaşlarda götürülür çünkü ilerleyen zamanlarda dersler okul aile sorumlulukları ilişkiler buna zaten müsade etmez. O yüzden sıkıfıkılığınızı korumak yerine birbirinize biraz nefes aldırın bence.

Mıç mıç ilişkiler hiç hoşlanmıyorum
arkadasınıda olsa bır karış mesafelı olmalısınız

kimseye değerinden fazla değer verme
ya onu kaybedersin
yada en büyük darbeyi ondan yersin:34::34:

Kac yasindasiniz?
Baska insanlarlada arkadasliklar kurmalisiniz, aksi taktirde sizde ki duygu saplantiya dogru yol alacak gibi.

benim üniversitede ev arkadaşı vardı çok seviyordum onu çok samimiydik ama aynı senin gibiydi. beni çok kıskanıyordu. sanki kocam beni evden çıkarmaz arkadaşlarıma yollamaz küser acayip hal alırdı. sonra 3. ev arkadaşını aldık benim sınıf arkadaşım. ister istemez daha fazla vakit geçiriyorduk. onu çok kıskandı fitnelik yaptı aramız açmak için laf taşıdı. benim o zaman erkek arkadaşım olan eşimide çok kıskanıyordu. onla bir yere gitsem surat filan neyse sonuç ne oldu
çok fena tartıştık baya aynıo evde küs durduk sonra o evden ayrıldı ve arkadaşlığımız bitti. ii de oldu çok abartmıştı. ortak tanıdığımız herkes bana mesafeli onla samimiydi. tam bilmiyorum ama bunun sebebini bile o olduğunu tahmin ediyorum. sonra okul bitince mesaj filan attı ama yanaşmadım. çünkü evlensem eşimlede aramı açabilirdi. öyle bir yapısı var.
arkadaşlık karşındakini sıkmak, sahiplenmek değildir. eğer bu kafayla gidrsen arkadaşlığınız biter haberin olsun

oha :53:

konu simgesi kalp, son derece ormantik bir cümle ve bu arkadaş için?

kusura bakmayın da. nasıl bi arkadaşlık bu?

kendimden çok sevdiğim arkadaşım var, herkesin var ama kendimden kıskanmak ne demek ya :37:

yemin ediyorum ölücem gülmekten.

sizlerin sosyalleşmeniz erkek arkadaşlar bulmanız lazım.

böyle bir takıntılı normal değil zira.

5 yıllık arkadaşıma çok samimiyiz biraz ara verelim diyemem, ayrıca benim onunla bir sorunum yok, biz okul dönemlerimizde bile sınıftan çok uzak olurduk kapazitemiz hep yaşımızdaki insanların üzerinde olur, onlarla arkadaşlık kurmakta zorlanırdık fizikende böyle bu durum o yüzden tamda birbirimizi bulduk asla birbirinden birşey saklamayan en gizli sırlarını bilen hatta liseyi aynı sınıfta okumak için müdüre yalvaran tipte bir arkadaşlığım var, ama bi sebep yüzünden ocak ayıydı sanırım 3 ay kadar birbirimizle konuşmadık ailevi meseleler yüzünden üstüne gelmiştim uzun hikaye yani benim yüzümden, konuşmaya başladığımda daha bi yakın olduk nasıl diyim birbirimizde kalmalarımız yoğunlaştı beraber daha fazla ve daha samimi zamanlar geçirdik, sadece aramızdaki sorun birbirimizi paylaşamamamız, kesinlikle erkek arkadaşlarıma birşey demez ama yanlışlarını gördüğü zaman beni korumak amaçlı ayrılmamamı konuşmamamı ister burdada sorun yok aslında kızmıyorum sonuşta benim iyiliğim için, ama şu sıralar ailesinden dolayı depresyonda diyebilirim kötü zamanlar geçiriyor sürekli olarak dışarda bende kızıyorum tabi ama dinlemiyor kendinden büyük bi adamla ilişkisi vardı en son çok kızmıştım şuan ayrılar ailesinden görmediğin sevgiyi adamlarda arıyor neyse anlattıklarımdan anlaşmşsınızdır umarım biz kardeş gibiyiz ailelerimde akraba gibi en son 3 ay konuşmadığımzda bitti bu sefer demiştim ama tekrar sıkı fıkı olmayı başardık kaderimizde var sanki...
Eleştiri değil, yardımcı olacak cevaplar istiyorum ?

Çok sevdiğim 5 yıllık bir arkadaşım var nerdeyse herşeyimiz aynıdır hoşladındığımız insanlar yediğimiz yemekler ailelerimiz ara ara küstüğümüz ama sonra barıştığımda olur lakin en son küsmemiz nerdeyse 3 ay sürdü daha sonra barıştık barışmasına hatta eskisinden daha iyi bir arkadaşlığımzda oldu diyebilirim ama bir sorunumuz var beni erkeklerden acayip kıskanıyor ne zaman ay şu çocuk çok yakışıklıymış desem ne zaman bi çocukla konuşsam direk onu kötülemeye başlıyor aslında fark ettimde bende aynısını yapıyorum ama ben daha çok erkeleri değilde popülerliğini kıskanıyorum diyebilirim benim terk arkadaşım oyken erkeklerle onun için konuşmazken o başka kızlarla samimileşiyor evlerine gidiyor beraber bir şeyler yapıyorlar tamam bir tek benimle arkadaşlık kurması saçma olur ama ne yapıyım kıskanıyorum bu kıskançlığında arkadaşlığımıza zarar verdiği düşünüyorum nerdeyse sevgili gibi olmuşuz ne yazık ki, hatta şuanda bile kavga ediyoruz konuysa benim sışarı çıkmamam onunla görüşmememiş içime kapanık bir insanım son zamanlardada depresyonda gibi bişeyim maddi açındanda sorunlarım var ve cebimde para olmayınca dışarı çıkmak istemeyen biriyim ama o bunu anlamıyor sürekli dışarı çıkmak benimle olmak istiyor bende istiyorum ama bazen yoruluyor anlaıyorum aslında onuda evde çok sorunları var evde kalmak istemiyor ailesiyle ama benide düşünmüyor onunla bu konuda nasıl tatlı samimi gerçekçi bir şekilde konuşabilirim kızlar inanın onu o kadar seviyoruki kendimden bile kıskanıyorum,

Eki Görüntüle 445952 tavsiyeniz varmı ?

Ateşböceği Yolu - Kristin Hannah bu kitabı okumanı tavsiye ederim canım.
benimde gelgitli arkadaşlık dönemim olmuştu. çok iyiydik bir ara 5 ay konuşmadık ama onun haberi yoktu benim dargınlığımdan :1::1:
bu kız niye aramıyor beni diye aradığı bile yoktu düşün yaniiiii :1::1:
bu kitabı o dönemde okumuştum. hatta arkadaşına da al kitaptan hediye et.
inan insan başka bakıyor hayata...
artık önemsemiyorum.. işleri oluyor.. ben değilim hayatındaki tek insan. benimde o değil tek insanım...
çok daha rahat bakıyorsun dünyaya.. şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
arkadaşlığınızı kaybetmek istemiyorsan.evine çağır onu birgün hem o dışarı çıkmış olur hem sen evden çıkmamış olursun.karşına al güzelce konuş ama içindeki herşeyi söyle.diğer arkadaşlarında dediği gibi bu tür arkadaşlıklar pek uzun sürmüyor.ben 17 yaşımdayken böyle bir arkadaşlığım olmuştu beni herkesten kıskanır kısıtlardı bende dayanamayıp tekpkimi koymuştum ama kırmadan güzel bir dille 5 yıldır görüşmüyoruz. ben öyle çok sıkı fıkı ilişkileri sevmiyorum ama bu kadar sıkı fıkı olmasada inanın iyi bir arkadaşı olması gerek aşırıya kaçmadan:20:

5 yıllık arkadaşıma çok samimiyiz biraz ara verelim diyemem, ayrıca benim onunla bir sorunum yok, biz okul dönemlerimizde bile sınıftan çok uzak olurduk kapazitemiz hep yaşımızdaki insanların üzerinde olur, onlarla arkadaşlık kurmakta zorlanırdık fizikende böyle bu durum o yüzden tamda birbirimizi bulduk asla birbirinden birşey saklamayan en gizli sırlarını bilen hatta liseyi aynı sınıfta okumak için müdüre yalvaran tipte bir arkadaşlığım var, ama bi sebep yüzünden ocak ayıydı sanırım 3 ay kadar birbirimizle konuşmadık ailevi meseleler yüzünden üstüne gelmiştim uzun hikaye yani benim yüzümden, konuşmaya başladığımda daha bi yakın olduk nasıl diyim birbirimizde kalmalarımız yoğunlaştı beraber daha fazla ve daha samimi zamanlar geçirdik, sadece aramızdaki sorun birbirimizi paylaşamamamız, kesinlikle erkek arkadaşlarıma birşey demez ama yanlışlarını gördüğü zaman beni korumak amaçlı ayrılmamamı konuşmamamı ister burdada sorun yok aslında kızmıyorum sonuşta benim iyiliğim için, ama şu sıralar ailesinden dolayı depresyonda diyebilirim kötü zamanlar geçiriyor sürekli olarak dışarda bende kızıyorum tabi ama dinlemiyor kendinden büyük bi adamla ilişkisi vardı en son çok kızmıştım şuan ayrılar ailesinden görmediğin sevgiyi adamlarda arıyor neyse anlattıklarımdan anlaşmşsınızdır umarım biz kardeş gibiyiz ailelerimde akraba gibi en son 3 ay konuşmadığımzda bitti bu sefer demiştim ama tekrar sıkı fıkı olmayı başardık kaderimizde var sanki...

:9:
Çok belli...:27::27::27::27::27::27::27:

Yaşınız kaç acaba?Merak ettim.
Lisede böyle takıntılarımız bizimde olmadı ama sizinki kadar değil asla.
Yaşadığınız şey çok saçma farkındasınız değil mi?

Arkadaşlıklar insanı yormamalı, aksine stres atabilmeli insan dostlariyla... Ama sizin durum tam aksine, çok yorucu, yıpratıcı bir iliski arkadasinizla aranizdaki...

1)Siz kardeş gibi değil,iki sevgili gibisiniz..kardeşler birbirlerinin özel hayatına bu kadar müdahale etmez.
Tuhaf bi durumun içinde oldugnuzu farkettiyseniz eğer çözümüde bulursnuz.Biza soluklanın,ikinizzde birbirinizi kıskanıyorsunuz içten içe ki sen bunu başlıkta belitmişsin.
Ne diyeyim allah ıslah etsin;D

Back
X