- 22 Kasım 2020
- 6.509
- 93.458
- 498
- 32
- Konu Sahibi diyetkolikmom
-
Yani içine dert olmuş olacak ki şimdi aradı seni seviyorum falan diyip gonlumy almaya çalıştı bilemiyorumbunu da belirtmeniz gerekiyor yoksa çok yanlış anlaşılır konu
eskisi gibi aşık olmadıgını açık açık söylemişse illa ki sogukluk vardır neden barıştı o halde ?
Hahahaha ay çok iyiBen esime seni seviyorum dedigimde tesekkur ederim diyor, o dediginde de ben tesekkur ediyorum, takmamak gerek
Davranislara bakiniz efendim.
Bilmem şimdi aradı tekrar içine dert oldu sanırım seni seviyorum yazdı görüntülü konuşurken deHani şey vardır.
"Bu adam seni seviyorum demese de olur" diye bir söz. Belki sözcüklerle değil de "hal diliyle" ifade ediyordur sevgisini.
Ama bir ayrılık yaşamışsınız. Evliyken ayrılık yaşayıp tekrar birleşmek çok ciddi durumlar. Duygu değişiklikleri yaşanmıştır elbet.
Siz de söylemeyin o halde. Belki eksikliğini kendisi hisseder.
Bir de şöyle bir ihtimal geldi aklıma. Nerede ne şartlarda çalışıyor bilmem de sizinle konuşurken yanında birileri varsa onların duyacağı şekilde söylemekten çekiniyordur belki.
Bu çok pozitif bir yorum oldu
seni seviyorum kısmını atlattık o zaman ama ben hala sana eskisi kadar aşık değilim kısmına takılıp kaldımYani içine dert olmuş olacak ki şimdi aradı seni seviyorum falan diyip gonlumy almaya çalıştı bilemiyorum
Ona bende takıldım ama gelmesini bekliyorum =) uzaktan çözemiyorum o sorunuseni seviyorum kısmını atlattık o zaman ama ben hala sana eskisi kadar aşık değilim kısmına takılıp kaldım
geldiğinde yeni haberleri bekliyorum o halde çok merak ettim : )Ona bende takıldım ama gelmesini bekliyorum =) uzaktan çözemiyorum o sorunu
Anlaştık =)geldiğinde yeni haberleri bekliyorum o halde çok merak ettim : )
Kişiden kişiye değişir bu size kolay ona zor olabilir bazen yetiştirme tarzi bazen kendi karakteri buna engel olabilir mesela benim annem gozunden sakınır en değerlisi bizizdir ama sevgisini göstermez karakteri buMerhaba arkadaşlar.. Ben 8 yıllık evliyim evliliğimde tabimi birsuru problem var ama bir süredir eşimle aramız iyi bir takım şeyleri konuştuk ve düzeltmeye çalışıyoruz bu süreçte de aramiz düzeldi yani rutin ilerliyoruz.. eşim uzakta çalıştığı için yanana değiliz. Aramızda 7 saat fark var ve gece 11de hergun arıyor bizi telefonu kapatırken hep birsey diyor musun der ve evet seni seviyorum canım diyorum bana öpücük atıp görüşürüz diyip kapatıyor bugün artık sinirlendim duymuyor musun ne dediğimi zoruna mı gidiyor söylemek hayırdır dedim yani içinden gelmiyorsa söylersin bende söylemem bukadar basit dedim. Ne alakası var bende seni seviyorum şaşırma sasirtirim seni dedi şakaya vurarak ( güldü ) öpücük attı neyse kapadım. Yani ben mi büyütüyorum sizce gerçekten hiç bir şekilde demek istemiyor gibi geliyor bana bunun dışında gün içerisinde mesaj falan atarken öyle öpücük vs atar özel anlamda özlediğini falan dile getirir hergun.. bugün güzel bir mekan araştır geldiğimde yemeğe gidelim vs dedi mesela ama bilmiyorum hiç seni seviyorum demiyor ben deyince de öpücük atıp geçiyor takilmakta haksız mıyım.bu durum beni üzüyor söylediğim de de sevmesem niye seninle tekrar barisayim diyor ( ayrılmıştık tekrar baristik )
Yok benim eşim söylerdi onceden ayrılıp barıştırmak sonra söylemeyi bıraktı.. ama biraz önce tekrar arayıp seni seviyorum diyip gönlümü almaya çalıştı kendince çok gönül almayı beceremez sus şımarma falan der kendi tarz8yla almaya çalıştı işteKişiden kişiye değişir bu size kolay ona zor olabilir bazen yetiştirme tarzi bazen kendi karakteri buna engel olabilir mesela benim annem gozunden sakınır en değerlisi bizizdir ama sevgisini göstermez karakteri bu
Duymakta istiyorumİlla sözlü olarak söylemesi mi gerekiyor? Davranışlara yansımadıktan sonra yemişim seni seviyorum demesini. Ben icraate bakarım
Kişiden kişiye değişen bir durum bu senin için anlamlıdır haklisindir. Benim için değil mesela söylemem de duymak için çaba da sarf etmem. TC mi ezbere bilmesi , sağlık gecmisimi ezberlemesi , sevdiğim hoşuma giden şeyleri ansızın getirmesi , ya da görünce seversin diye yaptığı şeyler , uykuda bile olsa oksurup hapsiriyorsam uyanıp "iyi misin" diye sorması vs vs beni sevdiğinin gostergesi benim için. Kavga ederek değil de istediğinizi belli edin ya da seni seviyorum dedikten sonra iki üç kez imali söyleyin duymak istediğinizi belirtin.Merhaba arkadaşlar.. Ben 8 yıllık evliyim evliliğimde tabimi birsuru problem var ama bir süredir eşimle aramız iyi bir takım şeyleri konuştuk ve düzeltmeye çalışıyoruz bu süreçte de aramiz düzeldi yani rutin ilerliyoruz.. eşim uzakta çalıştığı için yanana değiliz. Aramızda 7 saat fark var ve gece 11de hergun arıyor bizi telefonu kapatırken hep birsey diyor musun der ve evet seni seviyorum canım diyorum bana öpücük atıp görüşürüz diyip kapatıyor bugün artık sinirlendim duymuyor musun ne dediğimi zoruna mı gidiyor söylemek hayırdır dedim yani içinden gelmiyorsa söylersin bende söylemem bukadar basit dedim. Ne alakası var bende seni seviyorum şaşırma sasirtirim seni dedi şakaya vurarak ( güldü ) öpücük attı neyse kapadım. Yani ben mi büyütüyorum sizce gerçekten hiç bir şekilde demek istemiyor gibi geliyor bana bunun dışında gün içerisinde mesaj falan atarken öyle öpücük vs atar özel anlamda özlediğini falan dile getirir hergun.. bugün güzel bir mekan araştır geldiğimde yemeğe gidelim vs dedi mesela ama bilmiyorum hiç seni seviyorum demiyor ben deyince de öpücük atıp geçiyor takilmakta haksız mıyım.bu durum beni üzüyor söylediğim de de sevmesem niye seninle tekrar barisayim diyor ( ayrılmıştık tekrar baristik )
Arada bir soğukluk oluşmuş olabilirYok benim eşim söylerdi onceden ayrılıp barıştırmak sonra söylemeyi bıraktı.. ama biraz önce tekrar arayıp seni seviyorum diyip gönlümü almaya çalıştı kendince çok gönül almayı beceremez sus şımarma falan der kendi tarz8yla almaya çalıştı işte
Benim eşimde seni seviyorum kelimesini kullanmaz ama sevgisini belli ederMerhaba arkadaşlar.. Ben 8 yıllık evliyim evliliğimde tabimi birsuru problem var ama bir süredir eşimle aramız iyi bir takım şeyleri konuştuk ve düzeltmeye çalışıyoruz bu süreçte de aramiz düzeldi yani rutin ilerliyoruz.. eşim uzakta çalıştığı için yanana değiliz. Aramızda 7 saat fark var ve gece 11de hergun arıyor bizi telefonu kapatırken hep birsey diyor musun der ve evet seni seviyorum canım diyorum bana öpücük atıp görüşürüz diyip kapatıyor bugün artık sinirlendim duymuyor musun ne dediğimi zoruna mı gidiyor söylemek hayırdır dedim yani içinden gelmiyorsa söylersin bende söylemem bukadar basit dedim. Ne alakası var bende seni seviyorum şaşırma sasirtirim seni dedi şakaya vurarak ( güldü ) öpücük attı neyse kapadım. Yani ben mi büyütüyorum sizce gerçekten hiç bir şekilde demek istemiyor gibi geliyor bana bunun dışında gün içerisinde mesaj falan atarken öyle öpücük vs atar özel anlamda özlediğini falan dile getirir hergun.. bugün güzel bir mekan araştır geldiğimde yemeğe gidelim vs dedi mesela ama bilmiyorum hiç seni seviyorum demiyor ben deyince de öpücük atıp geçiyor takilmakta haksız mıyım.bu durum beni üzüyor söylediğim de de sevmesem niye seninle tekrar barisayim diyor ( ayrılmıştık tekrar baristik )
Eski binamda komşum ve eşi her yerde her ortamda aşkimlar ,seni seviyorumlar ....ben bile kıskanır olmuştum ( romantik değilimdir) eşime sariyordum.Sonuc biz ordan taşındıktan sonra duydum ki kavga dövüş olmuş ve bosanmislar.O yüzden ben sevginin dilde değil davranışta olanını kabul ederim ve isterim.Ben her dakka seni seviyorum demenin bi sure sonra icinin bosaldigini dusunuyorum. O yuzden soylemem her gun
8 senelik evlisiniz bir zahmet eskisi gibi aşık olmasın yani siz fazla şey bekliyorsunuz. Zaten ayrılıp tekrar birleşmişsiniz çok yıpranmış bir ilişkiniz var ilk günkü heyecanı bulamazsınız.Önceden söylerdi barıştığımzdqda seni seviyorum ama eskisi gibi aşık değilim artık demişti o yüzden taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?