Seni seviyorum demeyen eş ?

bunu da belirtmeniz gerekiyor yoksa çok yanlış anlaşılır konu

eskisi gibi aşık olmadıgını açık açık söylemişse illa ki sogukluk vardır neden barıştı o halde ?
Yani içine dert olmuş olacak ki şimdi aradı seni seviyorum falan diyip gonlumy almaya çalıştı bilemiyorum

Bilmem şimdi aradı tekrar içine dert oldu sanırım seni seviyorum yazdı görüntülü konuşurken de

Kişiden kişiye değişir bu size kolay ona zor olabilir bazen yetiştirme tarzi bazen kendi karakteri buna engel olabilir mesela benim annem gozunden sakınır en değerlisi bizizdir ama sevgisini göstermez karakteri bu

Kişiden kişiye değişir bu size kolay ona zor olabilir bazen yetiştirme tarzi bazen kendi karakteri buna engel olabilir mesela benim annem gozunden sakınır en değerlisi bizizdir ama sevgisini göstermez karakteri bu
Yok benim eşim söylerdi onceden ayrılıp barıştırmak sonra söylemeyi bıraktı.. ama biraz önce tekrar arayıp seni seviyorum diyip gönlümü almaya çalıştı kendince çok gönül almayı beceremez sus şımarma falan der kendi tarz8yla almaya çalıştı işte

Ben sizi cok cok iyi anliyorum…. Her ne olursa olsun, karakter bilmem ne. Biz kadinlar isitsel varliklariz duygugumuz hosumuza gider (cogu kadin) uzun süre seni seviyorum dememesi hatta sizin ona dediginizde sadece öpücük atmasi bence normal degil! Hic olmazsa 1 kere olsun karsilik olarak insan der. Ya sevmesem barisirmiyim bilmem bu klise seyleride gecsin. Seviyorsa dile getirsin kac sene söylemeyecekki? Sizde hergun istemiyorsunuzdur arada söylesin istiyorsunuz bu cok normal. Ben de gelemem öyle sevdigini söylemeyen adama.

Benim eski sevgilim odunun tekiydi. Seni seviyorumu gectim özledim bile demezdi. Ben bundan ayrilinca 6 ay sonra yalvar yakar geri geldi baktim oooooowwww seni seviyorumlar, prensesimler demekki seni seviyorum diyebiliyormus. Yani diyecegim o ki cani istemedigi icin demiyordur

İlla sözlü olarak söylemesi mi gerekiyor? Davranışlara yansımadıktan sonra yemişim seni seviyorum demesini. Ben icraate bakarım

Kişiden kişiye değişen bir durum bu senin için anlamlıdır haklisindir. Benim için değil mesela söylemem de duymak için çaba da sarf etmem. TC mi ezbere bilmesi , sağlık gecmisimi ezberlemesi , sevdiğim hoşuma giden şeyleri ansızın getirmesi , ya da görünce seversin diye yaptığı şeyler , uykuda bile olsa oksurup hapsiriyorsam uyanıp "iyi misin" diye sorması vs vs beni sevdiğinin gostergesi benim için. Kavga ederek değil de istediğinizi belli edin ya da seni seviyorum dedikten sonra iki üç kez imali söyleyin duymak istediğinizi belirtin.

Arada bir soğukluk oluşmuş olabilir

Benim eşimde seni seviyorum kelimesini kullanmaz ama sevgisini belli eder

Telefonda konusurken nasil opucuk atiyor yav
Hayal edemedim
Viiiiccuuugggkkhh diye ses mi cikiyor yani konusma esnasinda

Ben her dakka seni seviyorum demenin bi sure sonra icinin bosaldigini dusunuyorum. O yuzden soylemem her gun
Eski binamda komşum ve eşi her yerde her ortamda aşkimlar ,seni seviyorumlar ....ben bile kıskanır olmuştum ( romantik değilimdir) eşime sariyordum.Sonuc biz ordan taşındıktan sonra duydum ki kavga dövüş olmuş ve bosanmislar.O yüzden ben sevginin dilde değil davranışta olanını kabul ederim ve isterim.

Önceden söylerdi barıştığımzdqda seni seviyorum ama eskisi gibi aşık değilim artık demişti o yüzden taktım
8 senelik evlisiniz bir zahmet eskisi gibi aşık olmasın yani siz fazla şey bekliyorsunuz. Zaten ayrılıp tekrar birleşmişsiniz çok yıpranmış bir ilişkiniz var ilk günkü heyecanı bulamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…