• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Senin mutlu olman için boşanabiliriz''

buseferolacak

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
6
8
16
35
İstanbul
Merhaba; Sizce böyle bir boşanma sebebi olabilir mi? Hikayem herkesin hikayesi kadar uzun,şuan anlatmaya mecalim bile yok.Üzgünüm.... Yalnızım...Çünkü insan kimseyle paylaşamıyormuş ewlilik sorununu.1-2 hafta da bir gözüm ilişirse eşimin telefonuna bakarım.Kuzeni ile 10 dk görüşmesi olmuş,karşı taraf aramış.Ben bu kadından sebeplerimle beraber hoşlanmıyorum,ona da anlattım.Neden 10 dk konuşuyorsun bilmiyor musun hoşlanmadıgımı dedim.Köpürdü..Sonra ben ağlamaya başladım zaten doluydum dokunsan ağlar pozisyonda... Kapıya doğru gitti.'' bu sebepden gidersen çok şey kaybediceksin dedim'' benı o halde nasıl bıraktı anlamadım.Öyle biri değil dışarıya karşı...Ardından gitti ama ben gerçekten çok kötüydüm bu olaydan ziyade birikim wardı..2 saat sonra geldi,senin mutlulugun için ayrılabiliriz dedi.Bankada ki para senin olsun,ben 38 sen 28 yaşındasın gencsin dedi.Ben şimdi bunu hazmedemiyorum son 2 ay içinde bir defa daha soylemişti.Böyle bir düşünce yapısıyla karşılaştınız mı? Madem beni bu kadar sewiyor nasıl ayrı düşünebilir....Eşim peşimden çok koştu ama bana göre ewlendikten sonra değişen insanlardan.Ona da söylüyorum bunu.

Tatlım evliliğimiz bitti pisi pisine yazımı okursan ayrılmayı kafasına koymuş bir adamın neler yapabileceğini görürsün...

Allah evliliği adam gibi yürütme yeteneğinden yoksun erkekleri omur boyunca yalnız birakmali,nasıl sinirleniyorum böyle şeyleri okuyunca,Allah yardımciniz olsun

Ben bu filmi daha önce izledim
Senin mutluluğun hikaye ben beceremedim demiyor da...

Senden sonra başkasının mutluluğu olabiliyorlar ama...

Çok gerildim kusura bakma...

Bi b.k olmaz bi heriften... Orta yaş bunalımında herhal evlenirken bilmiyormuydu 28 yaşındaymış peehhh

Üzüldüm valla ne diyeyim. Ne kadar zor bir olay. Allah yardım etsin. 11 aylik evlilik ve istersen bisanabiliriz diyen bir eş. Ve bosandiktan sonra da baskasiyla mutlu olduğunu evliligi surdurebildigini görmek. Ne kadar aci ya..
Allah sabir versin. insallah esiniz hatasini anlar ve duzelir. Kuzeniyle neden konusmasini istemiyorsunuz peki?

Amin.Teşekkür ederim.Sevmiyorum değil de hoşlanmıyorum diğer kuzenlerin neyse onunlada diyalogun aynı olsun dedim.Dediğim sadece bu.Biz nişanlıyken normal erkek arkadaşım bile olamazdı.Face fln hep yasak bana.Ama bi ricamı yapmadı bi de ardından bunu gördüm.Benim de hatalarım wardır ama son aylarda üst üstte demesi ağrıma gitti.Konuşmuyorum ama o nedense özür bekliyor, sevgi göstermemi istiyor.Sevgi gösteriyorum ama sanırım yetmiyor.Elimi tut,sarıl hep ben diyorum diyor....
Bunu da sormak istiyorum;Örnek vermem gerekirse,mesela tv izliyoruz ben çay almaya gidiyorum elini ver diyor tutuyor ya da temizlik yapyorum yorulmuşum diyorum ya da halsizim neyse, ''gel bi kocana sarıl'' diyor ama hep ben gidiyorum.Sonra hep ben söylüyorum sen öyle geliyorsun diyo ama öyle değil.Uyurken ben elinden tutarım tv izlerken yanına uzanırım.Her tartışmada senin sevgine inanmıyorum diyor bütün kalp kırıklıklarım bu sözle örtbas ediliyor içimde kalıyor.
Ben vajinismus sorunuyla karşılaştım ewlendiğimde, daha eşimle konuşamazken bir tartışmamızda ben defol git dedim ama çok sinirliydim ilk misafirim gelicekti stresliydim ve bana yardım etmediğini ilk kez gördüm çünkü yeniydi ewliliğimiz onun şaşkınlıgıda wardı.Ardından ewden gitti we annesine '' zaten ewliliğin gereklilikleri yerine gelmiyordu'' demiş..Ablasını doldurmuş.Ablamda warken görümcem ewe geldi,vajinismus olduğumu ablamın yanında yüzüme söyledi eşim o akşam ewde yok.Hakaretlerde duydum.Ardından görümcem pişman olduğunu daha soğukkanlı olmam lazımdı dedi we ben samimiyetine inandım ama incilmiştim eskisi gibi olamadık..Ve İlk kez tek başıma kaldım o akşam ve bu psikolojiyle...Eşimde 1 aylıkken defol git dedim diye annesine gitti...Sonra bi kaç defa daha gitmeleri oldu.Küstük yataga gelmediği oldu.Ne ızdırıpmış ewliyken eşinin diğer odada küs yatması ama ben hep tekde olsam yatagımda yattım ama içimde yara oldu hepsi.Şimdi küssekte yataga geliyor.
Cinsellikte de sorunlarımız var.Çok istekli ama nedense biz 1 ayda tamamen birleşme bi kaç kez oluyor.O daha çok sürtünmek istiyor ki ben vajinismusu yendım.Allah ın yardımıyla tek başıma..Midem kaldırmasa parmak sktum ağlaya ağlaya ama yaptım.Benim canım yanarken eşim beni tahrik et diyordu yatakda..ve 10 dk sürmüyor bizimki belki ondan dolayı hazır olmadığım için birleşme olmuyordu anlatamadım ona.Çok açık olduysa özür dilerim farkında değilim.
Evliliğimden birşey anlamadım.onun dışında naziktir merhametlidir.Beni mutlu etmek istediğini söyler ama birşey yapmaz.Bazen diyorum bilmiyor bazende diyorum ewlenmeden önce yapıyordu.
Allah a sığınıyorum kimseye bu kadarını bile anlatamıyorum.Eşimlede konuşmuyorum.Bugun pazar o bir odada ben bir oda da...

Telefonuna güwensizlik duygusu ile baktığımdan konusu olduğunda telefonumu karıştırıyorsun diyor.Oysa ki daha ilk görüşmemizde bilg. açıp gizlim saklım yok bakabilirsin diyen biriydi ki şaşırdım bu hareketine çünkü öyle bi isteğim olmadı.Ben öyle hep kurcalamıyorum arada bakıyorum gerçekten 1-2 haftada 1. İnsan eşinin teline bakamaz mı?

Eğer özelimi dökmek oluyorsa bu Allah affetsin ama gerçekten danışıcağım biri yok.Benim mi bariz hatam war bilmek istiyorum

Telefonuna güwensizlik duygusu ile baktığımdan konusu olduğunda telefonumu karıştırıyorsun diyor.Oysa ki daha ilk görüşmemizde bilg. açıp gizlim saklım yok bakabilirsin diyen biriydi ki şaşırdım bu hareketine çünkü öyle bi isteğim olmadı.Ben öyle hep kurcalamıyorum arada bakıyorum gerçekten 1-2 haftada 1. İnsan eşinin teline bakamaz mı?

Eğer özelimi dökmek oluyorsa bu Allah affetsin ama gerçekten danışıcağım biri yok.Benim mi bariz hatam war bilmek istiyorum

Arkadadim alinti yaparak cevaplarsan mesajini görebiliriz. Bizim mesajimizin sag alt kosesindekk cevapla kismiyla alinti yaparsin.
Neyse.
Tabiki de esinin telefonuna bakabilirsin. Bu normal bir olay. Ama gercekten cok kotu seyler yasamissin. Allah yardimcin olshn. Ne demek evliligin gereklerini yerine getiremiyordu falan. Cok aci bir sey. Ama ne yapilir bilemiyorim ki. Seni cok kirmis ve bunun tedavisi de sadece esinde. Onunla konusarak anlas.
Ayrica benim esim de beni sevecegi zaman gel bakalim kocana da bi sarilayim sana der. Bunları takma. Ama ayri da yatmayin. Esini evden kovman tabiki kötü olmuş. Boyle seylere dikkat et. Baskalarini özel hayatiniza karistirmayin. Ayrıca belli ki esinin cinsi anlamda da sorunlari var. Beraber el ele vererel bunları çözebilirsiniz. Konusmak anlasmak insanlar icin var.
Aksi halde anlasamazsiniz ki. Sevmediginiz seylerde kararli olun. Ama guzel tatli dilli de olun. Ilk 2 yil cok tartisma olurmus sonra evlilik rayina otururmus diyorlar. Insallah sizin daha erken duzelir insallah..

surekli. birseylerden mutsuzsaniz, guleryuzlu degilseniz belki.
cunku ayni lafi esime defalarca soyledim.
mutsuz bir insanla mutlu olmak cok zor. bir zaman sonra bosanalim da o da mutlu olsun ben de diyorsunuz.

evet evliliğin ilk yılları gerçekten zor. biz ilk 3 yıl boyunca hep kavga ettik. hep ama ... sonra bıraktık alıştık birbirimize doğrularımızla yanlışlarımızla. yatakta istemediğin şeyleri ona bi şekilde söyle ve istediğin seyleri. utanıyoruz ama simdi söylemessen başında yani bu evliliğin boyunca istemediklerine mahkum olursun. bi ablam bana yeni evlendiğimde bir şey demişti. ben dedi eşime söyledim ben zevk almıyorum diye adam da demiş ki kaç yıllık evliyiz şimdiye kadar malak gibi altıma yattın ya şimdi mi aklın başına geldi diye. ben de ders çıkardım tabi zor da olsa anlatmıştım evliliğimin ilk zamanları ilk aylarında derdimi. erkeklerin üzerine bek gidilmez şöylesin böylesin diye . evlilik zamanla yoluna giriyor şimdiden boşanmayı düşünmeyin oluruna bakın. eşinle aranı düzelt tabiki tartışma kavga ... annem ablamla bile hala tartışırım ve eşimle .... evliliğini kurtar.

SENİN HASTALGINDA CİNSEL HAYATINDAN GÖRÜMCENİN NASIL HABERİ OLUR YAAA SENMİ SOYLEDİN EŞİNMİ ??? SENİN YAZILARINDADA BİRAZ İTİCİ GELDİ DEFOL GİT FALAN DENMEZ YANİ KIRILMAK İSTEMİYOSAN KIRMICAKSIN CNM BİZE UZAKTAN SÖYLEMESİ KOLAY SEN İÇİNDESİN TABİYKİ ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Back
X