- 15 Temmuz 2024
- 54
- 23
- 3
- 29
- Konu Sahibi alinsizenick
-
Zaten hayatlarımızdan çıktıkları için kârda olan bizleriz. Çıkmak zorundaydılar bitti gitti. Ama bizi kullanabileceklerini nereden çıkardı bu beyefendiler işte bu konuda baya öfkeliyim. Her şey net bir şekilde konuşulmuş ciddi bir ilişki sonu evliliğe gidecek bir sıkıntı çıkmazsa konu ve gidişat net. Eee ne oluyor da benim ilişkiden beklentim netken bana efendi erkek numaralarını oynuyorsun? Bu süreçte acı çektim ama karşı tarafın zararı daha çok oldu buna seviniyorum. Hem bu süreci kendine zehir etti hem de ailesi onun cinsel hayatı olduğunu öğrendi. Kazık öyle atılmaz böyle atılır. Bizi üzen beyefendileri direkt şutlamalı ve eskisinden çok daha mutlu olmalıyız.benimki gitti bir de çok yakın arkadaşımla beraberlik yaşamaya başladı. arkadasımla da görüsmüyoruz tabi artık. Kimseye içimi dökemiyordum ben de buraya yazdım iyi geldi.. Herkes her seyi yapabilir mentalitesi geldi sınırlarım daha belirgin artık. Onlara bizi üzecek gücü vermemeliyiz kendileri kaybeder
Ayrıca arkadaş konusunda da kazık yemiş olduğunuz için çok geçmiş olsun. Erkek mi yoktu başka?benimki gitti bir de çok yakın arkadaşımla beraberlik yaşamaya başladı. arkadasımla da görüsmüyoruz tabi artık. Kimseye içimi dökemiyordum ben de buraya yazdım iyi geldi.. Herkes her seyi yapabilir mentalitesi geldi sınırlarım daha belirgin artık. Onlara bizi üzecek gücü vermemeliyiz kendileri kaybeder
Yas süreci 6 aydırSelamlar. Yakın zamanda 3 yıllık evliliğe giden ilişkim bitti. Evlilik yolundaydık. Ne olduysa ex kişi aşkımdan ölüp bitiyorken seni kullandım diye bitirdi. Bu adamdan nefret ediyorum şu anda ama felaket derecede de acı çekiyorum. Bu acıdan nasıl kurtulurum? Her şeyim olmuştu beyefendi. Ayrılalı 15 gün oldu. Tekrar bir araya gelme gibi bir durum da asla söz konusu değil.
Evliliğe cesaret edemedi orası kesin ama insan böyle mi bitirir? Ya kendime bir şey yapacak kadar mahvolmuş olsaydım? Ya bu travmayı ömrüm boyunca atlatamayacak kadar zayıf biri olsaydım? Adam bana kusura bakmayın ıkınıp da bırakayım şu b..ku muamelesi yaptı. Helallik al bir özür dile bitir yani. kaç yıllık hukukumuz var. En basitinden beni tanıyor ben onu öyle hiçbir şey olmamış gibi bırakmam sorarım sebep ne diye sebep vermeyince ben ona kazık attım. Olan yine ona oldu. Ayrıca bir gün önce adam bana ben sensiz bir hiçim diyor ertesi gün sen s...m bok bile olamazsın muamelesi yapıyor. Beyefendi beraber yola çıkılmayacak bir beyefendiymiş sadece orasını anladım.Kullandığını sanmıyorum. Kullanılacak ilişki 3 sene sürmez. Ya evlilik meydana çıkınca cesaret edemedi ya da evlenecek kadar sevmediğini hissetti. Siz de soğuyun diye böyle bir laf attı ortaya.
Beraberken belli etmemiş miydi kendiniSelamlar. Yakın zamanda 3 yıllık evliliğe giden ilişkim bitti. Evlilik yolundaydık. Ne olduysa ex kişi aşkımdan ölüp bitiyorken seni kullandım diye bitirdi. Bu adamdan nefret ediyorum şu anda ama felaket derecede de acı çekiyorum. Bu acıdan nasıl kurtulurum? Her şeyim olmuştu beyefendi. Ayrılalı 15 gün oldu. Tekrar bir araya gelme gibi bir durum da asla söz konusu değil.
Maalesef etmedi.Beraberken belli etmemiş miydi kendini
çok kötü biriymiş yaşın kaçtı?bulur AllahındanMaalesef etmedi.
28çok kötü biriymiş yaşın kaçtı?bulur Allahından
sadece bu değldir başka şeyler vardır konuyu detaylı anlatsan belkı yardımcı oluruz sanaSelamlar. Yakın zamanda 3 yıllık evliliğe giden ilişkim bitti. Evlilik yolundaydık. Ne olduysa ex kişi aşkımdan ölüp bitiyorken seni kullandım diye bitirdi. Bu adamdan nefret ediyorum şu anda ama felaket derecede de acı çekiyorum. Bu acıdan nasıl kurtulurum? Her şeyim olmuştu beyefendi. Ayrılalı 15 gün oldu. Tekrar bir araya gelme gibi bir durum da asla söz konusu değil.
Siz nasıl kazık attınız o kısmı yazmamışsınızEvliliğe cesaret edemedi orası kesin ama insan böyle mi bitirir? Ya kendime bir şey yapacak kadar mahvolmuş olsaydım? Ya bu travmayı ömrüm boyunca atlatamayacak kadar zayıf biri olsaydım? Adam bana kusura bakmayın ıkınıp da bırakayım şu b..ku muamelesi yaptı. Helallik al bir özür dile bitir yani. kaç yıllık hukukumuz var. En basitinden beni tanıyor ben onu öyle hiçbir şey olmamış gibi bırakmam sorarım sebep ne diye sebep vermeyince ben ona kazık attım. Olan yine ona oldu. Ayrıca bir gün önce adam bana ben sensiz bir hiçim diyor ertesi gün sen s...m bok bile olamazsın muamelesi yapıyor. Beyefendi beraber yola çıkılmayacak bir beyefendiymiş sadece orasını anladım.
Keşke başka şeyler de olsa evlilik kaygısı yaşadığını dillendirdi sürekli ama sürekli. Bu kaygıların sebebi benden önceki travmaları. Ben de bu noktada kendisinin çözüm arayışına girmesi gerektiğini söyledim. Bazı şeyleri de ertelemeye çalışıyordu. Baktı istediği kıvama gelmiyorum bıraktı ve gittisadece bu değldir başka şeyler vardır konuyu detaylı anlatsan belkı yardımcı oluruz sana
Ailesine beyefendinin benimle cinsel hayatı vsrken gayet rahat olduğunu iş ciddiye binince kaygılarının oluştuğunu söyledim.Siz nasıl kazık attınız o kısmı yazmamışsınız
Tabii travmalar bahane aslında. O iyi olsun diye fazlasıyla alttan alsaydım iki gün sonra o iyi olduğunda ben bitik olacaktım bu sefer o beni bırakacaktı. İsabet oldu bitirdiği.Keşke başka şeyler de olsa evlilik kaygısı yaşadığını dillendirdi sürekli ama sürekli. Bu kaygıların sebebi benden önceki travmaları. Ben de bu noktada kendisinin çözüm arayışına girmesi gerektiğini söyledim. Bazı şeyleri de ertelemeye çalışıyordu. Baktı istediği kıvama gelmiyorum bıraktı ve gitti
Sizden önceki travmaları neymiş?Keşke başka şeyler de olsa evlilik kaygısı yaşadığını dillendirdi sürekli ama sürekli. Bu kaygıların sebebi benden önceki travmaları. Ben de bu noktada kendisinin çözüm arayışına girmesi gerektiğini söyledim. Bazı şeyleri de ertelemeye çalışıyordu. Baktı istediği kıvama gelmiyorum bıraktı ve gitti
Fakirlik, yalnızlık, küçükken hor görülmeSizden önceki travmaları neymiş?
İnanın böyle bir adama ne denirdi bilmiyorum.seni kullandım diyen bi o.. çocuğuna,
maalesef ben seni kullanamadım, her anlamda özellikle yatakta çok yetersizdin
biraz kendini düzelt de bundan sonraki kadınların başını yakma, en azından onlara da bi fayda sağla
diyemediniz mi ?
Selamlar. Yakın zamanda 3 yıllık evliliğe giden ilişkim bitti. Evlilik yolundaydık. Ne olduysa ex kişi aşkımdan ölüp bitiyorken seni kullandım diye bitirdi. Bu adamdan nefret ediyorum şu anda ama felaket derecede de acı çekiyorum. Bu acıdan nasıl kurtulurum? Her şeyim olmuştu beyefendi. Ayrılalı 15 gün oldu. Tekrar bir araya gelme gibi bir durum da asla söz konusu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?