- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Alonedark0
Yaşın küçük olunca seni korkutarak yolundan çevirmeye çalışıyorlar baktılar olmuyor sonra salıyorlar merak etmeyin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlardan kac kurtul benceeeBen de çok meraklıydım evlenmeye. Geçenelrde teyzem ananem yengem annem falan oturuyoruz. Ben aile yaşam tarzından uzağım. Yani ailem(bir kesimi) muhafazakar ben ise değilim. Annemden çok teyzem falan karışır bana işte yok yanacaksın falan derler ben de he he der geçerim. Günlük hayatta cıvıl cıvıl elbiseler etekler dar pantolon falan giyen biriyim. Namazım kuranım da yok.(yanlış anlaşılmasın inanıyorum inana inanmayana saygı da duyuyorum) neyse konuya geleyim işte beni bazen ailelerine yakıştırmadıklarını ima ediyorlardı. Ama dediğim gibi umursamıyordum. Gećenlerde teyzem aynen şunu dedi sen açık saçıksın namaz yok bişey yok seninle aklı başında biri evlenmez serseri gözü dısarda biri evlenir dedi. Şok oldum. Annem ananem falan da destek çiktı. Sinir oldum. Bu muameleyi sürekli görüyorum. Ben onların yaşam tarzını benimsemesem bile saygı duyuyorum ama onlar sürekli saćma sapan imalarda bulunuyorlar. Sizce ne yaparsam ne dersem dururlar bu sözleri söylemekten bıkarlar? Hayır bir türlü öğretemedim insanların tercihlerine saygı duyulması gerektiğini.
Ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum ölene kadar sizlerle yaşıcam ne kadar güzel değil mi de :)Ben de çok meraklıydım evlenmeye. Geçenelrde teyzem ananem yengem annem falan oturuyoruz. Ben aile yaşam tarzından uzağım. Yani ailem(bir kesimi) muhafazakar ben ise değilim. Annemden çok teyzem falan karışır bana işte yok yanacaksın falan derler ben de he he der geçerim. Günlük hayatta cıvıl cıvıl elbiseler etekler dar pantolon falan giyen biriyim. Namazım kuranım da yok.(yanlış anlaşılmasın inanıyorum inana inanmayana saygı da duyuyorum) neyse konuya geleyim işte beni bazen ailelerine yakıştırmadıklarını ima ediyorlardı. Ama dediğim gibi umursamıyordum. Gećenlerde teyzem aynen şunu dedi sen açık saçıksın namaz yok bişey yok seninle aklı başında biri evlenmez serseri gözü dısarda biri evlenir dedi. Şok oldum. Annem ananem falan da destek çiktı. Sinir oldum. Bu muameleyi sürekli görüyorum. Ben onların yaşam tarzını benimsemesem bile saygı duyuyorum ama onlar sürekli saćma sapan imalarda bulunuyorlar. Sizce ne yaparsam ne dersem dururlar bu sözleri söylemekten bıkarlar? Hayır bir türlü öğretemedim insanların tercihlerine saygı duyulması gerektiğini.
18 yaşındasın ne evliliği düşünüyorsun daha küçücüksün en az 7 yılın var bence teyzen ve annene sıra gelince çok üzerine düşüyo gibiler bu şekilde etki ederiz zannediyorlar ama daha ters tepiyo sizde zamanla hersey yoluna girer merak etmeyin..
Evlilik düşünmek için ,kiminle nasıl bir insanla evleneceğini düşünmek için daha çok erken degilmi
Muhtemelen sizi kendilerine benzetmek istiyorlar ama bu yaptıkları geri tepecektir daha çok soğumaniza neden olacaktır onların yaşadığı hayattan...
Bence he he demeyinde güzelce açıklayın daha evlilik düşünmüyorum hele bir o zaman gelsin.. Bu konuşmaların hiç hoş olmadığını belirtin ama saygıyı elden bırakmayın saygı gösterirseniz saygı bulursunuz...
İnsanların karakteride muhafazakarlıklarina göre pek degismez belki haram olduğunu düsundukleri şeylere biraz daha dikkat ederler ama mesela bir insan kaba ve bencilse muhafazakar olsa da olmasa da kaba ve bencildir din insanların Allah'a olan ilişkileri düzenler birbirimizle olan ilişkilerimizde dini kisaslara uyduğumuzda tavsiyeler vardır ama genelde pek uyulmaz kendi bencilliğimizi konuştururuz yani kişilik güzelse belki din +1 ,+10,+100 koyar ama kişilik yoksa iş zor dini öğretilerde o bencil kişinin işine gelmez zaten sadece karşısındaki kadın için baskı aracı olur o kadar
Yaşın küçük olunca seni korkutarak yolundan çevirmeye çalışıyorlar baktılar olmuyor sonra salıyorlar merak etmeyin :)
Cahil lakırdıları umursama geçBen de çok meraklıydım evlenmeye. Geçenelrde teyzem ananem yengem annem falan oturuyoruz. Ben aile yaşam tarzından uzağım. Yani ailem(bir kesimi) muhafazakar ben ise değilim. Annemden çok teyzem falan karışır bana işte yok yanacaksın falan derler ben de he he der geçerim. Günlük hayatta cıvıl cıvıl elbiseler etekler dar pantolon falan giyen biriyim. Namazım kuranım da yok.(yanlış anlaşılmasın inanıyorum inana inanmayana saygı da duyuyorum) neyse konuya geleyim işte beni bazen ailelerine yakıştırmadıklarını ima ediyorlardı. Ama dediğim gibi umursamıyordum. Gećenlerde teyzem aynen şunu dedi sen açık saçıksın namaz yok bişey yok seninle aklı başında biri evlenmez serseri gözü dısarda biri evlenir dedi. Şok oldum. Annem ananem falan da destek çiktı. Sinir oldum. Bu muameleyi sürekli görüyorum. Ben onların yaşam tarzını benimsemesem bile saygı duyuyorum ama onlar sürekli saćma sapan imalarda bulunuyorlar. Sizce ne yaparsam ne dersem dururlar bu sözleri söylemekten bıkarlar? Hayır bir türlü öğretemedim insanların tercihlerine saygı duyulması gerektiğini.
Adamın ahlaksızlığı yapma yolu nikah zaten .Neyle bağdaştırsınlar ?Adamın yaptığı ahlaksızlığı nikahla bağdaştırmayın o zaman