Senin hiç gönül telin titremedi mi ?

g_lacin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
3
0
36
İstanbul
Ne yapacağımı bilemez oldum. Verecek hiçbir cevabım olmadığı için susmak zorunda kalıyorum.

Durum şu:

Kocamla evlenmeden önce başka şehirlerde yaşıyorduk. Ben doğuda sınırda bir dağ köyünde öğretmenlik yapıyordum. O da Trakya da bir kamu görevlisi. Kocam bu uzaklığı yakın kılmak için akla gelebilecek her şeyi yaptı. Günaşırı sayfalar dolusu mektup gönderdi. Kar kış demeden 1 günlüğüne bile olsa o kadar yolu geldi gitti. Buraya kadar her şey çok güzel.

Geçen gün bilgisayarda Nazan Öncelin bir şarkısı çalıyordu.

--Bunu anımsadın mı diye sordu.
--Hayır dedim.

Meğer şöyle bir hikayesi varmış.

Yine bir günlüğüne kaçıp yanıma geldiği zamanlar. Kış. Her taraf kar. Üstelik haberlerde son yılların en fazla karlı kışlarından söz ediyor.Köyden kasabaya gitmemiz gerekiyor. Ama araç yok. Jandarma Karakoluna gidip yardımistiyor. Bizi de alabilirlermiş. Land Rover jipin arkasında oturmuşuz. Etrafta beyaz bir sessizlik. Jipin teybinde Nazan Öncel… Jipteki yedek subay izinden yeni gelmiş. Teypteki şarkıyla, gelmeden önceki gece sevgilisi ile nasıl dans ettiklerinden söz etmiş. O sırada şöför teybin sesini biraz daha açmış ve biz o sessizliği şarkının bozduğu karlı yolda kasabaya ulaşmışız. (kendi anlatımı ile)

Birkaç ay ay sonra o şarkıyı tekrar sordu ve ben meğer Nazan Öncel'in biz evlendikten çok sonra çıkan bir şarkısının ismini söyleyerek bu mu dedim.

Adam kahroldu.
--Birincisinde anımsamayabilirdin. Ama ben anlattıktan sonra hiç mi merak etmedin dedi

Geçen günler içerisinde, o zamanlar yaşadığımız birçok şey daha sordu. Ne yazık ki anımsayamadım. Sonunda:

--Meğer senin hiç gönül telin titrememiş. Her şeyi ben tek başıma yaşamışım. dedi.

Şimdi ipler kopmuş durumda. Kendimden şüphe duymaya başladım. Ne yapsam anımsayamıyorum. Yarım yamalak bütünlüğü olayan şeyler. O ise ayrıntılar dahil hiç unutmamış gibi. Adamın içindeki o büyüyü bozdum mu yoksa?

Son düzenleme:
Romantik es
Unutmus olabilirsin.. Belki o an kafanda baska birsey vardi, aklin orda degildi..
Ince dusunceli bir esin var sanirim, ama onun karakteri boyleyse icindeki buyu bozulmaz merak etme. O hep romantik bi adam olarak kalir ((=

Romantik es
Unutmus olabilirsin.. Belki o an kafanda baska birsey vardi, aklin orda degildi..
Ince dusunceli bir esin var sanirim, ama onun karakteri boyleyse icindeki buyu bozulmaz merak etme. O hep romantik bi adam olarak kalir ((=

lgine teşekkür ederim canım. Söylediklerine o kadar çok inanmak istiyorum ki. Gel gör ki O da "her olay herkeste aynı etkiyi bırakmaz." diyor zaten Ama bu olaydan sonra yukarıdaki ayrıntılara sahip o kadar şey önüme koydu ki bende hiç izi olmadığını görünce ipleri kopardı.

Birdenbire içimde kocaman bir boşluk oluştu diyor. daha fazla yazamayacağım...

çok şaşırdım böyle adamlar kaldı mı ya
Eşın çok romantık, ınce düşüncelı bı adam kıymetını bıl

bende tıpkı senın gıbıyım, kk da tıckerlar olmasa sevgılımle ne zaman tanıştığımızı bıle hatırlamam
bazen aklım gıdıp gelıyor, erkek arkadaşımda senın eşın kadar olmasada hıç unutmaz böyle şeylerı..

Boşver bunun ıçın üzme kendını, olur arada gönlünü alırsın

ay ne güzel ama herkes böyle bir eş ister.Ben hatırlardım böyle şeyleri sevgilim hatırlayamayınca üzülürdüm eşinizin üzülmesi de doğal

bende erkek arkadaşıma bişeyler hatırlamadığında bozulurdum çok üzülürdüm ama bunun önemsememeyle alakası yok cidden unutabiliyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…