- 25 Eylül 2018
- 203
- 112
- 18
- 36
- Konu Sahibi Sungate170308
Şu an hamileyim çevremde çok duyuyorum bu sözleri. Kız kardeşimin oğlu var 3,5 yaşında yiğenim çok tatlı ve zeki bir çocuk çok bilmiş. Ama fark ettiğim bir konu var bilmem sizce yanlış mı? Yiğenim kesinlikle yemek yemiyor yese de çok az yiyor ama günde sabah 1 kinder suprise, 2 çikolata öğlen yine çikolata jelibon şeker akşama yatana kadar yine çikolata gofret tatlı ne varsa. Bağımlı olmuş sürekli tatlı istiyor. Dışarı çıkıyoruz her istediğini yaptırıyor oyuncak aldırıyor sürekli aldığı oyuncakları kırıp döküyor istediği olmayınca ağlıyor bağırıyor. Saatlerce tv izliyor sabahtan akşama kadar. Korku filmi izleyelim diyor kardeşim uyarıyorum çocuk var diye ama dinlemiyor yiğenimi içeri gönderiyor çocuk yinede gelip izliyor ben kapatalım çocuğun psikolojisi için iyi değil desem de dinlemiyor..Çok yorum yapmak istemiyorum sana ne benim çocuğum diyebilir benim evime tatile geldiler kırılır diye korkuyorum. Zaten uyardığımda annem ve kardeşim senin çocuğun olsun görelim diyor. Ben kişilşk bakımından kurallara önem veren planlı ve araştırmayı seven biriyim. Şimdiden çocuğum için ne yapmalıyım diye düşünüyorum bende mi böyle olacağım diye korkar oldum..kardeşim zaten abur cubur yer eniştem de öyle. Ben ve eşim tam tersi sağlıklı beslenir abur cubur çok nadir ayda yılda bir yeriz. Sizce ben çok mu abartıyorum üzülüyorum yiğenime bir yandan bilmiyorum.