Nasıl yaniBen birsey hissetmedigini düşündüm...
Garip değil mi 10 günde samimiyet beklemekArkadaşınız iş arkadaşı gibi davransın, resmi olsun. Anlasın iş arkadaşı nasıl olurmuş.
Bir de aramalarına hep saatler sonra dönüyormuşakışına bıraksın , rahatsız eden bisey olursa bitirir. garip bi ifade olmuş.
Arkadasindan hoslanmamis yani aciklamasi Budur,adam hala devam etmek istiyorsa bile arkadasiniz ayrilsin,belkide sirf sadece evlenmek icin evlenmek istiyor yada çalışıyor diyeNasıl yani
Hoşlanmadığı insanla neden evlensin tam anlamadımArkadasindan hoslanmamis yani aciklamasi Budur,adam hala devam etmek istiyorsa bile arkadasiniz ayrilsin,belkide sirf sadece evlenmek icin evlenmek istiyor yada çalışıyor diye
Hayır arkadaş kalalım gibi bir.durum yok görüşmeler de devam ediyor aşk şarkılar falan bile yollanmışBiz seninle iki arkadaş gibiyiz demesini tam anlayamadım. İki anlamı var: ilki görüştük ettik ama ben pek birşey hissedemedim arkadaş kalalım mı demek istedi. İkincisi biz geleceğe dönük birşeyler düşünüyoruz görücü usulü de olsa dokunmak sarılmak tanımak istiyorum. 10 günlük görüşme de hoşlanıyor olsa insanın içi kıpır kıpır olur. El ele tutuşma, karşılaşma ya da ayrılış anında içten sarılış olabilir. Normal yani. Tensel tüm temaslara karşıysa arkadaşınız olmaz bu iş.
Yasim geldi evleneyim diye dusunuyordur bir an once baba olayim yada arkadasin memur oldugu icin evlenmek istiyordur maas icin.Hoşlanmadığı insanla neden evlensin tam anlamadım
O zaman ikincisi.Hayır arkadaş kalalım gibi bir.durum yok görüşmeler de devam ediyor aşk şarkılar falan bile yollanmış
Hayır Benim konu daha rezalettiO zaman ikincisi.
Bu arkadaş siz misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?