- 4 Aralık 2020
- 86
- 199
- 23
- Konu Sahibi birakisina
-
Konu başlığında ne anlatmak istedinizÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Siz kimsiniz de bizim aklımızda soru isareti bırakacaksınız?'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Bizim aklımızda niye birakiyosun git sevgilinin karısına allahim yarabbim. Gece gece tövbe estağfurullah'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Kız niye öyle şeyapıyon ekle ilk mesaja fotosunu herkes baksın kendi kocası mı diye. Sonra silersin.'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Bu konuyu okuyan herkes de kocasından şüphe eder hatta belki boşanır bile. Ne de olsa akıllarda soru işareti bıraktınıZ'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi diyesim geldi.'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Ne yiyip iciyorsunuz arkadaş neyin kafasi bu ?Bizim aklımızda niye birakiyosun git sevgilinin karısına allahim yarabbim. Gece gece tövbe estağfurullah
Abla seni çok celallenmiş gördüm az sakin mi olsan?Ne yiyip iciyorsunuz arkadaş neyin kafasi bu ?
Yok be yavrum ya. Böyle tuhaf insanlara sinir oluyorumAbla seni çok celallenmiş gördüm az sakin mi olsan?
Cok isteyene yollayabilirim; bosanma evraklari, pis çorapları ve buruşuk gömlekleriyle'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?