Seni Seviyorum Babacigim

xsxulem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
687
23
51
Sevgi dolu , ancak sevginin yurekte saklandigi bir ailede yetismisti genc kiz. Sevginin dile vurulmasi gerektigini dusunmemisti hic... Seviyorum demeye ihtiyaci var miydi ?
Babasi zaten biliyordu,minik kizinin kendini sevdigini. Kendisi de duymamisti hic babasindan. Sevgisi hep icindeydi, hareketlerindeydi ama dilde degil.
Bunun eksIkligini duydugunda ise cok gec kalmisti.Utaniyordu artik. Insan babasina seni seviyorum diyemezdi. SENI SEVIYORUM ;bu aileden olmayan birine ,belki de hakmeteyen birine kolayca soylenebilirdi ama insanin babasina soylemesi utanilacak birsey diye dusunuyordu.
Utaniyordu ; ah bir kere deseydi babasina ,gerisi gelecekti biliyordu...
Seni seviyorum dedikleri tek tek yok olmustu hayatindan. Haketmemislerdi bu sevgiyi,hatta seni seviyorum kelimesini.
Anlami bile basitlesmisti bu kelimenin .Oysa hep yaninda olan cani gibi sevdigi babasina soyleyememisti.
Sirf soyleyememek degildi hirsi.Dokunamiyordu babasina, sarilamiyordu. Sadece bir kere elini tutmustu babasi.Cok aci cekiyordu genc kiz,ufak bir operasyon sirasinda babasini yaninda istemisti.Elini tutmustu babasi,sIkica. Sanki eli kuvveti olmustu kizin.Acisini hafifletmisti. ..
Bir kez tutmustu elini... Her gece dua etti genc kiz; _Tanrim babamin elini tutmam icin,ona sevgimi haykirmam icin yardim et.Onun kolunda,gururla yurumek istiyorum.
Kimi zaman unuttuguda oluyordu bu duayi ama Tanri biliyordu,ve bir firsat yaratacakti onun icin.Buna emindi... Ve bir gece babasinin hastalanmasina sahit oldu genc kiz. Birden bire degil yavas yavas hastalanmasinin her anini gordu. Babasinin kolunun uyustugunu farketti once,hastaneye goturene kadar yavas yavas gelen felcin her dakikasina sahit oldu.
Hickirarak aglarken,babasinin koluna girdigini ve onun elini tuttugunu hatirliyordu. .. Hastaneyi inletircesine aglamalari engellememisti felci. Neden Tanrim ,neden simdi,neden boyle bir zamanda ?
Haykirislarini duyanlar ettigi duayi bilemezlerdi ki... Gunler boyu aglamalari dinmedi. Seni seviyorum demesini duymadi babasi belki ama Tanri duymustu ve babasini genc kiza bagislamisti belli ki...
Bundan sonra babasina ,hakeden kisiye soyledi genc kiz sevdigini.Utanmadan ,gururla soyledi.
Babam bu duygularimi belki hic bilmedi .Ama ben herkesten cok hakediyordum ona sevgimi soylemeyi. Ve en cok O hakediyordu benim sevgimi.
SENI SEVIYORUM BABACIGIM SONSUZA KADAR DA YALNIZ SENI BU KADAR COK SEVECEGIM
 
Dogru Hayatimda Tek Inanacağim Ve özellikle Güveneceğim Tek Erkek Babamdir
 
5 yıl oldu babamı kaybedeli.....ne yazacağımı bilmiyorum ama yazı beni çok duygulandırdı hastanedeki günlerimizi hatırladım ve onu kaybettiğimiz günü...çok ama çok özlüyorum kırıldığımda sanki onun yokluğu daha çok acıtıyor içimi...arkam yokmuş gibi...babacım seni çok seviyorum...
 
Bu Dunyadaki Guvendigim Ve Gercekten Secdigim Tek Erkek Babab Iyki Varsin Babacim Seni Seviyoruuuuuum
 
bu dünyada herkese seni seviyorum lafını kolayca söyleyebilirken mallesef ki babama söyleyemiyorum benim babam astsubaydı ve herzaman mesafeli bir karakteri vardır sevgisini her zaman hissettirir güç veriri ama ben ona olan sevgimi kelimelere dökecek kadar yakın olamam maalesef o benim onu ne kadar sevdiğimi bilir ancak kelimelere dökemem ONU GERCEKTEN COK SEVİYORUM CÜNKÜ BENİ BEN YAPTI hayatımı hep onun ilkeleriyle yönlendirdim ve şu an mutlu ve güçlüysem ona borcluyum ben de teknolojinin faydalarını kullanıp her özel günde sevgi mesajlarımı atıyorum ve biliyorum ki silmediği yegane mesaj benim kiONU ÇOK SEVİYORUM
 
ben babamın varken yokluğunu yaşayarak büyüdüm. vardı; ama yoktuda ! bilirdim beni çok sevdiğini, çocukluğumda fazlasıyla tattım sevgisini .ama tam ihtiyacım olduğu dönemlerde yoktu yanımızda. o zamanlar onu suçlardım. oysa büyüyünce gördümki oda suçlu değil şartlar öyle gerektirmişti.
bizler babamızın özlemiyle büyüdük ama babamda bizim özlemimizle öldü. bir hastane odasında kimsesiz 15 gün yoğun bakım, arkasından bir morgda 9 gün kalması ve bize 9. gün savcılıktan ulaşmaları sonucu babamızı bulmamız:çok üzgünüm:
 
Masal çok üzüldüm,allah Sabir Versin.detayli Yazmak Istersen Acini Paylaşiriz.
 
masal darmadağın ettin beni.ama kader bu alnımıza yazılanı yaşıyoruz hepimiz.allah sabırlar versin canım.
 
Suslu beni aglattin cok duygulandim, bende 4 yil oluyor babami aniden kaybettim cenazesine gidebildim, ama en uzgun oldugum zamanlar herzaman yanimdaymis gibi onunla dertlesirim, gecede ruyama gelir, cok ama cok seviyorum, hala icim sizliyor, babam dayandigim duvarmis arkam bos kaldi simdi, babalarini kaybeden diger arkadaslariminda baslari sagolsun, babalarimiz nur icinde yatsinlar, babami cok ama cok seviyorum, hayatta degil ama kalbimde yasiyor ve hergun resmini opuyorum,
 
yeşilim ve lena teşekür ederim arkadaşlarım .ama detaylarını anlatmasam daha iyi olur.




___________________________________________________

BENİ SEVMEN İÇİN KENDİMDEN VAZMIGEÇMELİYİM
 
Daha 13 yasindaydimki babam kansere yakalandi maalesef 1 sene mücadele etti ve bizi 45 yasinda gencecik terketti. Canim Babam Cennette bizi gördügünü iyi biliyorum Seni cok seviyor ve özlüyoruz Insallah birgün yeniden kavusacagiz hepberaber.

Güzel bir paylasimdi tessekkürler arkadasim
 
insan evlat sahibi olunca anne-babasının kıymetini daha iyi anlıyor.
Canım babam seni çok ama çoooooooook seviyorum:çiçek:
 
benim babamda ben 5 yaşındayken vefat etmiş 32 yaşındaymış öldüğünde hiç tanımadım babamı ama annem babamın beni ve benden 2 yaş küçük kardeşimi hiç kucağından indirmediğini söylerdi.annem sonra evlendi üvey babamdan bize hiç kötü bir davranış olmadı bizi severdi ama anneme iyi davranmazdı içki ve kumar vardı sürekli evde tartışma olurdu siz şanslısınız ki babanızı tanımışsınız ben hiç tanımadım annem hala babamdan bahsetse ağlar keşke keşke tanyabilseydim
 
benim hayatımdaki en önemli erkek değil tek insandır babam.Klasik bir Anadolu kültürüyle gösteremesem de içim hep onunla.Zaman geçtikçe daha da iyi anlıyor insan değerini babasının.Ama öyle babalar duyuyorum ki Rabbim ben çok şanslıyım.Ne olur babama hiç sıkıntı verme ve onu üzmeme izin verme ömrümce.
 
ağlattınız beni bayanlar ya ...
babamın yeri bende ayrıdır.babacığım senin sayende cesaretlendim,senin sayende çok güçlüyüm.bana bir bayanında birçok şey başarabileceğini gösterdin.seni çok seviyorum,iyi ki varsın,iyi ki babamsın ...
Allah sevdiklerimizden ayırmasın...
 
Ben de babasız büyüdüm. Babasız babalı.Ama bir dedem vardı ki asla babamı aratmadı.Babasızlık beni hiç üzmedi ama insanların babamı sorup da uzakta olduğunu söylediğim zaman gösterdikleri tepki beni hep yıktı.VAH VAH NE BABALAR VAR.Acıma duyguları sinir ederdi beni.Çünkü gerçekten acınacak halde değildim.Ben öyle de mutluydum.Dedemi kaybettikten sonra da babama kavuştum.30 lu yaşlarımda.Onu çok seviyorum.Çünkü ben kaderciyim.İnanıyorum ki hiç bir baba evladını bırakıp gitmez. Bırakmak zorunda kalmıştır.Allah eksikliğini göstermesin.O benim arkamda karlı bir dağ gibi.
 
Sulem bu yaziyi hem okudum hemde agladim...benim babama söyleyemedigim o kadar cok sey vardi ki...Cok erken kaybettim babacigimi...Onu cok seviyorum ve cok özlüyorum...Babasini kaybeden arkadaslar sizlerinde basi sagolsun...Allah nur icinde yatirsin babalarimizi...Babasi hayatta olan arkadaslar sevginizi ne olursa olsun gösterin...Gec kaldim demeden.
 
Ben 9 yaşındayken 32 yaşında trafik kazasında öldü babam onun yokluğunu hala hissediyorum ve onu çok özlüyorum.Yazınıda çok duygulanarak okudum paylaşımın içinteşekkürler
 
X