Benim annem değil de teyzemle bi anım var.
Teyzem yıllardır zayıflamak isteyen ama ne boğazından ne de spordan ödün veren bi kişilik
Her seferinde gömülür ekmeğe, bi de ne yiyorum ki der.
Bi gün 'az ye şu göbeğe bak' dedim. Laf da hazır hemen'Sen de 2 tane doğur da seni de görelim'
Hıı görürsün dedim bende.
Şimdi ilkini doğuracam inşallah, kısa zamanda toparlayamazsam kesin bana hatırlatır
Hoşgeldin Canım ..
İnsanlar çok garip zaten kendini böyle rahatlatıyorlar gülüp geçemiyorsun seni deli ediyorlar resmen azim yapıyosun ne güzelçok güldüm teyzene o an orada olmak isterdim gerçekten o yüz ifadesini görmek isterdim
evladını sag salim kucagına alda tatlım gider o kilolar takılma bence sen emzirince gidiyormus sende teyzen gibi gömülyorsan yemege hiç birşey olmaz
Yok ben gömülmüyorum öyle yemeğeHele ekmek bile yemem ben, çok nadir sulu şeylerde
Teyzemin yüz ifadesi hala aklımda ya
hahahaha benimde ailem böyle merak etme her ailede böyle insanlar oluyor .. annem daha yarım saat önce bana laf soktu sinirlendirdi beni senide görücez nasıl anne olucaksın bakalım diyo .. evlenirken annem hiç yanımda olmadı benim seyirci gibi izledi gelinligimi bile tek basıma aldım esim çalışıyordu benim düşün yani o çocuk onu bırakıcak dedi hep ama öyle olmadı .. sonra ben biliyordum basarıcanı oldu hehehe ..
şimdide ikiz gebeyim ya görücez diyo ben birini adam edemedim yani beni hehehe ben iki kızla görücekmişim günümü beddua eder gibi bazen su insanları anlamıyorum heleki canıdan kanından olan insanları hiç anlamıyorum ..
şaka gibiler ..:44:
Hıı, o da ayrı bi konu. Beddua eder gibi, benim de hiç hoşuma gitmiyoİnsanın düşmana ihtiyacı yok bu tip yakınları olunca
Bence ikisini de orta yolunu bulmalı..
hayatta hiçbir zaman belkiler yoktur o yuzden orta yolda yoktur canım benim ben orta yolu buluyorum diyen insana bir bak yıpranmıştır secmler evet ve hayıra dayanıyor bir tarafı seciceksin bu secimide sana yaptıran en yakınların acı ama gerçek
Bunu genellememek lazım bence.
benim annemde 3-4 çocuk istiyoruz deyince sen bir birini doğurda görelim diyor korkuyorum haklı çıksın istemiyorum:-(şimdiden başladı sizlanınca daha dur diye ve malesef annem hep haklı çıkar
canım benim ya kıyamam bu durum seni yıldırmasın hep dimdik ol annelerimizin bizim destekçimiz olması gerekirken bize böyle davranması çok acımasız geliyor bana evladın ne demek oldugunu cözemedim ben ypamadıklarını bizim yapmamızı isterler yasadıklarını bizimde yasamamızı ana kuzusu olsak keske bizde erkekler gibi gözümüzün içine bakılsa olmayınca olmuyor demekki ..
daha güçlü ol sende bak ben karnım burnumda ikiz hemde anneme asla boyun egmıyorum yeterki bana nasılmıs kolaymıymıs demesin diye ve özellikle gelip evime bakıyo dagınıkmı diye elini bile sürmüyo böyle vicdansız olsun en azından evladıma diyemicek ben annene baktım diyeboyun egme yola devam biz öyle anneler olmayacagız olmamalıyız
inş. canım çok şükür ki sağlıklıyız herkez ağzına geleni söylyor bu ailende olsa kulak asmamayı öğrenmek lazım herhalde
sen insanları oldugu gibi kabul etme yönündesin bana dokunmayan yılan bin yasasın mısali orta yolu bulmak ve genellememek lazım lafından bu çıkıyor kısa cvplar insanların her zaman altına sıgındıkları gerçekleri gizleme taktikleridir
sana katılıyorum canım benim biz mükemmel anneler olmaya çalışıcaz ve bu kısır döngüyü ortadan kaldırıcaz evlatlarımız daha mutlu daha hayata baglı olucak inşallah
rabbimden tek istedigim kalbimdeki vicdanı hep körüklesin , körüklesinki insanlara karsı daha duyarlı olayım ..
Allahtan korkan onun yüce hürmetine inanan bir kul asla kula kulluk etittirmez amin ol kuzum .. iman gücün hep kalbinde olsun ..
amin inş.mkemmellik kendi asıma zor ama en azından hakkına girmeden yetiştiririz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?