Senin ne faydan var ki !

damlacross

Savaşacağım tek şey içimdeki diğer ben...
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.242
4.986
133
Iyi akşamlar arkadaşlar. Akşam akşam kalbim fena kırıldı.Abim okuyor henüz çalışmıyor,annemden ayakkabı istedi ve bütçesini aşan bir ayakkabı aldı ve kalan parayı staj parasindan tamamlayacağını söyledi.banada bir ayakkabi hediye edicekti ama cok pahali istiyor musum yarim agiz konustu hep bende aldirmadim (!)Daha yeni annemle konuşurken biraz daha para istediğini duydum bende hala vermedimi borcunu hala istiyor para ohh valla dedim fakat bu lafima bozulup senin ne faydan var ki ! Ben en azından vericem dedi.Kalbim o kadar kırıldı ki odadan cikarken de ruh sagligi bozuk lafini duyunca daha da icten ice kotu oldum bu lafın üstüne bir şey diyemedim şuan kendi köşeme cekildim tek basima oturuyorum.Yufka yüreklidir birazdan gelir konusur fakat ben bir süre konuşmak ıstemiyorum sizce abartıyor muyum ?

Kardesler arasinda boyle seyler oluyor. Hele kardes erkekse bazen havaya girip konusuyorlar. Bir sure sonra unutursun ama simdi biraz nazlanip uzuldugunu belli edersin bir daha yapmaz diyecegim ama yapiliyor :KK19:

Evet abartıyorsun klasik kardeş çekişmesi çok da şey yapmamak lazım..kaldı ki yufka yürekli hemen gelir konuşur diyorsun o zaman hiç şey yapmamak lazim..

Sizde mi çalışmıyorsunuz? Madem anne veriyor niye pahalı ayakkabı aldırıyorsunuz ki anlamadım doğrusu. Kıskançlığı, hırçınlığı bırakıp biraz anlayışlı olabilirsiniz birbirinize karşı.

Back
X