Amin.Teşekkür ederim.Sevmiyorum değil de hoşlanmıyorum diğer kuzenlerin neyse onunlada diyalogun aynı olsun dedim.Dediğim sadece bu.Biz nişanlıyken normal erkek arkadaşım bile olamazdı.Face fln hep yasak bana.Ama bi ricamı yapmadı bi de ardından bunu gördüm.Benim de hatalarım wardır ama son aylarda üst üstte demesi ağrıma gitti.Konuşmuyorum ama o nedense özür bekliyor, sevgi göstermemi istiyor.Sevgi gösteriyorum ama sanırım yetmiyor.Elimi tut,sarıl hep ben diyorum diyor....
Bunu da sormak istiyorum;Örnek vermem gerekirse,mesela tv izliyoruz ben çay almaya gidiyorum elini ver diyor tutuyor ya da temizlik yapyorum yorulmuşum diyorum ya da halsizim neyse, ''gel bi kocana sarıl'' diyor ama hep ben gidiyorum.Sonra hep ben söylüyorum sen öyle geliyorsun diyo ama öyle değil.Uyurken ben elinden tutarım tv izlerken yanına uzanırım.Her tartışmada senin sevgine inanmıyorum diyor bütün kalp kırıklıklarım bu sözle örtbas ediliyor içimde kalıyor.
Ben vajinismus sorunuyla karşılaştım ewlendiğimde, daha eşimle konuşamazken bir tartışmamızda ben defol git dedim ama çok sinirliydim ilk misafirim gelicekti stresliydim ve bana yardım etmediğini ilk kez gördüm çünkü yeniydi ewliliğimiz onun şaşkınlıgıda wardı.Ardından ewden gitti we annesine '' zaten ewliliğin gereklilikleri yerine gelmiyordu'' demiş..Ablasını doldurmuş.Ablamda warken görümcem ewe geldi,vajinismus olduğumu ablamın yanında yüzüme söyledi eşim o akşam ewde yok.Hakaretlerde duydum.Ardından görümcem pişman olduğunu daha soğukkanlı olmam lazımdı dedi we ben samimiyetine inandım ama incilmiştim eskisi gibi olamadık..Ve İlk kez tek başıma kaldım o akşam ve bu psikolojiyle...Eşimde 1 aylıkken defol git dedim diye annesine gitti...Sonra bi kaç defa daha gitmeleri oldu.Küstük yataga gelmediği oldu.Ne ızdırıpmış ewliyken eşinin diğer odada küs yatması ama ben hep tekde olsam yatagımda yattım ama içimde yara oldu hepsi.Şimdi küssekte yataga geliyor.
Cinsellikte de sorunlarımız var.Çok istekli ama nedense biz 1 ayda tamamen birleşme bi kaç kez oluyor.O daha çok sürtünmek istiyor ki ben vajinismusu yendım.Allah ın yardımıyla tek başıma..Midem kaldırmasa parmak sktum ağlaya ağlaya ama yaptım.Benim canım yanarken eşim beni tahrik et diyordu yatakda..ve 10 dk sürmüyor bizimki belki ondan dolayı hazır olmadığım için birleşme olmuyordu anlatamadım ona.Çok açık olduysa özür dilerim farkında değilim.
Evliliğimden birşey anlamadım.onun dışında naziktir merhametlidir.Beni mutlu etmek istediğini söyler ama birşey yapmaz.Bazen diyorum bilmiyor bazende diyorum ewlenmeden önce yapıyordu.
Allah a sığınıyorum kimseye bu kadarını bile anlatamıyorum.Eşimlede konuşmuyorum.Bugun pazar o bir odada ben bir oda da...