- 8 Mayıs 2024
- 416
- 265
- 23
- 31
- Konu Sahibi blackwiccan
-
Ay benimde sevgilimin yükseleni terazi hava elementi oda arkadaş canlisi bu konudan bazen gıcık oluyorumÇoook hemde herkesle çok iyi anlaşır biz evlenmeden önce onu tanyan herkese soruyordum nasıl biri diye hepside aşırı övgüyle bahsederdi
Ama ben pek titiz değilim burcumun aksine rahatım kendi kurallarım var o ayrı
Ay benimde sevgilimin yükseleni terazi hava elementi oda arkadaş canlisi bu konudan bazen gıcık oluyorumAllah isteseydi Hz Adem'in yanına arkadaslar yaratirdi Yukseleniniz ne oda çok etkiliyor.Tabi diğer gezegenler stelyumlarimizda etkili sadece güneş burcuyla yorum yapmak her zaman doğru sonucu vermez
Dogum saatinizi biliyosaniz yıldız haritası yazıp Google dan bakabilirsiniz yorumcu.com varHahaha benimde sinirimi bozuyor bu durum aradaay okadar detaylı bilmiyorum ki
Tamam bakıyım teşekkür ederimDogum saatinizi biliyosaniz yıldız haritası yazıp Google dan bakabilirsiniz yorumcu.com var
İkimiz de başak ama bambaşka başakHangi burçsunuzgezegenleriniz yukselen alcalaniniz farklıdır ama illa ortak yonleriniz vardır
Ahaha gezegenleriniz bambaşka o zamanİkimiz de başak ama bambaşka başak
Kesinlikleİyi yönden bakınca çok eğlenceli insanlar ama erkekleri ikiyüzlü ve yalancı arkadan iş çeviren tipler oluyo genelde
Selam burcdasim Su ateşi sondurur.Sizde de Zitlarin cekimi varBen yengeç sevgilim koç
Ama o bir tık fazla duygusal ben bir tık fazla macerasever olduğum için anlasiyoruz. Teeee Eylül'de yıldönümünde sinastri haritası almıştım, hala gelsin diye bekliyorum
Yok ya, ben tam tersi ateşini harliyorum onunSelam burcdasim Su ateşi sondurur.Sizde de Zitlarin cekimi varYukseleniniz neydi?
Hahaha bazıları net bilmiyor doğum saatini falanBizde tam tersi ben aslanım yükselenim akrep eşim yengeç .. anası doğduğu günü bile karıştırıyor ne venüsü ne ayına bakayım bu adamın .. umrumda da değil genelde zıtız ben sokak severim o ev ben eglence ararim o dinginlik ben daha rahatım o kasar gezer ama çok uyumlu olduğundan sorun olmuyor ayak uyduruyor .. her burcla anlasmam zor yengec iyidir
Kardesim kova mesela şen şakrak eglencelidir ama hep aykiri hep enteresan bakis acilari mevcut 3 gun yanyana dursak girtlaklayasim geliyor kovadan ikizlerden teraziiden koca olmaz bana
Yaa genelde o alttan alıyor. Bir kere özür dilesen ne olur diye çıldırttım adamı yine de zar zor diledimİkinizde su olarak bı çok ortak noktaniz vardır.İyi birer empatsinizdir Sezgisel ve anllayislisinizdir
Özür dilemek erdemli bir davranıştir.Tabi herşeyde de özür dilenmezYaa genelde o alttan alıyor. Bir kere özür dilesen ne olur diye çıldırttım adamı yine de zar zor diledim
Valla yengeç erkeğine az bile diyormuşum. Yok yok çok seviyorum onu yükselenim de akrep biraz özelliklerini taşıyorumÖzür dilemek erdemli bir davranıştir.Tabi herşeyde de özür dilenmez
Ouu akrebe akrepsiniz düşmanlarınız korksun sizdenValla yengeç erkeğine az bile diyormuşum. Yok yok çok seviyorum onu yükselenim de akrep biraz özelliklerini taşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?