seni tanidikca asik olmak istiyorum diyen erkek. lütfen cevap verin kizlar

Adamda o tip var mıdır bilemiyorum ama hani şu aşırı yakışıklı olup da aşırı özgüveninden ötürü 'benim sevgilim olmaz, ben sadece takılırım' diyen adamlara bi özenme var kanımca.
Bi kerem bursin değil tabi.

hayır gelmez, 2 yıl çıkmışlar ve adam kıza aşık olamamış mı? o zaman kızı kullanmış, başka açıklaması yok.uzak dursun o arkadaşın o adamdan
ayrıca birini etkilemek için kendi olması yeterli(sonraki ilişkileri için söylüyorum)

Aşk ve sevgi aynı şey değil ki..?
Bir anda aşık olursun ama zamanla, tanıdıkça seversin..!
2 - 3 sene sevmeden devam eden birinden, ne aşk ne sevgi beklemeyin.! Boşa zaman kaybı..!

Ne is yapiyor ki bu adam görüsemeyecek kadar yogun olabiliyor? Bi de burcu ne? 2 yil bi kizla görüsmüs ama sevgili degilim demis onu da anlamadim, neymis peki o zaman neden görüsmüs iki yil boyunca?
zipzip sen misin bu :-O kiz sorular epey degismis :KK53:

adamın aşık olmak gibi niyeti yok
arkadaşında niyetinden vazgeçsin

Beklemek bahane takılmak şahane..

Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis.
Friends with benefits diyoruz biz buna. Tam Türkçe karşılığı "faydalı arkadaşlar" : )

Normal bir arkadaşlık ilişkisine yatak odasını da ekleyerek elde edilen bu ilişkide (yemek tarifi gibi oldu), taraflar arasında bir sevgililik ilişkisinin bağlayıcılığı ve sorumluluğu olmaz, aşk yoktur, normal arkadaşlıklarına devam ederler ancak canları istediğinde de birlikte olurlar.

35 yaşında bir adam 2 sene takıldığı hatunla sevişmediğine beni inandıramaz. Eh, 2 sene görüşüyorsa, sevgilisi değilse, o zaman friends with benefitstir ki ilişki istemeyen çoğu erkek artık bu şekilde tercih ediyor.

Karşısında kafasının uyduğu, arkadaş olarak anlaştığı ve sevdiği bir hatun var, yatakta da uyumlular. Adam hiç düzeni bozmuyor, arkadaş olarak devam ediyor.

Arkadasinla cinsellik yasiyorlar mi?

Arkadasin evlenmek falan istiyosa hic bulasmasin.

Merhaba arkadaslar. Ben bir arkadasim icin soracagim. Arkadasimin uc aydir tam oturmayan bir iliskisi var. Adam basindan beri iliskimizi vicik vicik yasamayalim zamanla sana asik olmak istiyorum diyor. Ama cok ilgili alaka gpstermiyor. Ayni sehirde olmalarina ragmen is yoğunluğundan cok gorusemiyorlar. Arkadasim 29 erkek arladasi 35 yasinda. Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis. O kizla ayrilmadan hemen once arkadasimla tanismislar. Simdi ilk sorum bir erkek zamanla asik olur mu bir de asik olmasi icin arkadaşım nasıl davranmali. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim
Bu konu guzel olmus. Erkek bir anda mi asik olur zamanla mi ? Cevabi bende merak ediyorum.

Kadınlar için de olabilir aslında, sadece erkeğe yüklememek lazım.

Bir insana illa ilk görüşte mi aşık olunur, zamanla, tanıdıkça da aşık olunamaz mı?
Ben sonradan asik olamiyorum. Ama benim erkek arkadasimada çok gelmisti, inamamiyordu, çok cabuk diyordu. Kimisi zamanla asik oluyor herhalde

zamanla olur'un en canlı örneği eşim, her geçen gün daha çok seviyomuş gibi geliyo bana. atıyorum 6 ay önce ya 3 ay önce beni bu kadar çok sevmiyomuş sanki diyorum, şimdi de 6 ay öncesi için aynı şeyi söylüyorum. zamanla daha çok güçleniyo sanırsam bağ.

Merhaba arkadaslar. Ben bir arkadasim icin soracagim. Arkadasimin uc aydir tam oturmayan bir iliskisi var. Adam basindan beri iliskimizi vicik vicik yasamayalim zamanla sana asik olmak istiyorum diyor. Ama cok ilgili alaka gpstermiyor. Ayni sehirde olmalarina ragmen is yoğunluğundan cok gorusemiyorlar. Arkadasim 29 erkek arladasi 35 yasinda. Bu adamin daha once de 2 yil kadar gorustugu bir kiz varmis. Ama sevgilim degildi diyormus. Kiz cok seviyormus ama bu adam asik olamamis. O kizla ayrilmadan hemen once arkadasimla tanismislar. Simdi ilk sorum bir erkek zamanla asik olur mu bir de asik olmasi icin arkadaşım nasıl davranmali. Yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim

burcu ne?
ona göre yorum yapcam...

Back
X